Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
in vreo ora ajunge si tati acasa, ies cu Andrei pe-afara sa-l asteptam in fata blocului, cu ocazia asta facem si plimbarea de seara pe care ieri am ratat-o fiindca n-am mai fost in stare.
In weekend fugim un pic la munte, asa ca pe saptamana viitoare !
va urez sa va fie bine, pupici !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui melaniatud
Incearca cu unguent de la Klorane cu galbenele si oxid de zinc special pt bebe pt iritatii de scutec.Lui T i-a trecut iritatia de la puta...si arta urat de tot Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
de la zinc s-a iritat mai rau, a facut bubite peste iritatie.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
vreau sa mai comentez un pic poza aia in costum de baie a doamnei Teo, care m-a impresionat foarte mult, nu neaparat fiindca arata foarte bine ci pentru ca se simte foarte bine in pielea ei, altfel nu se poza asa si mai ales nu o arata aici !
nu-i asa dna Teo ?
Ma bucur ca te-ai remontat si te-ai relaxat, esti o mamica frumoasa si Mihnea o sa fie mandru cu tine imediat ce o sa constientizeze ce mamica ambitioasa si cocheta are.
filme Ghighi
cecilia L spune:
Sim, nici eu nu pot sa vad pozele.
Noi suntem bine, am urlat putin azi noapte pe la 2, apoi a adormit iar la 5 s-a trezit hotarat petatzi, i-am dat( erau si asa foarte tensionati, nu-i mai dadusem de ieri dimineata) si a adormit tare multumit pana la 8 cand a primit bibe fara proteste si a adormit mai departe pana la 10, deci suntem aproape pregatiti, mai merg asa o zi doua sa mai scada productia la mine(nu prea mai am daca nu i-am mai dat sa suga ziua si seara, abia spre dimineata sunt tari, asa ca prefer sa-i mai golesca el inca cateva zile)si apoi ii scot de tot....poate scap sa mai iau pastile...asta ca tot ziceati ca dau ameteli ....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Sim, nici eu nu pot sa vad pozele. Noi suntem bine, am urlat putin azi noapte pe la 2, apoi a adormit iar la 5 s-a trezit hotarat petatzi, i-am dat( erau si asa foarte tensionati, nu-i mai dadusem de ieri dimineata) si a adormit tare multumit pana la 8 cand a primit bibe fara proteste si a adormit mai departe pana la 10, deci suntem aproape pregatiti, mai merg asa o zi doua sa mai scada productia la mine(nu prea mai am daca nu i-am mai dat sa suga ziua si seara, abia spre dimineata sunt tari, asa ca prefer sa-i mai golesca el inca cateva zile)si apoi ii scot de tot....poate scap sa mai iau pastile...asta ca tot ziceati ca dau ameteli .... Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze noi-la Moeciu |
Ca tot vroiam sa te intreb daca l-ai intarcat pe Cristi...deci urmeaza incet incet....Te admir pt ca ai facut-o pana acum si mai ales pentru rezistenta de care ai dat dovada
sim_stoian spune:
Linkul corect. Scuze, nu stiu ce facusem. Am fost si la Hanu Ancutei, am servit o pastrama de oaie
.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Am ajuns si noi la Bucuresti de putin timp, ma duc sa ma preocup de cupil, sper sa revin mai tarziu (daca nu adorm).
Jurnal de calatorii
afibebe spune:
buna seara
va multumim din suflet tuturor pentru urari.
am avut o zi superba.
o sa pun si poze luni.
maine avem petrecerea.
o sa vina nasii, cateva rude si niste prieteni.
Cristi a primit dela noi o masina cu telecomanda.
tare mult ii place sa fie plimbat cu ea.
de la bunici si matusi a primit ft multe jucarii dar si hainute.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
Olivia
sa fii sanatoasa si fericita.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
cecilia L spune:
Sim, felicitam viitorul domn ing. constructor, ce linistit construia el acolo, iar in pozele cu pis e fenomenal, ce sa mai ai baiat mare....cum stati cu mersul in picioare????????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu

am inceput sa intreb in stanga-dreapta de o bona, cateva ore pe zi, macar 3 ore sa plimbe copilul in parc timp in care sa ma ocup si eu de ale casei, nu mai fac fata deloc atomicului.