Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adelina, esti o frumoasa cu rochita rosie!

Sim, mie nu-mi merge linkul pus de tine cu poze.

Sa aveti un sfarsit de saptamana placut, plec sa-mi iau baiatul de la gradinita si apoi acasa. Si nu cred ca pot intra pe forum pana luni, acasa sotul instaleaza vista!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sal.
adelina - esti frumoasa foc...si smechera, vad ca deja ai inceput sa-i "santajezi" pe ai tai!
sim - nu merge link-ul.......

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Sim, nu merge.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Si eu m-am asezat comod sa vad pozele lui Sim, dar nu merge linkul

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Va mai aduceti aminte de noi?

Am lipsit foooooarte mult si nici macar nu am fost plecati in concediu.... sau 4 zile in Poiana asa pe fuga se pune ca am fost in concediu?????

Eu sunt f f ocupata....Tudor e pe primul loc dar mai avem si casa si firma....nu prea mai pot ...fac asa cam la 4-5 zile o crizuta dupa care ma calmez singura si o iau de la capat.

In stilul asta mai ajung sa vorbesc cu voi cand isi vor serba copii majoratul

Hai ca arunc un ochi asa in urma....pe diagonala...
Tudor e foarte bine, merge tinut de manute ...de fapt alearga...merge si dea busilea, zice mama, apa, pa si papa si ma enerveaza ca a inceput sa manance dora cu cate vreo jucarie in manuta si sa scuipe mancarea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello !
La multi ani puisorilor care au implinit un an, sa fie sanatosi si voiosi, sa aiba parte numai de bucurii !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Fetelor cu ce tratati piscaturile de tantar sau de alte insecte?

Tudor a patit-o aseara desi il dadusem cu un spray de la Chicco pt protectie si acum are niste bubite rosii si destul de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

si eu ma declar crizata ! am inceput sa intreb in stanga-dreapta de o bona, cateva ore pe zi, macar 3 ore sa plimbe copilul in parc timp in care sa ma ocup si eu de ale casei, nu mai fac fata deloc atomicului.
am fost ieri la dr, are urcior si ne-a dat unguent si picaturi Tobradex, dupa ce am citit pe net si m-am sfatuit cu dr, de familie nu i-am pus picaturi ca-s periculoase si nici nu vreau sa stresez copilul, i-am pus aseara dupa ce a adormit unguent si azi dimineata nu mai era bubita la oki, s-a spart sau s-a retras.
Are in continuare iritatie mare la fundulet si ( era sa zic 'pasa') cuculet, adica la pliuri. Nu i-am mai dat fructe deloc, continui cu catina si galbenele, sa vedem cum evolueaza.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! sa cresteti mari si sanatosi, sa aduceti numai bucurii parintilor

Miruna Ioana de mami Lia_B
Olivia Ioana de mami Alinkav
Cristian Nicolae de mami Afibebe

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

si eu ma declar crizata ! am inceput sa intreb in stanga-dreapta de o bona, cateva ore pe zi, macar 3 ore sa plimbe copilul in parc timp in care sa ma ocup si eu de ale casei, nu mai fac fata deloc atomicului.
am fost ieri la dr, are urcior si ne-a dat unguent si picaturi Tobradex, dupa ce am citit pe net si m-am sfatuit cu dr, de familie nu i-am pus picaturi ca-s periculoase si nici nu vreau sa stresez copilul, i-am pus aseara dupa ce a adormit unguent si azi dimineata nu mai era bubita la oki, s-a spart sau s-a retras.
Are in continuare iritatie mare la fundulet si ( era sa zic 'pasa') cuculet, adica la pliuri. Nu i-am mai dat fructe deloc, continui cu catina si galbenele, sa vedem cum evolueaza.

filme Ghighi

Incearca cu unguent de la Klorane cu galbenele si oxid de zinc special pt bebe pt iritatii de scutec.Lui T i-a trecut iritatia de la puta...si arta urat de tot

Mergi la inceput