Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo
bubulina- as vrea sa te intreb ceva ...sper sa nu fie prea aiurea!
Daca iti aduci aminte.....in per. in care s-a produs minunea...ati mai des...Sper ca nu te superi ca te intreb!

Nu ma supar ca nu suntem copii mici. Eu am avut UM pe 13 iulie si vroiam sa imi reglez ciclul caci mi se scurtase la vreo 25 de zile. In ziua 9 am cumparat niste teste de ovulatie si am vazut parca a 2-a zi 2 liniute mai clare. De prestat cred ca am facut-o aproape zilnic sau la 2 zile, nu mai stiu. Dar stiu ca de prin ziua 16 am bagat utrogestan ca sa reglez CM. Dar nu a mai fost nevoie.
Nu am tinut cont de regula din 2 in 3 sau mai stiu eu ce.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

MONILAND Ce veste buna
va tin pumnii
sa ramana tot asa mare nr....pt mobilitate e foarte buna L-carnitina cum a zis si Bubulina poti sa-i dai si pliculete de la Redis sau pastile dar sa fie de calitate buna...noi am cumparat de la mgazine pt sportivi
Si nu va mai stresati bucurativa de succes ,nu are cum sa se greseasca asa mult la nr....

Va doresc sa reusiti natural cu asa un rezultat SIGUR faceti

"Asteptand un ingeras"

http://tt.lilypie.com/Krk8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bubulina,
danylo, stiu si eu pe propria piele, ca proba a 2-a e mai buna. Asa s-a intamplat la ultimul FIV cand la prima proba nu s-a gasit niciunul, iar la proba a 2-a s-au gasit cei 2-3 gigei.
Nu poate repeta spermograma la laboratorul unde iesea < 1 milion decat saptamana viitoare pt. ca acolo o singura persoane se ocupa de asa ceva si ea acum e in concediu.
evanescence, cred ca optez pt pliculete de L-Carnitin. Am citit ca sunt bune si pt scaderea trigliceridelor. Acum sotul e in tratament si pt trigliceride si colesterol. Asa ca pliculetele de L-Carnitin ar trebui sa-i fie bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Oau!!! Moniland, Felicitari din suflet, pentru rezultat!!!!!!!! Asta da, imbunatatire!!!

Am inceput si noi pe 1 august tratamentul cu maca si pro 6, speram sa ajungem si noi de la 0,5 mil , macar la 40 mil !

toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Salut!
Referitor la "prestare": pana la urma cum e cel mai bine: zilnic, o zi da una ba, sau o data la 3 zile? Aveti idee cat traieste ovulul?

Nu de alta dar luna asta incerc natural....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dear_bambie, multumesc , dar inca mi-e frica sa ma bucur ca nu cred ca poate fi adevarat.
Dalailana, nu stiu prea bine, dar uite ce am gasit pe un site "Exista o perioada fertila care incepe cu 2 - 3 zile inainte de ovulatie (atat pot trai spermatozoizii in tractul genital si pot "astepta" ovocitul) si 1 - 2 zile dupa ovulatie (atat traieste ovocitul dupa ovulatie). Orice contact sexual in aceasta perioada are mari sanse de a duce la o sarcina".
Mai completez cu ce a scris Avalon anul trecut "Un ovul traieste 12-24 ore. Dar ovulatia in sine nu dureaza mult, atat cat foliculul care contine ovocitul se sparge si ovocitul este captat de trompa. Cilii care captusesc trompa 'transporta' oul in jos, spre cavitatea uterina. Fertilizarea are loc in treimea superioara a trompei, de aceea e bine contactul sexual sa aiba loc cu putin timp inainte de ovulatie, pentru ca spermatozoizii sa fie deja la locul 'faptei', pe trompa. Spermatozoizii traiesc cca 3 zile acolo in uter (daca sunt suficient de vigurosi, adica daca vorbim de normospermie)".
Si din cate stiu eu e bine de prestat in cele 2 zile ce preced ovulatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Bravo, Moni, sper sa se vada si la noi efectele de la Muti Maca+profertil, macar mai multi sa fie! nu o sa mai facem nici o spermograma, pt ca e taaare deprimant... iti doresc sa se confirme datele

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Moniland multumesc de raspuns. O sa prestez la 2 zile daca ovulul traieste 24 de ore.
Si ca sa traiasca mai mult spermatozoizii mi-am facut rost de un gel lubrifiant special care se numeste Pre Seed : cica "hraneste" spermatozoizii in drumul lor :) adica e un fel de mucus cervical care le mai da un imbold de energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalailana

Moniland multumesc de raspuns. O sa prestez la 2 zile daca ovulul traieste 24 de ore.
Si ca sa traiasca mai mult spermatozoizii mi-am facut rost de un gel lubrifiant special care se numeste Pre Seed : cica "hraneste" spermatozoizii in drumul lor :) adica e un fel de mucus cervical care le mai da un imbold de energie.

In cazul nostru cu barbati cu probleme, timingul este foarte important. Ovulul poate sa traiasca chiar si mai putin de 24 de ore mai ales daca ai o anumita varsta, dar daca gigeii sunt fie prea lenti, fie prea putin, cu programari azi da maine ba, poti rata momentul optim. Eu raman la parerea mea, un test de ovulatie sau o monitorizare care sa indice momentul optim si apoi prestat la liber, fara exces.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Bubulina ,Felicitari draga mea....
N-a, mai citiit de mult pe forum dar chiar m-am gandit la tine acum ceva timp in urma..
Felicitari si de data asta sa fie cu noroc...

Mergi la inceput