Azoospermie - cap 22 -
Raspunsuri - Pagina 9
evanescence spune:
dalailana De unde ai gasit Pre Seed??? se gaseste cumva si la noi in RO? am auzit si eu de produsul acesta dar de cate ori am cautat pe google nu am gasit la noi nimic....spune-mi si mie te rog de unde ai facut rost

"Asteptand un ingeras"
http://tt.lilypie.com/Krk8p3.png
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurelia77 Bubulina ,Felicitari draga mea.... N-a, mai citiit de mult pe forum dar chiar m-am gandit la tine acum ceva timp in urma.. Felicitari si de data asta sa fie cu noroc... ![]() ![]() ![]() |
Multumesc mult pentru urari! S-au cam rarit randurile la aspirante, cand vad cate fete vechi au reusit la FIV ma bucur enorm. Eu sper din suflet sa trec cu bine de perioada asta si sa se fixeze bine sarcina.
Deocamdata mai stau prin zona printre colegele de suferinta
Bubulina
Speranta moare ultima!
dalailana spune:
Bubulina: barbatul meu nu prea mai are probleme in sensul ca acum are 80 milioane de la 14 si mobilitate 64% de la 0. Deja am ajuns la un nivel de stres asa de mare ca ma gandesc cu groaza la monitorizari si teste de ovulatie........ as vrea sa fie o intamplare, un miracol...... fara ovulatie pe care sa o stiu exact......
si ma mai gandesc la ceva: daca ovulul meu nu traieste destul incat sa fie fertilizat inseamna ca nici nu era foarte viabil. asa ca fac 1 data la 2 zile si sper....:)
evanescence: pre seed mi l-a adus o prietena din germania. Vezi ca pe site-ul celor de la pre seed sunt si adrese de contact din tari Europene unde se gaseste produsul. eu incerc acum sa fac o comanda on line in germania si sa platesc si taxele de curier asta e. Vezi ca sunt mai multe produse: pre seed un tub intreg de gel, pre seed cu 6 doze cu aplicator si pre seed cu 3 doze cu aplicator. Eu am 6 cu aplicator si diseara folosesc prima doza!!!!
Tu cum ai aflat de produs? Eu stiu de el de pe niste site-uri din strainatate care il laudau dar care spuneau ca poate fi inlocuit cu mare succes de ........ albus de ou ( ceea ce pe mine m-a ingrozit dar daca nu reuseam sa cumpar pre seed nu se stie daca nu incercam si asta!)
evanescence spune:
dalailana merci pt raspuns....eu am gasit produsul tot pe site-uri straine,in disperarea noastra de a avea un copil am incerca orice chiar si
Albus
cum spui si tu .....ce sa facem daca asa trebuie sa ne chinuim,am inceput sa vad si partea buna a lucrurilor sunt foarte bine informata cu tot ce tine de partea intima sa zic asa....cumnata mea nici macar nu stie ce e aia ovulatie
si are 2 copilasi...
O sa fac si eu comanda in strainatate sper ca ajunge repede ca daca nu cumpar multe oua in fiecare luna ![]()

"Asteptand un ingeras"
evanescence spune:
Dalailana
80 milioane acum am vazut.....FELICITARI 
Cu asa un rezultat sigur ramai repede
Va doresc mult succes 
"Asteptand un ingeras"
bytzi spune:
Moniland felicitari pt rez spermogramei,sa dea dumnezeu si la urmatoarea sa aveti tot asa o valoare buna
fetelor eu m-am programat pt IAD nr 5 la dr Dracea ,azi z 3 a CM am anceput stimularea cu closty 1 zi si fac eco an z 10 la noi an provincie ,ai comunic rezultatul si voi merg la Giuli doar pt IA ......mi-a fost f greu sa ma hotarasc si asa nu sant ampacata sufleteste dar nu am mai avut rabdare ,cat sa mai astept si ce ,a trecut exact un an si nu am mai facut nimic decat tratamente.....trat naturiste dupa 3 luni am crezut ca e OK dar dupa 6 luni tot la fel ca la anceput FSH 35.....am vrut sa mergem direct pe Fiv si sa ancercam atunci si biopsia dar nu am reusit sa strangem bani suficienti cat ar trebui sa facem procedura(6 mii euro -procedura+biopsie+trat+analize + drumuri) asa ca voi mai ancerca o iad si las totul an grija lui Dumnezeu ,sa ma ajute cum crede ca e mai bine.....daca nu voi reusi poate Dumnezeu ne rezerva altceva ... si voi merge pe FIV pana atunci reusim sa strangem banutii va pup pe toate si ma bucur pt voi cand vad ca aveti rezultate bune si puteti sa aveti un copil cu persoana iubita
ella28 spune:
Buna,
a aparut azi un articol despre acidul folic pe www.9am.ro preluare din The telegraph. Nu e unul de bine. Nu stiu de ce dar eu niciodata nu prea am fost fan infocat al acidului folic!![]()
"Acidul folic, forma sintetica a vitaminei B, creste riscul imbolnavirii de cancer intestinal, la san sau la prostata, potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea Oxford, relateaza cotidianul Telegraph
Potrivit cercetatorilor britanici, in cazul multor persoane de varsta medie sau de varsta a treia, care au mici leziuni pre-maligne, excesul de acid folic poate duce la cresterea leziunilor si la accelerarea dezvoltarii cancerului, deoarece cantitati mari din aceasta vitamina, in forma sa sintetica, ajuta celulele tumorii sa se reproduca mai usor.
Cercetatorii sustin ca, dupa ce a inceput fortificarea fainii cu fier si vitamine, in America de Nord, a crescut rata cazurilor de cancer intestinal.
Pana acum, se credea ca este imposibila supradoza de vitamina B, deoarece aceasta din urma este solubila si orice cantitate in exces este eliminata prin urina. Ultimele cercetari arata insa ca acidul folic impiedica mecanismele naturale ale corpului sa limiteze absorbtia acidului folic in intestine.
Majoritatea complexelor de vitamine contin si acid folic, dar acesta poate fi gasit si in cereale si margarina. Fortificarea fainii si a cerealelor duce, potrivit oamenilor de stiinta, la cresterea dozei zilnice de acid folic din dieta unei persoane."
Va
!
nusy spune:

pentru ziua de ieri, Ioana_p76 !!! Sa ne traiesti,multi ani fericiti,sa fii sanatoasa si la anul sa sarbatoresti alaturi de sotul si bebelul vostru!!!!
Nusy
ioana_p76 spune:
Nusy multumesc mult pentru urari! 
Va doresc si voua la fel, la anul sa deveniti parinti!
Moni felicitari pentru spermograma! Mi se pare super o asa crestere! Stiu ca ai intrebat la sub inseminare daca cu asa spermograma se poate face IA, stiam ca e indicat sa fie min 5 mil de spermotoz. mobili per total, deci cred ca la voi se indeplinesc conditiile! Multa bafta si sa ne spui si noua ce va hotarati sa faceti!

pe toate!
Ioana 

animalutele mele iubite
pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!