Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Hello!

La multi ani!!!!
Miruna-Ioana
Olivia-Ioana
Cristian-Nicolae

sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Acum nu stiu, va intreb pe voi, cand doare asa un san, ce e de facut????

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Sa nu ai vreun canal infundat, masaj la greu si comprese pe san, cred ca e din cauza ca nu mai trage la el. Eu am patit-o cand alaptam si la mine se si inrosise.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Bebeka, mamicilor cum faceti voi grisul cu lapte? Cu lapte formula? Poate explica si mie cineva reteta.

Eu fac orez si gris cu lapte cedra de la napolact dar pun f putin zahar.
Oricum cred ca la varsta asta e ok sa-l faci cu lapte de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Cateva poze cu Adelina din ultimele saptamani:

http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/2785967817/in/photostream/

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Greyerash, Bebeka, multam pt raspunsuri. Parca nu am curajul inca sa-i fac gris cu lapte ve vaca. Mai astept 2-3 sapt, Teo tosturi are doar 10 luni. pardon 10 l si 11 zilePtii, ce trece impul.

Noi plecam azi la Roman la ai mei, si maine dimi spre Lacul Rosu. Problema e ca acum am realizat ca tb sa mai cumpar macar un biberon si ceva gentuta izoterma/ termos pt apa calda. Mda, numai la tzitz era mai comod.

Sunt bune gentulete alea izoterme, de bagat biberonul, care se gasesc in farmacii? Adica se pastreaza temperatura?

Mergi la inceput

Teo ,cum sta Mihnea cu palariuta pe cap?A mea cum o simte o arunca jos;in drum spre parc eu ii pun palaria ea o ia si o arunca pana cand intr-un final cedez...Abia astept sa ajungem si noi la mare plecam ori pe 1 ori pe 4 sept.
ma bucur ca v-ati simtit bine.

Ana -Adelina esti frumoasa foc!
A mea are par in cap de o baie.Si asa as vrea sa i-l prind si eu cu agrafe si buretei...

Mergi la inceput

Vreau si eu la Lacul Rosu sa simt cum ma ia cu frig!!!!!!!M-am saturat de canicula asta!!!!

Mergi la inceput

Pe langa faptul ca de ieri a inceput sa paseasca si singurica Rebeca si-a dat seama ca poate ajunge si singura la un lucru cocotat mai sus de mine.
azi dimi m-am dus in bucatarie sa iau ceva si am lasat fata in sufra pe jos.Bucataria e langa sufra si nu am lipsit mai mult de 2o de secunde.cand revin,stupoare,nu vedeam fata...statea tacticoasa in mijlocul fotoliului cu telecomanda in mana pe care o tot izbeste de podea si in consecinta o ascund de ea.acu toata ziua am dus munca de lamurire cum se coboara din fotoliu dar nu prea am succes.

Alinus e cald rau pe la voi?Noi maine venim la Ivesti la un mot si o sa stam pana duminica seara cred.

Mergi la inceput

Presupun ca dormiti sau munciti ca la plimbare nu cred ca e careva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Helou de pe meleaguri moldave . Cald si la Bacau, dar macar seara se racoreste si e excelent pentru plimbari. Stefan e bine, e foarte vioi, merge toata ziua, vorbeste si se joaca. Tata are un pui de pisica, a smotocit-o binisor de tot musiu, bine ca nu zgarie. A primit si cadoul de un an de la ai mei, a fost tare incantat. Am incarcat si cateva poze.

Teo, super pozele, imi pare tare bine ca v-ati simtit bine.

sarbatoritilor zilei

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput