Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cum sa-l uitam pe Darius Camy puiule??E parte din Odiseea noastra, nu??
Bine ai facut ca ai mers la Bujo si bine faci ca vii sa vorbesti cu noi, sa ne spui ce simti, cum esti, cum s-a intamplat, tot ce-ti vine
Cum zicea si DMA mai sus, poate iti face bine si sa mergi din cand in cand la manastire, poate copilasii aceia au nevoie de ceva, au nevoie de o mangaiere, de un sufletzel

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Camy, partial, iti inteleg durerea. eu am avut sansa sa mi se dea inapoi puiul. Vroiam sa iti spun doar ca iti sunt alaturi. Din tot sufletul. M-am rugat pentru Darius. Si o sa ma rog in contiunare.

Multa putere !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Nu-mi pot imagina durere mai mare decat cea de a pierde un copil . Dumnezeu sa va ajute , sa va intareasca pe tine si pe sotul tau , si sa gasiti in sufletele voastre puterea de a merge inainte , pastrandu-l mereu in inima pe Darius . Sunt sigura ca el va fi mereu cu voi si in inima voastra si nu va fi uitat vreodata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy ma bucur din suflet ca ti-a facut bine. Sincer, ma temeam sa nu-ti faci mai mult rau dar daca zici ca ti-a alinat cat de putin durerea esti binevenita oricand la Filip Hainutele sunt superbe, deja le poarta.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAMY sa te intareasca DUMNEZEU!!!...daca as putea te-as strange in brate sa-ti alin suferinta...suntem alaturi de tine...imi gasesc fff greu cuvintele...ma pricep mai bine la plans!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, cum sa il uitam pe Darius???

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Suntem alaturi de tine!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Camy, ingerasul tau nu va fi uitat niciodata.
Din pacate cuvintele vin mai greu, doar lacrimile isi fac aparitia imediat.
Suntem alaturi de tine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va multumesc fetelor...muuuuult...muuuuult de tot...
......am observat ca desi prietenii mei au aflat de Darius...la inmormantare nu a venit nimeni....in afara de cateva rude...si Bujo...in afara de asta....nici nu m-a sunat nimeni, imi dauseama cat de saraci sunt oamenii...nu-si dau seama cata nevoie este de prieteni atunci cand pierzi pe cineva drag...in afara de voi, parintii mei, fratele meu si colegii mei de servici, toti s-au pitit, au preferat sa se ascunda.......

Va multumesc pt ce ati facut pt mine, nu as putea sa ma despart de voi, citesc ce scrieti la odisee, dar cred ca locul meu nu mai este acolo, ma bucur pt voi, dar din pacate eu nu pot experimenta nimic, asa ca...scriu aici.......simt ca ati facut atatea pt mine...ca nu stiu cum sa va mai multumesc...

Va iubesc pe toate...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ingerasul Darius este cu noi in rugaciuni, rugaciuni pe care le rostim sa aveti, voi - parintii lui, putere
Si sa nu uiti Camy ca aici pe DC nu esti niciodata singura

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput