Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 20
sim_stoian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Sim, felicitam viitorul domn ing. constructor, ce linistit construia el acolo, iar in pozele cu pis e fenomenal, ce sa mai ai baiat mare....cum stati cu mersul in picioare???????? |
Multumim. Cu pisi s-a comportat excelent, s-a jucat cu ea, s-au jucat impreuna cu jucarii. De mers prefera sa il tin de o manuta, desi poate merge si singur, mi-a aratat. Cand vrea sa mearga se ridica, imi intinde o manuta si ma striga.
Jurnal de calatorii
gabitz78 spune:
sim - super pozele.
stefan nazdravan.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebeka
Eu fac orez si gris cu lapte cedra de la napolact dar pun f putin zahar. Oricum cred ca la varsta asta e ok sa-l faci cu lapte de vaca. Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007) |
Alinus, eu i-am facut cu lapte de capra. SI a mancat. Nu stiu daca grisul sau laptele de capra a facut diferenta, dar ii facusem inainte muesli cu lapte de vaca si nu a mancat mai mult de 2 lingurite. Aseara insa a ras un bol de gris cu lapte de capra si azi dimineata celalalt bol.
Lisa inca nu a acceptat formula (si nici nu cred ca o sa o accepte), dar daca mananca bine lactate (branza la greu, gris, o sa incerc iar iaurt), am sa ii gatesc si orez si alte chestii cu lapte de capra, pt aportul suplimentar de calciu.
Am vazut ca fetele au zis de zahar sau miere. Mie mi se pare absurd sa le dam asa de mici dulciuri, fie si zahar simplu sau banala miere! Ei nu au gustul format ca noi, deci nu e necesar sa le adaugam ceva dulce ca sa manance. Si daca chiar credeti ca li se pare fad gustul, de ce sa nu adaugati fructe simple, niste banana, cirese, capsuni, caise, piersica sau zmeura crude?!?
Va rog sa nu va suparati pe mine, dar cred ca deja stiti ca sunt naturista convinsa si va tot bat la cap pt ca eu cred ca e fff important pt picii nostri sa le formam gusturile cat mai naturale, ca sa nu ne miram daca la 2-3 ani vor o tabla de cioco pe zi, la 4 vor Cola/Pepsi, iar la 35 au diabet sau probleme cardiovasculare sau de ficat!...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Intru si eu sa felicit la aceasta ocazie speciala pe Miruna-Ioana,
Olivia-Ioana si Cristian-Nicolae. Sa cresteti frumos si sa aduceti bucurii si fericire parintilor!!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
cecilia L spune:
Hellooooooooooooo unde sunteti toate????????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu

de Iulius Teodor (10.10.2007)
REBECA-MARIA(15.09.2007)