Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy imi e foarte greu sa-mi gasesc cuvintele, nu stiu cum sa ma exprim...Nici macar nu am apucat sa-ti multumesc ca m-ai sunat cand eram in maternitate, ca ai fost alaturi de mine chiar in clipele dinainte sa intru in operatie, sa stii ca a insemnat mult pt mine sa stiu ca te gandeai la mine. Si apoi cand a venit randul meu sa te sun nu am putut, m-am blocat. Asa cum ai spus tu despre prietenii si cunoscutii care prefera sa te evite decat sa te intalneasca. Eu nu am vrut sa te evit, doar ca ma tot gandeam ca nu stiu ce sa-ti spun daca te sun, orice cuvant mi se parea aiurea. Asa ca am postat mesaje pt tine pe forum, alaturi de colegele de la odisee.
Tu esti o femeie puternica, o dovedeste faptul ca poti sa-ti exteriorizezi sentimentele si sa-ti deschizi sufletul in fata noastra, sa vorbesti despre micutul Darius!!! Ma bucur sa-ti citesc mesajele! Nu-ti fie teama ca-l vom uita pe Darius, este imposibil, locul tau este alaturi de noi la odisee iar al micutului Darius alaturi de pepenasi pe picasa. Amandoi sunteti parte din vietile noastre, ale tuturor membrelor odiseei iulie-august 2008.
Te imbratisez calduros si incerc sa-ti trimit toate gandurile mele bune!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

camy suntem aici alaturi de tine!!!!!!!!!!
pe darius eu nu-l pot uita ...

te rog incearca sa te gandesti ca sufletul lui este acum in Rai, ca Dumnezeu l-a luat cu un scop si sunt sigura ca ii este foarte bine

M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAMY, am plans citind prin ce ai trecut si am retrait totul alaturi de tine. Doamne cat poate fi de dureros, ma simt atat de neputincioasa in acest moment.
Cuvinetele sunt prea sarace ca sa poata exprima ce simt acum, esti intr-adevar o femeie puternica, si apreciez faptul ca ai ales sa-ti deschizi sufletul aici , putine femei ar fi avut curajul sa o faca!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita39+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy tu nu meriti sa treci prin ce treci acum pt ca esti o persoana deosebita cu un suflet mare.Mi se rupe sufletul cand citesc ce postezi,incerc sa-mi imaginez ce simti si mi se face pielea gaina,imi dau seama ca iti este foarte,foarte greu.Sa de-a D-zeu sa depasesti acest moment greu din viata ta!Oricand vei avea nevoie de ceva noi toate colegele tale te vom ajuta.
TE IUBIM SI VOM FII ALATURI DE TINE!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, Darius nu va fi uitat, cum au spus si celelalte fete. Am citit plangand postarile tale si daca pot face ceva sa iti alin durerea, sunt aici

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IndyGo spune:

Camy ti-am trimis un PM. Daca vei simti vreodata nevoia te rog sa imi scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Camy cand simti nevoia sa mai vb cu cineva pe mess, poti adauga si id-ul meu pe lista ta, daca vrei: gabriela.dinescu@ymail.com

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va multumesc...

pustai

Mergi la inceput

Camy uite am mai gasit o carte care s-ar putea sa-ti fie de folos:
http://www.carte-online.ro/librarie-esoterica-online/categories|displayDetails/productID_1144/.html

Mergi la inceput

Uff, nu-mi iese linkul deloc.

Este la sectiunea dezvoltare personala, pe pagina doi

"Imparatia copiilor din lumea de apoi. Conditiile spirituale de viata ale copiilor decedati prematur in lumea de dincolo"

Mergi la inceput