Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului
Raspunsuri - Pagina 6
RAMONELLA spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingerasul vostru!!!Si sa va dea putere sa treceti mai departe!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
vias spune:
din nou va multumesc...din suflet...nu stiu de unde a aparut acel mesaj cu ''sansa la viata, sansa la noi amintiri'', stiu doar ca trebuie sustinuta acea campanie deoarece acolo la acel institut sunt medici deosebiti...din pacate sunt doar 8 locuri pt 8 copii si o singura sala de operatie...poate ca Darius ar fi trait azi daca nu-l duceau la pediatrie...l-au dus acolo deoarece alti copii aveau nevoie de patutul lui...si asa a intrat pe mana altor medici incompetenti, care l-au ucis pe copilul meu
Intr-una din aceste zile va voi povesti tot, deoarece prin intermediul acestei odisee am intalnit oameni absolut minunati...si mi-am castigat prietene pe viata.
Multumesc Cosminei pt tot...pt ca desi era la termen...a alergat sa cumpere micutului meu hainute, le-a spalat, le-a calcat si a venit la spital...a fost alaturi de mine...am cunoscut o femeie extraordinara...Multumesc Mina...din suflet!
Multumesc lui Bujo...pt ca a venit sa-l vada pe copilasul meu...pt c a venit la inmormantare...cu coroana din partea voastra...pt ca a fost alaturi de mine.
Multumesc Sun pt telefon, pt cuvintele tale frumose, multumesc Boti pt ca te-ai ocupat de acei banuti stransi, va multumesc din suflet tuturor pt rugaciunile voastre ...v-am simtit alaturi de mine si de Darius....
..ieri, dupa inmormantare, voiam sa merg la o casa de copii sa duc de pomana...facusem pachetele speciale pt copii...dar matusa lui Cristi m-a trimis la o manastire unde maicutele au grija de 8 copilasi...am mers acolo...drumul plin de ciresi era de fapt plin de corcoduse rosii...era drumul ce l-am visat...am vb cu maicuta, am vizitat copilasii, am dat pachetelele si am lasat bani, deoarece acei copii traiesc doar din mila oamenilor.
Mai merg acolo duminica....si de fiecare data cand voi face pachete pt Darius...ingerasul meu!!!
Cami
pustai
danangie spune:
CAMY mi se rupe inima cum ai povestit ca Darius se tinea de tine.....mi se rupe inima si nu-mi pot imagina suferinta ta.......te imbratisez....
ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Caprioara spune:
Camy, . Te asteptam oricand aici.
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
danybv spune:
CAMI Sincere condoleante !!!
Dumnezeu sa va intaresaca pe amandoi sa treceti peste acest obstacol din viata voastra , sa va dea liniste sufleteasca si peste ceva timp sa va trimita un alt bebe care sa va umple golul din suflet , incerdere si nadejde la Dumnezeu
Bebe Darius Andrei este acum un ingers care vegheaza asupra voastra
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
nushulica spune:
plang...imi curg lacrimi...direct din sufletce nedrept mi se pare!!! si totusi...Dzeu stie ce face!!!
ma rogpentru sufletelul mic care s-a dus la ingerasi!!!si pentru parinti sa poata trece peste aceasta durere imensa!!! nici nu-mi pot imagina cat de greu e....mintea si sufletul meu nu pot gandi asa departe
camelia nu te cunosc, dar am urmarit la pepenasi povestea lui bebe darius...si am fost convinsa ca se va face bine...
nu mai pot zice nimic!
sunt si eu cu sufletul alaturi de voi!
31+ DAVID-MIHAI
vias spune:
...urasc noaptea, ziua trece cumva, dar noaptea ma chinuie foarte tare, nu pot sa dorm, il vad mereu..si nu-mi gasesc linistea..imi vine sa merg la Tg Mures dupa el...simt ca parca l-am parasit, parca l-am dezamagit....
pustai
vias spune:
...cand m-au anuntat ca Darius a murit medicii mi-au spus asa:
''Ne pare rau, dar de azi aveti un ingeras la propriu''....dar eu nu am vfrut un ingeras decat la figurat...eu am facut un copil....imaginea lui ma omoara...si dorul de el la fel
pustai
Chuny spune:
Camy, activeaza-ti PM-ul, te rog ... daca vrei trimite-mi nr tau de telefon fix si te pot suna.
Sibylle
M&M spune:
Camy, sunt alaturi de voi...Ma doare sufletul cand citesc postarile tale in care descrii prin ce a trebuit sa treci !!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)