Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

in vreo ora ajunge si tati acasa, ies cu Andrei pe-afara sa-l asteptam in fata blocului, cu ocazia asta facem si plimbarea de seara pe care ieri am ratat-o fiindca n-am mai fost in stare.
In weekend fugim un pic la munte, asa ca pe saptamana viitoare !
va urez sa va fie bine, pupici !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Citat:
citat din mesajul lui papanash

si eu ma declar crizata ! am inceput sa intreb in stanga-dreapta de o bona, cateva ore pe zi, macar 3 ore sa plimbe copilul in parc timp in care sa ma ocup si eu de ale casei, nu mai fac fata deloc atomicului.
am fost ieri la dr, are urcior si ne-a dat unguent si picaturi Tobradex, dupa ce am citit pe net si m-am sfatuit cu dr, de familie nu i-am pus picaturi ca-s periculoase si nici nu vreau sa stresez copilul, i-am pus aseara dupa ce a adormit unguent si azi dimineata nu mai era bubita la oki, s-a spart sau s-a retras.
Are in continuare iritatie mare la fundulet si ( era sa zic 'pasa') cuculet, adica la pliuri. Nu i-am mai dat fructe deloc, continui cu catina si galbenele, sa vedem cum evolueaza.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Incearca cu unguent de la Klorane cu galbenele si oxid de zinc special pt bebe pt iritatii de scutec.Lui T i-a trecut iritatia de la puta...si arta urat de tot

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

de la zinc s-a iritat mai rau, a facut bubite peste iritatie.

filme Ghighi

Mergi la inceput

vreau sa mai comentez un pic poza aia in costum de baie a doamnei Teo, care m-a impresionat foarte mult, nu neaparat fiindca arata foarte bine ci pentru ca se simte foarte bine in pielea ei, altfel nu se poza asa si mai ales nu o arata aici !
nu-i asa dna Teo ?
Ma bucur ca te-ai remontat si te-ai relaxat, esti o mamica frumoasa si Mihnea o sa fie mandru cu tine imediat ce o sa constientizeze ce mamica ambitioasa si cocheta are.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, nici eu nu pot sa vad pozele.

Noi suntem bine, am urlat putin azi noapte pe la 2, apoi a adormit iar la 5 s-a trezit hotarat petatzi, i-am dat( erau si asa foarte tensionati, nu-i mai dadusem de ieri dimineata) si a adormit tare multumit pana la 8 cand a primit bibe fara proteste si a adormit mai departe pana la 10, deci suntem aproape pregatiti, mai merg asa o zi doua sa mai scada productia la mine(nu prea mai am daca nu i-am mai dat sa suga ziua si seara, abia spre dimineata sunt tari, asa ca prefer sa-i mai golesca el inca cateva zile)si apoi ii scot de tot....poate scap sa mai iau pastile...asta ca tot ziceati ca dau ameteli ....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Sim, nici eu nu pot sa vad pozele.

Noi suntem bine, am urlat putin azi noapte pe la 2, apoi a adormit iar la 5 s-a trezit hotarat petatzi, i-am dat( erau si asa foarte tensionati, nu-i mai dadusem de ieri dimineata) si a adormit tare multumit pana la 8 cand a primit bibe fara proteste si a adormit mai departe pana la 10, deci suntem aproape pregatiti, mai merg asa o zi doua sa mai scada productia la mine(nu prea mai am daca nu i-am mai dat sa suga ziua si seara, abia spre dimineata sunt tari, asa ca prefer sa-i mai golesca el inca cateva zile)si apoi ii scot de tot....poate scap sa mai iau pastile...asta ca tot ziceati ca dau ameteli ....

poze noi-la Moeciu
]

Ca tot vroiam sa te intreb daca l-ai intarcat pe Cristi...deci urmeaza incet incet....Te admir pt ca ai facut-o pana acum si mai ales pentru rezistenta de care ai dat dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Linkul corect. Scuze, nu stiu ce facusem. Am fost si la Hanu Ancutei, am servit o pastrama de oaie .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am ajuns si noi la Bucuresti de putin timp, ma duc sa ma preocup de cupil, sper sa revin mai tarziu (daca nu adorm).

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara

va multumim din suflet tuturor pentru urari.
am avut o zi superba.
o sa pun si poze luni.

maine avem petrecerea.
o sa vina nasii, cateva rude si niste prieteni.

Cristi a primit dela noi o masina cu telecomanda.
tare mult ii place sa fie plimbat cu ea.
de la bunici si matusi a primit ft multe jucarii dar si hainute.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Olivia sa fii sanatoasa si fericita.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, felicitam viitorul domn ing. constructor, ce linistit construia el acolo, iar in pozele cu pis e fenomenal, ce sa mai ai baiat mare....cum stati cu mersul in picioare????????

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput