Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Draga Cami, ma rog zilnic ca Dumnezeu sa ti dea putere sa treci peste.Cand ma uit la fetitele mele ii multumesc de fiecare data lui DSumnezeu pentru minunile pe care le am si sunt sigura ca Dumnezeu nu te va uita si ca are acolo deoparte ceva pentru tine.Daca vii candva prin Bucuresti te astept pe la noi.Te pupam mult si suntem alaturi de tine cu gandul si cu sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy, draga mea prietena sa stii ca multi nu stiu cum sa reactioneze in situatii din astea si prefera sa te evite. Numai eu stiu cat de greu mi-a fost sa te sun de atatea ori sa te intreb cum se simte Darius, tremuram cu telefonul in mana de frik unei vesti proaste. Insa mi-am luat inima in dinti pentru ca stiu cum e sa te simti uitata atunci cand ai un moment de cumpana. Stiu ca tot ti-am povestit cand mi-am pierdut tatal, si stiu ca nu se compara cu pierderea propriului copilas, insa etapele au fost asemanatoare. Si intr-adevar multi se fac ca ploua sau gasesc scuze ca nu te-au cautat pt ca nu stiu ce sa faca sau sa zica, desi o imbratisare sau o vorba buna face mult. Acum este perioada cea mai grea pt tine, perioada in care te lupti cu durerea si cu neputinta... Si mai ales cu dezamagirea ca ceilalti nu sufera ca tine. Insa pt ei viata merge mai departe iar pt tine timpul s-a oprit in loc. Insa si tu trebuie incetul cu incetul sa mergi mai departe. Oricat de datoare te-ai simti fata de Darius sa-i plangi plecarea, la un moment dat va trebui sa mergi si tu mai departe pt ca tu esti aici si el acolo. Si sunt sigura ca amintirea lui cu timpul iti va tine de cald si nu te va mai sageta asa de dureros. Sa dea Domnul ca acest moment sa nu intarzie prea mult. Sunt langa tine

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

tocmai asta ma doare, ca eu sunt aici...si el acolo...

pustai

Mergi la inceput

am vb acum la telefon cu o mamica internata si ea la Tg Mures, cu un baietel pe nume Alex, care a avut mult mai multe complicatii, dar acum este bine, in curand vor pleca acasa...Doamne Ajuta!!!
Imi povestea ca medicii si asistentele povesteau cum eu am stiut ca Darius va muri, cate premonitii am avut, cum am visat eu moartea (era o femeie dupa un colt, cu parul negru, galbena la fata, cu ochii inchisi, buze negre si imbracata in negru)...am stiut ca e moartea, mergeam la darius si-i spuneam sa nu mearga cu ea...stiam ca ne pandeste, dar am sperat pana in ultima clipa....cu o zi inainte sa moara...am visat cum ma prabuseam cu el...am stiut ca nu e in regula....dar nu am vrut sa cred ca va muri....
...toti medicii se mira de tot ce le-am povestit eu inainte sa moara puiul meu....am avut atat de multe premonitii...sper sa-mi gasesc odata cuvintele si sa va povestesc scurta viata a puiului meu iubit..

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Camy,

e cumplit prin ce a trebuit sa treci, tu si puiul tau, Darius ! Dar el a venit in viata voastra, a ta si a lui Cristi, cu un scop, sint convinsa, chiar daca viata i-a fost asa de scurta, pe voi v-a marcat si v-a schimbat pentru totdeauna. Sa fiti alaturi unul pentru altul in aceste clipe , sa fiti uniti si sa va intelegeti unul altuia durerea, chiar daca nu va manifestati la fel, tu poate te exteriorizezi iar el poate ca nu, tu poate ca preferi sa plingi iar el poate ca plinge inauntrul lui doar.....sa fii sigura ca si el sufera !

M-am intrebat cum as fi putut sa trec eu prin asa o tragedie?? Nu stiu, dar cred ca as fi vrut sa nu mai am bratele goale, nu as fi suportat asta, cred ca as fi vrut sa string in brate un copil si poate ca m-as fi gindit sa adopt cit de curind, nu neaparat un baietel ca Darius ci o fetita, ca sa nu fac comparatii niciodata....apoi, peste cei 2 ani care trebuie sa treaca de la operatie, as mai fi facut un copilas..... Sau, daca adoptia dureaza, as fi vrut cel putin sa iau un copilas in ingrijire....Dar totul fara graba caci totusi, durerea cere timp sa se vindece, sufletul are nevoie de timp sa-si oblojeasca ranile...

Sa fii convinsa ca Darius e bine acolo unde este acum ! Tu suferi mult dar el va avea grija de voi, de acolo de sus !

Iti doresc multa multa putere sa-ti gasesti linistea sufleteasca !

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Camy, puiule, in fiecare zi plang alaturi de tine pentru bb Darius. In fiecare zi imi amintesc de el, si nu o data... Cum sa il uitam? Nimeni de la odiseea noastra nu il va uita vreodata, pe toate ne-a marcat povestea voastra.
Ma bucur ca ai inceput sa scrii. Povesteste-ne tot ce te apasa, noi suntem aici mereu. Iti mai spun o data, eu nu am numarul tau de telefon, dar daca mi-l dai pe pm eu te pot suna sa vorbim, ok? Nu trebuie sa fi singura, mai ales acum. Nu putem fi fizic langa tine, dar macar sa ne auzim putem.
Te imbratisez cu drag.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

dar eu am nr de telefon trecut pe pm...oricum, nr meu este: 0747 969 997

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Draga Camy, niciodata nu-l vom uita pe Darius, el va ramane vesnic in sufletele noastre.
In ceea ce-i priveste pe prietenii tai nu-i condamna, sunt convinsa ca si ei sufera in tacere alaturi de tine, dar pur si simplu nu stiu cum ar trebui sa reactioneze.
Noi suntem aici, alaturi de tine, cu gandul si cu sufletul

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita39+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, ce vise ai avut!!! ...Ce ciudat , mi s-a facut pielea gaina!!..Poate ca scurta lui existenta a avut un scop in viata ta, a voastra; caile lui Dumenzeu sunt nebanuite de nimeni...

Prietenii nu trebuiesc condamnati, poate ca nu isi dau seama ca in moemntele acestea tu ai nevoie de ei mai mult ca oricand ...

Ma rog in fiecare zi ca Dumnezeu sa iti dea puterea necesara Camy si sa reusesti sa treci peste aceasta grea incercare!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

postarile voastre imi fac atat de bine...simt ca Darius nu FOST DAT UITARII, NU VREAU SA-L UITE CINEVA!!
...azi am fost la Bujo..l-am tinut in brate pe Filip...mi-a facut atat de bine...simt ca il tin in brate pe Darius, macar bratele mele se mai consoleaza putin...asa o emotie mare simt cand tin copii in brate...

pustai

Cami, ma alatur si eu fetelor care sunt alaturi de tine.
Daca te simti bine alaturi de un bebe mic, caruia sa-i oferi acum iubirea adunata in suflet, poti sa iei in calcul si varianta adoptiei, sau a unui plasament. In timp vei decide daca vrei adoptie (adica sa fie definitiv cu voi) si poate vine si bebelusul tau (alta sarcina).
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul tau ranit acum, si de micutul sufletel al lui Darius, acolo intre ingerasi.

Monica si bebe

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput