Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy pozele sunt din prima zi? Manuta park e usor vinetie. Eu cand l-am vazut nu mai era deloc ceanurizat. Dragutu de el, mie imi tot vine in minte imaginea lui de cand am fost la tine si l-am vazut. Mi s-a parut asa frumos...

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..pozele sunt facute in ziua in care ai venit la noi la spital Bujo...m-am oprit la acele poze, deoarece am fost convinsa ca ajungem acasa, scapam de fire, aparate...si avem timp de poze

pustai

Mergi la inceput

am facut co0manda de cartea despre lumea de dincolo si copilasii prematuri

pustai

Mergi la inceput

...am facut comanda de inca una...cea cu credinta tibetana...oare in cat timp le primesc??????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Camy acum e tarziu dar am vazut telefoane de contact. Sun eu maine si intreb. De obicei vin in cateva zile. Daca ai vreun nr de comanda sau ceva, da-mi ca sa am mai multe date.

Daca vreodata vrei sa vorbim te rog sa ma suni (0723 686 488). E de inteles sa ai momente cand nu vrei sa auzi pe nimeni si momente cand simti ca vrei sa vb cu cineva.

Suna oricand, chiar si noaptea. Ma culc dupa 1 iar in jur de 3 - 4 sunt treaza iar, apoi la 5 - 6 dimineata.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mi-as fi dorit sa vad si eu poze cu bb Darius. Credeti ca se poate?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

camy mi se pare admirabil gestul de a adopta( si eu sunt infiata), si din punctul meu de vedere nu stiu cum ii voi multumi vreodata mamei mele pt decizia luata si lui Dumnezeu...cine stie ce s-ar fi ales de mine

chiar zilele trecute era un reportaj cum ca sunt 14 bebelusi abandonati la maternitate in BV..si ma gandeam la tine...

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

ti-am scris Irene...sper sa ne potrivim la ceas...si sa apucam sa vb pe mess

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Camy desi nu te cunosc am urmarit din umbra ceea ce se intampla cu bb Darius, ma sa treceti peste aceasta tragedie si sunt alaturi de tine macar cu un gand bun, o imbratisare calda .

Doar o rugaminte am, daca as putea sa vad si eu pozele cu bb Darius, multumesc mult.

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Iti multumesc din suflet Camy am vazut pe ingerasul Darius , am plans si inca mai plang

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput