Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxxy80 spune:
Corect
.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
inca anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
Roxxy80 spune:
Inca nu esti disperata
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ha ha ha..bine, o sa ma uit..eu nu sunt disperata deloc...doar ma uitam. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Roxxy si
Victo spune:
nu nu..ca eu sunt o mare ciudatenie..urasc sa fac cumparaturi! ma obosesc ingrozitor.. de aceea nici nu avem cine stie cate mii de haine, pt ca shopingul nu e de mine.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Eu sunt exact opusul tau
. Ador sa fac cumparaturi si cateodata cheltuiesc aiurea banii, pe chestii de care nu am nevoie. Iar sotul meu este exact ca mine si din cauza asta nu reusim sa punem un ban deoparte
.
| citat din mesajul lui Victo nu nu..ca eu sunt o mare ciudatenie..urasc sa fac cumparaturi! ma obosesc ingrozitor.. de aceea nici nu avem cine stie cate mii de haine, pt ca shopingul nu e de mine. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Roxxy si
Victo spune:
cateodata simt nevoia unei persoane care sa mearga pt mine si sa vina cu costumatiile gata luate ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
"Helou ...am ajuns si noi din nou in oras dupa un nou concediu de o sapt prin retezat
... ce bine a fost la racoare
.. vb maine mai multe
..
Si am sa citesc si din urma sa vad daca ati intrebat unde am disparut
...asa ca vai pielea voastra daca nu ati facut=o ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Ank-ule recunosc ca n-am intrebat de tine
dar gandul meu a fost numai si numai la tine in fiecare zi. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Neata puturoaselor
Ank iar concediu????????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
adyanna spune:
| citat din mesajul lui mihuta Adriana, sunt convinsa ca Antonia a facut gesturile constient, la varsta asta deja comunica, eu in mare parte inteleg ce vrea Sophia, desi nu sunt mereu de acord, dar inca n-a ajuns sa-mi arate cu mana ce vrea, mai mult din ce si cum spune inteleg. Cand ii place ceva (de exemplu cand ii curat struguri de coaja si samburi) da din maini si tipa da da da da , desi cateodata sigur inteleg gresit, ca azi pe scari cand imi spunea mama baba mama baba..... mami de Sophia |
Foarte tare!
Si Antonia incepuse sa spuna baba la un moment dat cand o auzea pe mama vorbind.
ancadragoman spune:
Maria o striga pe soacra mea baba si pe mama ,mamamama....![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca