Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata! Multumim de cafea, Stefania, eu chiar nu am baut, am baut doar ceai de slabit.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

unde v-ati ascuns?

Ancutza - cred ca sunt bune pastilele, ca mananc f putin si nu mai poftesc la dulciuri. Mai beu si ceai antiadipos si dupa fiecare papa trec o tura pe la baie(scuzati!). Ce as vrea sa dau jos vreo...20-25 de kile.

Eu azi trebuie sa merg iar la recuperare, deja pot pune piciorul jos, nu mai merg cu carje, dar inca nu am iesit afara, ca nu pot. Si s*au adunat o gramada: am nunta si nu am toale sa-mi mai vina, tre sa merg la coafor, recuperare...si eu nu-s in stare nici macar sa ma tin k lumea pe picioare!

Si mai presus de toate mi-e tare dor sa ies in parc cu puiul, cred ca maine incerc; mi-e si mila de bunica mea , saraca, ea nu se plange ca ma vede pe mine asa, dar cred ca nu ii e usor.
Va pup.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis pai ti-am zis ca dispare senzatia de foame ,dar sa mananci macar dimineata fie si fara sa iti fie foame.
Eu am slabit 4 kg in 2 sapt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

mananc de trei pe zi, dar putin, cred ca mai putin de jumatate decat inainte.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Asta este f bine,eu mananc dimineata cand ajung la birou si pe la 2 inca ceva si pana a doua zi apa si fructe

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

si ca tot nu s-a trezit inca mai profit de situatie..wow nu as fi crezut ca picia mea poate sa doarma atat(si cu burta goala... in ultima vreme..cat a fost ta'su acasa atat ce a mai rasfata'o abia astepta sa-l trezeasca sa se joace cu ea... oare simte ca nu ma e el acasa?

Citat:
citat din mesajul lui ellis

STEFANIA - pupici; frumoasa plimbarica si racoroasa - cred eu;

POVESTEA NASTERII

multumim de aprecieri andra si alina
scz ca insist dar as vrea sa impartasesc cu voi ceea ce simt.... cam cat e de ciudata viata asta...cu rutinul zilei reusim sa ignoram ceea ce avem atat de frumos e in jurul nostru(ma refer la natura) si avem lucruri atat de superbe langa noi si in nasul nostru..la care altii ar da nustiu ce, sa vada asemenea frumusetti ..iar pt noi e ... nu mai stiu ce sa zic... ne coplesesc nevoile de zi cu zi..si uitam sa traim clipa si sa admiram ceea ce intradevar se merita

da ellis, era cam racoare.... defapt era frig de'a binelea..cu toata apa aia si cu toate fontanele.. gradinei astea i se zice villa celor 100 de fantani.. auzisem ca e frumos pe timp de noapte cu toate farurile acele aprinse... noi am vizitat'o pe timp de zi si e atat de superba, pur si simplu te copleseste cu splendoarea ei.. razele soarelui care bat peste toata apa cristalina..fantani..tot felul de sculpturi, picturi.. linistea si pacea care poate sa ti-o degajeze in interior...e minunata..iti vine sa lesini de bucurie ca ai avut ocazia sa vezi asa ceva ...am pus linkul cu www.villadestetivoli.info/gall_01.htm" target="_blank">foto..acum sper sa reusiti sa vedeti ceva daca mai reusiti sa traduceti ceea ce scrie... .

nu mai zic nimic..caci ma copleseste iar melancolia...

toate astea vi le spun nu ca sa ma laud sa nu intelegeti gresit , ci doar ca mie mi-ar placea sa pot impartasi ceea ce vad si simt cu cat mai multa lume (pacat ca nu pot spune exact ceea ce simt,nu ma pot exprima eu calumea) dar as vrea sa am ocazia sa pot face de ghid oricarui doreste sa le vada.. imprejurul nostru sunt atatatea frumuseti, nici nu va puteti imagina...

aaa si mai vroiam sa spun ca pacat..mare pacat ca din toate masinariile inventate ..niciuna nu poate reda ceea ce vede ochiul uman.. foto ce am facut noi si chiar cele care le-au pus ei pe site..nici nu se compara cu realitatea...

scuzati ma retrag...intelegeti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxxy, vroiam sa te intreb cum ai platit la redoute? ai cont in euro?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu am cont in euro. Prima data am platit cu un card de credit BCR Master Card (parca) pe care aveam lei iar a doua oara a platit sotul meu cu card-ul de salariu, care este tot in lei.
Iti dau un sfat. daca vrei sa stii absolut orice despre laredoute, uitate-te pe DC pe forumul Femina Intim. Acolo exista capitol deschis de catre maniacele cu laredoute si pe prima pagina dau absolut toate detaliile pe care vrei sa le stii. Eu nu sunt inscrisa acolo pt ca nu sunt asa disperata .

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..bine, o sa ma uit..eu nu sunt disperata deloc...doar ma uitam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Nu am cont in euro. Prima data am platit cu un card de credit BCR Master Card (parca) pe care aveam lei iar a doua oara a platit sotul meu cu card-ul de salariu, care este tot in lei.
Iti dau un sfat. daca vrei sa stii absolut orice despre laredoute, uitate-te pe DC pe forumul Femina Intim. Acolo exista capitol deschis de catre maniacele cu laredoute si pe prima pagina dau absolut toate detaliile pe care vrei sa le stii. Eu nu sunt inscrisa acolo pt ca nu sunt asa disperata .

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

inca

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput