Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor ! Am revenit si eu.
Ioana LA MULTI ANI ! sa dea DD sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta, de a avea un bebik.
Moniland felicitari pt spermogram , din pacate noi dupa o luna de tratament nu prea avem imbunatatire, ba pot sa zic ca batem pasul pe loc, dar cum m-i s-a mai zis poate a fost de vina si caldura mare. Continuam si mai asteptam. Sotul tau ce tratament ia? Si dupa cit timp s-a vazut o imbunatatire?
Miki
Nusy

Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor dragutelor tare mi-a fost dor de voi !

Moni - bravo-bravo-bravo, sa vedem toate asa spermograme de la sotul nostru ! :-)
Repeta saptamana asta ?
danyalo - esti mortala, am ras de m-am prapadit ce intrebare i-ai pus tu bubulinei ... pana la urma nu trebuie sa o faci de n ori, important e sa o faci cand trebuie.
Daca stii cand ovulezi o faci cu doua zile inainte daca vrei sa iasa fetitita si fix in ziua - daca vrei baietel
De parca mai facem mofturi acum ...

Pup gravidutele noastre si toate fetele mele azoo sau semi-azoo sau ...non-azoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

magduta, acum nu stiu cat de reala e spermograma ca e facuta la alt laborator. Ma tot gandesc si nu cred sa fie asa diferente de la un laborator la altul. Probabil va repeta maine la laboratorul unde iesea intotdeauna < 1 milion. Of, am niste emotii...
Deci nu a luat decat multi maca. In aproape 3 luni de cand a inceput a luat ~ 2 cutii (mai are pt 6 zile din cutia 2). In timpul acesta face si tratament pt trigliceride. Daca tot ne-am verificat ficatul s-a descoperit valoarea trigliceridelor foarte ridicata. Acum vreau sa-i dau L-carnitin pliculete pt mobilitate si omega 3 cu acid folic.
Eu cred ca depinde de organism. Uite, acum 1 an a luat branca ursului si nu a a vut niciun rezultat. Stiu ca la alte fete, de fapt la sotii lor, a avut efect.
Pisix, sa nu mai dispari

Mergi la inceput

Moniland din pacate la noi cu brinca ursului a fost mai rau si de atunci ne chinuim sa aducem spermogram pe linie dreapta dar e greu. Si pe mine m-a batut gindul sa mai facem si la lat laborator, dar paote asa ne ducem in eroare. Voi la ce laborator ati facut pina acuma si la care acuma, daca nu sunt prea indiscreata?!
Pisix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ioana_p76 LA MULTI ANI si din partea mea, iti doresc multa sanatate si sper sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta cat mai repede.
Moniland tin pumnii stransi ptr maine sa iasa tot asa buna spermograma ca precedenta.

Si sa ne traiasca toate Mariile sa fie sanatoase si fericite.
Un buchet de de la mine ptr toate care isi serbeaza azi ziua..

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

6+

Mergi la inceput

Magduta, nu le-a facut in Cluj. Ultima data a facut la IDS Laboratoirs cand am primit rezultatul frumos.

Mergi la inceput

Moniland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcinea spune:

vai ce bucurie ,numai vesti bune
ca sa completez si eu lista de vesti bune: am refacut analizele sotului meu si au iesit foarte bune .recomandarea doctorului a fost sa profitam de acest moment si sa prestam in urmatoarele 2 saptamani ,este posibil sa reusim pe cale naturala.
sa ne ajute dumnezeu pe toate

Mergi la inceput

Azi se repeta spermograma.Brrrrr...
L-am pus pe sot sa-i ceara dr. care face spermograma sa-i analizeze si fructoza din lichidul seminal. Raspunsul lui a fost ca aceasta se verifica indirect prin viabilitatea spermatozoizilor. Adica daca mobilitatea lasa de dorit inseamna ca e lipsa de fructoza in lichidul seminal?

Mergi la inceput

Bravo dulcinea, da-i bataie!

Mergi la inceput