Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Magduta, Iuca va multumesc pentru urari! Si va doresc si voua numai bine!
Moni va doresc sa iasa si a doua speromograma cel putin la fel de buna ca si prima!

Cele care nu ati primit prezentarea ref la petitie va rog sa-mi trimiteti pe pm (sau mail) adresele de mail.
pe toate!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

A 2-a spermograma arata asa:

volum: 3,2ml (1,5-6)
ph: 7,5 (7,2 - 7,8)
concentratie 2,4 milioane (20-130)
mobilitate: A 5%, B 7%, C 4%, D 84%
spermocitograma 17% elemente normale
celule germinale 2%
leucocite 2-4/camp
concluzii: oligozoo-asteno-teratospermie.

Concluzia mea e ca imi bag picioarele in laboratoarele din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Moniland mai bine ia tu cele 2 rezultate si intreaba direct la laborator care-i treaba de ce ies diferente atat de mari intre laboratoare. Mie imi vine sa ii strang de gat - si nu sunt atat de implicata ca si tine...... dar cand vad diferenta de la 55 milioane la 2 milioane de spermatozoizi nu ma pot abtine.

Zicea cineva pe forum ca o doctorita pretindea ca e de ajuns 1 si bun ca sa ramai gravida. Voi aveti si mobilitatea ok sunt bune si alea 2 milioane numai sa alerge repede:)

Mergi la inceput

Da, draga mea asa e. Nu trebuie decat unul si bun. Dar unul si bun sa ajunga pana acolo. Se zice ca la un FIV normal e nevoie pt un singur ovocit un detasament de 100.000 gigei dintre cei mai rapizi sa-l poata fecunda. Deci gigeii sunt deja langa el, nu mai trebuie sa lupte sa ajunga acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Moni iti raspund aici. De ce nu incerci si la un alt laborator sa vezi ce rez iti dau? Spermograma nu o face un aparat ci un laborant care ac dc nu stie cum se numara , nu stie formula corect ....
Cel mai bine ar fi sa va faca spermograma un biolog de la un lab de inseminari .

Pt forme anormale adauga capsule de Napraznic 6/zi pe langa Maca, Omega 3 cu acid folic (3/zi)si L-carnitina de la Redis(1/zi). Dc fumeaza sa ia neaparat si o vitamina C naturala (de ex Absorbant C de la FLP) sau Vitamina C 1000 de la Calivita (1/zi).

Si totusi e o imbunatatire bunicica intr-un timp asa de scurt numai cu Multi-Maca. Cu celelalte produse sunt sigura ca va fi mult mai bine.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

multumesc miki-miki .
Sotul meu s-a lasat de fumat de ~ 15 ani dupa ce a fumat 8 ani.
Incerc sa-l conving sa mai faca o spermograma poate la Sb. Dar amandoi credem ca cea de 55 mil a fost gresita.
Dar ar trebui sa fim multumiti ca totusi sunt cativa, stii vorba aceea: nemultumitului i se ia darul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Moniland, imi pare rau de chinul prin care trebuie sa treceti tu si sotul tau din pricina laboratoarelor din Romania. Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar am vazut ca voi aveti la mobilitate A+B=12% ceea ce desi nu e foarte mult, e bine! Eu la acelasi numar de gigei aveam A=0% si B ceva mic de tot. Eu cred ca trebuie sa nu te lasi acum, e mai bine decat inainte si sunt sigura ca exista sanse de reusita. Nu sunt insa foarte convinsa ca e bine sa faca sotul tau atatea analize in timp asa scurt, al meu era foarte stresat si daca facea spermograma o data pe an. Si stresul crede-ma are efect negativ asupra sprematogenezei. Garantat.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Bubulina, tu cum mai esti? Sunteti bine?
Sotul meu zicea ca o repeta la Clinica din Austria in 10 oct cand avem prima intrevedere cu cei de acolo. Oricum trebuie sa le scriu daca la ora la care ne-au programat se mai poate face spermograma. Dar ma gandesc ca nici atunci nu e prea bine ca venim de la drum de 1000 km (~ 12 ore).
Ma consolez cu ideea ca vom avea pentru FIV si nu patim ca ultima data cand nu s-au gasit. Tot e ceva. Sper ca atunci sa fie bine. Oricum continuam cu tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Moniland si eu am ajuns al concluzia ca laboratoarele din Romania , nu isi dau silinta deloc sa fie ceva corect. Dar oare la ce laborator sa te adresezi in Romania. Asta e , mergem inainte ca orbul , si vedem noi incotro ajungem. Si parerea mea ca atitea fete au reusit cu azoo, cu tratament natural, incit nu putea fi spermograma sotilor lor asa de rau cum ieseau in laboratoare.
Acu' mergeti in concediu, va relaxati si cu forte noi va agatat de austrieci.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza! Ma primiti si pe mine alaturi de voi?

Dupa aproape 1 an de incercari de a ramane insarcinata am inceput sa studiem problema mai in amanunt, evident ne-am facut si sumedenie de analize.

Din pacate, rezultatele spermogramei au iesit tare rau (nr 200.000 cu mobilitate 30% in primele 6 ore, si doar 50% cu forme normale). De cateva zile de cand avem rezultatele imi "bubuie" capul de intrebari la care nu am inca un raspuns, deocamdata nici nu stim incotro sa o apucam.

Dr mea ginecoloaga (care e tot din Giulesti)ne-a indrumat catre Moisa , insa am auzit atatea de ea ca nici nu stiu ce sa mai cred...

Nu in ultimul rand as vrea sa va intreb si pe voi care e perioada de abstinenta care trebuie respectata inainte de recoltare. Ca la noi au fost 9 zile, i-am zis si dr mele de asta insa a zis ca cel mai bine vorbesc cu Moisa despre asta (!)

oooof, sunt atat de suparata ca nici nu stiu ce sa mai scriu, am 1000 de ganduri amestecate, sper sa ma mai limpezesc cu ajutorul vostru, deocamdata sunt la pamant...

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput