Condica Salajencelor (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

No cum suparare sa nu ma enervez?! N-am mai intrat de marti si cum am scris o parte din mesaj, cum mi-a disparut!!
Ziceam ca am scapat deocamdata de musafiri, onomastici si altele...cel putin pana pe la jumatatea lui septembrie, cand imi vin finii o saptamana in concediu. Si cum ei sunt din Braila, normal ca o sa stea la noi. Pe 3 sept avem si noi 3 ani de la nunta, dar nu mai fac nici un tort si nici o pregatire, nika. Poate o sa fac doar o pizza, dar doar noi, fara musafiri.
Hai sa va arat tortul ce l-am prestat duminica pentru al meu sot.
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/8260/
P.S. Ce ciudat e sa imi spuna cineva Laura, nu mi-a mai spus nimeni asa din clasa a VI! De fapt, profu de economie de la faculta imi spunea asa, dar nu prea raspundeam la apelativ.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Buna dimineata!
In sfarsit apuc sa dau si eu o cafea!
Stefan doarme de mai mult de o juma de ora, somnul nr 2, ca s-a trezit dimineata la 7. Dati-mi idei ce sa fac de mancare azi, ca n-am nici un chef!

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Diana, multzam de cafea! Multi ani fericiti impreuna si numai bucurii!!!!
Cu mancarea...si eu sunt cam in pana de idei...azi fac lasagna. Am facut sosul ragu aseara in oala minune, a iesit excelent, azi doar pun ingredientele in tava si la cuptor. Am zi lunga, ajung dupa 17 acasa...

Oti, hai zi cum a fost ieri la eco, ce a mai zis dr? Tot cu putzulica a ramas?

adriana, hai si tu la cafea!

Ioana, mai vrem poze!

Bia, hai la raport, ca prea le huzuresti!

giulia, hai si tu si mai zi ce mai faceti...

Daca am uitat pe cineva , imi cer scuze, neuronii mei setati pe suedeza sunt de vina

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

multumesc mihaela de urari! Se pare ca numai noi bem cafea in dimineata asta...
Ce faceti de mancare azi? cred ca o sa fac ceva spaghete cu conserva de carne, ca e rapid si bun de facut...oti, ma bate gandul sa incerc si eu reteta ta cu pui, cred ca oi cumpara niste pulp si pui de acuma seara..pentru maine...Eu nu am nici un chef de nimic..tre sa trec azi si pe la mama sa ii ud florile, si pe la tara pe la bunicu sa vad ce face...

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

sal'tare
mie mi-au venit rushii si is plostita rau si balonata si ..stiti voi, tot tacamu!
ma duc acasa sa fac ardei umpluti, dupa care o baie fierbinte si sa ma odihnesc
in rest, nervi cu casa, sunt la acoperis, m-am certat cu constructoru, asa e..pe final
incepem finisarile cu altii.
sunt asa curioasa s-o vad si io cu acoperis?!
cam atat...slaba miscare la mine
imie dor de fii-mio

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Giulia , intra pe site-ul cu oala si sunt puse retete gatite online si gasesti acolo reteta de ardei umpluti .
Yamy-yamy ce pofta mi-ai facut ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

In sfarsit sunt si eu in stare sa stau si sa scriu 2 vorbe... Am fost ieri la doctor, tot cu puta a ramas... In schimb se pare ca problemele din prima sarcina au revenit... Ieri aveam tensiune 150/95 .... Azi ma doare de pe la amiaza capul infiorator... Ma rog deja iau pastile pt tensiune, nu e mare acum, insa daca ma doare capul si maine tre sa merg la dr... Si nu vreau............Am deja un dejavu... Spital, etc...Nu stiu ce sa spun... Aseara m-am culcat desyul de tarziu, de dimi am avut un mester care mi-a reparat sobele de teracota, si pana pe la 12 am facut ba mancare, ba o praji cu mar, deci nu am stat locului... Amu ma enerveaza ca nu pot sa dorm, nu mi-e somn si pace buna!!! Poate durerea de cap e de la oboseala...Sper ca asa e...Va ca am musafiri....

Mergi la inceput

Am revenit...Deci, Diana sa iti traiasca sotziorul si sa fiti fericiti... Mi-a placut tare mult cum ai pensulat sticla...Giulia, nu te stresa totul va fi bine pana la sfarsit... Adriana, ma e mult pana se normalizeaza totul acolo la scarbici?Mariaaaaaaaaaa, treci la raport.Ioana, pe unde esti?De Bia nu mai zic nika, ca precis e la plaja inca. Miha cum a fost in excursie???Ai facut puiul??? si mai vin. A inceput sa cedeze si durerea mea de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, imi pare rau ca nu esti bine, poate ar trebui sa iei o pauza, acum tu si bb sunteti cei mai importanti...tin pumnii sa nu trebuiasca sa intri la spital.

In excursie fu fain, am mers cu masinile profelor, una din ele a facut drumul de 2 ori ca nu am incaput toti...am fost la vreo 5-6 km de oras,, intr-o padure unde se afla o casuta muzeu. Casuta a fost construita prin 1860 de catre bunicul femeii care a stat ultima data in ea. Femeia asta, dupa care e si numele casutei, a locuit acolo pana in 1978 cand avea 90 de ani, singura cuc, n-a fost maritata si n-a avut copii, fara vecini in jur, fara curent, apa curenta si alte cele trebuincioase vietii moderne. Ciudat a fost ca nu a facut nici o investitie in acea casa, casutza de fapt ca are 15 mp, a preferat sa traiasca asa cum a crescut de copil. Facea chiar si la 90 de ani drumul zilnic in oras pe jos, la magazin ca sa isi cumpere una-alta. Femeia a murit in 1980, la 2 ani dupa ce a plecat din casa, la o casa de batrani pentru ca nu mai putea sa se intretina singura, era prea batrana deja. Ce sa spun, arata ca si casele batranesti de la noi de la tara, dar la dimensiuni mult mai mici, cu aceleasi unelte primitive: lavita de dormit, fier de calcat metalic ce se incalzea la foc, cantar primitiv, foarfeca din aceea de tuns oi, lampa cu petrol si altele...apa o aducea de la cateva sute de metri de casa, dintr-o fantana la nivelul pamantului, noi n-am gasit-o. Apoi am facut o plimbare in natura, avem tema Natura ca studiu si invatam acum cuvinte noi din natura-plante, animale, etc. Am luat apoi pranzul, am povestit si am venit acasa...dar a fost fain sa fiu prima data cu noii colegi, cu profele noi, sa stam si sa povestim.

Gata, am fugit la nani, ca pic de somn, azi am avut o zi lunga...de la 8 la 18...cand am ajuns acasa, am facut mancare si sunt terminata!

Somn usor!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Va si eu si va doresc noapte buuuna.Peseu: Olim, ce mai face Alex??? I-a trecut??? Mikiriki, mai esti pe plaiuri romanesti???

Mergi la inceput