Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului
Raspunsuri - Pagina 13
ankuta_1982 spune:
Camy, uite si adresa mea de mess poate vrei sa vb si pote sa ne vedem tinand cont ca sunt tot din bv ankuta_1982@yahoo.com eu am o fetita daca simti nevoia sa strangi in brate un bb ne putem vedea oricand astept sa vb poate mai des pe mess!
ankuta
Caprioara spune:
Camy, te-am sunat aseara pe la 8, insa nu ai raspuns; probabil am nimerit intr-un moment nepotrivit pentru tine. Cand mai am timp o sa mai incerc sa te sun...
Asteptam povestea lui Darius mai departe si pozele.
Astazi am fost sa-mi citeasca molifta de 40 de zile si am aprins o lumanare pentru ingerasul tau si una pentru tine si Cristi...
Te imbratisez cu drag.
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
IreneCAM spune:
Camy, imi pare foarte rau In urma cu un an si opt luni am trecut prin aceeasi experienta, tot un baietel si tot transpozitia vaselor...Imi pare atat de rau, daca te pot ajuta, daca simti nevoia sa vorbesti, am PM activat.
Dumnezeu sa-l odihneasca pe micul ingeras si voua sa va dea putere sa rezistati.
Nu peste mult timp de
MissParker spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l primeasca in bratele lui pe micul ingeras care a trecut scurt prin viata voastra.
Ca proaspata mamica am plans in hohote citind acest topic, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce durere ati trecut si treceti! Nu exista durere mai mare pe lume! Doamne...
Ce cuvinte de consolare sa gasesti? Nu exista. Exista lacrimi, exista urlete mute si solidaritate. Suntem cu gandul si cu inima alaturi de voi in suferinta voastra si va dorim putere cat mai multa, sa nu va prabusiti, sa fiti tari in continuare, sa mergeti mai departe pe drumul vietii voastre si ... candva ... va veti reintalni cu micutul Darius care va va multumi ca i-ati daruit atata dragoste si grija in scurtul timp care i-a fost dat pe aceasta lume.
O calda imbratisare si o mangaiere pe pleoapele incarcate de lacrimi!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
vias spune:
..va multumesc fetelor, dati-mi o adresa unde sa pot trimite pozele cu Darius ...ca eu nu stiu sa le pun la pepenasi
...azi am scos pozele cu el...am doar 3 poze, in prima lui zi de viata....cand eram la Tg Mures am avut f multe ocazii sa-i fac poze, dar nu voiam, eram convinsa ca se va face bine, voiam sa uit acea perioada...ma gandeam ca il voi lua acasa si ca voi apuca sa-i fac multe poze, dar fara cateter, fara perfuzii, fara atatea fire legate la cele 16 aparate, fara senzori....dar...nu am mai apucat...
...azi am scos pozele cu el...le-am pus in rame...dar nu fac decat sa-mi dau seama si mai bine de ceea ce am pierdut....
Irene, te rog...as vrea sa vb mai mult cu tine...nu ai mess??????...am multe intrebari fara raspuns...plus ca voi continua sa scriu despre Darius...pt ca eu inca cred ca daca l-ar fi dus pe Darius la reanimare (in institut) atunci cand am spus eu ca ceva nu-i in regula...azi sigur ar fi trait...
Azi m-am intalnit cu A.cicel...i-am cunoscut cele 2 fetite...foarte frumoase..
Caprioara...stiu ca m-ai sunat....iarta-ma ca nu am raspuns la telefon...dar am toane (momente si momente)...cand simt nevoia sa vb cu cineva...si momente cand nu vreau sa vb cu nimeni...iar aseara...te rog sa ma scuzi...
Ileanna cred ca cartea despre copilasi e f interesanta..o vreau neaparat...cum fac rost de ea??????
pustai
ladymina77 spune:
Cami trimite-mi mie pe mail pozele si le pun eu: ladymina77@yahoo.com
Te pup,ai grija te tine si de sufletul tau...suna cand simti nevoia sa te descarci.
mina
Caprioara spune:
Camy, nu e nici un fel de problema, puiule . O sa te mai sun cand pot si eu, si daca nu imi raspunzi o sa inteleg ca nu e un moment potrivit, nu trebe sa te scuzi... Vorbim cand ai tu dispozitia necesara.
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
vias spune:
sunt pozele puse, multumesc Mina...cred ca se vede cam cat de ceanurizat era...nu???
pustai