Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului
Raspunsuri - Pagina 15
anaxena spune:
camy,nu am scris pana acum deoarece parca nu ma pot exprima,imi e frica sa zic ceva greshit
sunt alaturi de tine si de Darius in fiecare zi...mereu ma gandesc la el si simt ca e bine,gandul la el imi da o stare de bine,ma linishteshte,simt ca e acolo sus si e fericit si vegheaza asupra bebelushilor noshtri
azi am citit ca ai intentat divort,eu shtiu ca esti din arges,nu shtiu dc din piteshti,dc te vei intoarce acasa vei gasi o prietena care te va ajuta oricand cu orice
Darius va creste o data cu copii noshtri,va ramane mereu in amintirea noastra pt ca el exista si se va bucura o data cu tine,lacrimile il intrsiteaza ,vrea sa te vada impacata si plina de dragoste caci dragostea ce i-o portzi va ramane veshinca
vom fi mereu alaturi de tine,sa nu uiti asta niciodata!!!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
camy cand vi la pitesti te rog din suflet sa ma suni!!! 0720 311 000 si dc ai chef de vb id messenger ana_xena sunt mereu online nu inchid niciodata calc!!!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
vias spune:
il urasc pe Cristi...din cauza lui l-a luat Doamne Doamne pe Darius...probabil ca sa nu ramana fara parinti...
....Cristi a zis ca e o binecuvantare ca la luat DD pe Darius...nenorocitul...el si maicasa la fel....cica ''decat sa ramana cu ceva la cap, mai bine moare''...asa a zis si soacra si Cristi...ii ursac din suflet...din cauza lor nu-l mai am pe Darius..
...simt ca Cristi nu merita un astfel de ingeras....
pustai
vias spune:
mai am o intrebare...cand am plecat eu sa nasc, nu era nici o reclama cu ''sansa la viata''...de cand a aparut???????
pustai
Tecky spune:
Ce oameni fara suflet si Cristi si mama lui.Sunt sigura ca iti va fi mult mai bine fara ei.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
angelynna82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Angelina, da-mi adresa ta de mail si iti trimit pozele cu Dariusica pustai |
adresa mea este: ungureanu_elena2000@yahoo.com sau ungureanulorena@yahoo.com
33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
maru spune:
imi pare rau, cuvintele sunt goale si seci acum la durerea pe care o simti...
cred ca acum esti intr-o faza, etapa in care cauti vinovati si ei sunt la indemana
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
AnnaBaby spune:
Camy campania e din iunie.
Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Gabriela82 spune:
nu-l vom uita niciodata pe Darius, el face parte din viata noastra. am vazut si pozele cu ingerasul tau cel frumos.
mi se rupe sufletul de fiecare data cand iti citesc postarile, te imbratisez cu drag Camy.
GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)