Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului
Raspunsuri - Pagina 7
Gabriela82 spune:
Camy e atat de dureros ce povestesti, ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere.
GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
Gini75 spune:
Camy, nici nu pot sa-mi imaginez suferinta prin care treci. Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea multa putere, sa treci peste aceasta grea incercare.
violeta29 spune:
CAMY,
E dureros prin ce treci tu acum, nu cred ca s-au inventat cuvinte ce pot fi spuse in asemenea momente, vreau doar sa stii ca suntem aici ,alaturi de tine si ne rugam ca Dzeu sa va intareasca sa puteti trece peste aceasta incercare.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita39+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 1 SAPTAMANA
ariadnabr spune:
Camy, durerea ta e impresionanta...Mi se rupe sufletul cand vad cat suferi...noi suntem aici pt tine la orice ora din zi sau din noapte Dumnezeu sa-ti odihneasca scumpul ingeras...
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Kimmy spune:
Camy,de cate ori ma pun la calculator,vreau sa scriu,dar pana acum nu am avut curaj,mi-a fost frica sa nu scriu ceva nepotrivit.Nu pot sa-mi imaginez durerea cumplita pe care o simti,dar am fost si sunt alaturi de tine,si am plans si eu si inca mai plang alaturi de tine si de familia noastra de la odisee.
Sa ai multa putere,Dumnezeu sa-ti impace si sa-ti aline sufletul!
Kimmy mami de Timea Cristina
dma2007 spune:
camy poate acolo la manastirea respectiva iti vei gasi linistea! poate asta a fost semnificatia visului tau
mergi acolo cat mai mult, poate te linistesti
ma rog pt tine , Dumnezeu sa-ti dea putere
M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)
tiberica spune:
Intru dupa 2 sapt pt ca nu am avut net din cauza lucrarilor stradale si ma ingrozesc...stau cu bb in brate si plang, durerea e enorma nu exista cuvinte ...acum bb Darius e un ingeras...Camy scumpa trebuie sa fii puternica Dumnezeu te va ajuta.NU AM CUVINTE SI NU AM PUTERE SA TE AJUT DECAT SA MA ROG LA DUMNEZEU SA DEPASESTI ACEASTA DURERE SI SA TI DEA CAT MAI REPEDE UN INGERAS DE CARE SA TE BUCURI.
adelais spune:
Draga Camy, iti sriu in fiecare zi mesaje, in gand, si nu sunt in stare sa le trimit. Nimic nu-mi pare potrivit. Nu pot exprima in cuvinte tristetea pe care o simt cand citesc postarile tale si cand ma gandesc la drama pe care o traiesti. Este dureros, foarte dureros. Eu cred ca asa cum , in visul tau, bebelusul tau era cu tine, pe drumul acela plin de ciresi, sufletelul lui scump te insotea pe drumul catre manastire si te va insoti toata viata pentru a se asigura ca iti va fi bine, ca soarele iti va lumina calea, ca iti vei gasi linistea sufleteasca. Si, mai tarziu, cand toti ne vom fi implinit destinele aici, vom regasi suflete iubite acolo. Esti puternica si vei avea taria sa mergi mai departe, pe drumul tau, sa-ti impilinesti destinul.
Ma rog pentru voi parintii sa va recapatati linistea sufleteasca si sa ramaneti uniti si pentru sufletelul scump Darius sa ii fie bine in tara Domnului.
vias spune:
postarile voastre imi fac atat de bine...simt ca Darius nu FOST DAT UITARII, NU VREAU SA-L UITE CINEVA!!
...azi am fost la Bujo..l-am tinut in brate pe Filip...mi-a facut atat de bine...simt ca il tin in brate pe Darius, macar bratele mele se mai consoleaza putin...asa o emotie mare simt cand tin copii in brate...
pustai