Condica Salajencelor (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza!

Hai ca ziua de luni sunt o "duamna" , am scoli inalte numai de la 12.30...eh dar am autobuz la 11.25 ca sa ajung la timp la scoala. Urmatorul ajunge cam la fix 12.30 si mi-e teama ca intarziu, la noi e o regula sa puna fiecare intarziat sau cui ii suna mobilul in ore(e MUSAI sa ai tf. inchis sau pe mut ma rog, dar sa nu deranjezi ora) sa platim 10 coroane pentru un fond al grupei, bani pe care ii vom folosi tot noi, dar mai bine ajung mai repede si stau vreo 20-25 de minute pe hol. Ma rog, un hol aranjat cu mese, scaune, reviste, cu o bucatarie mica deci poti servi ceai, cafea, etc.
Nu e chestie de banii aia, dar profele se cam stramba si nu le convine, le disturbi si zau ca nu mai stiu pe unde au ramas...si parca ma simt eu prost pentru asta...

Oti, da...pieptul de pui nu e chiar subtire, dar nici gros nu e...e scos osul si taiat cumva. Daca zici ca din piept iese cel mai bine, atunci din piept am sa fac, sarumana .

giulia, spor la treaba!

Am fugit, imediat trebuie sa plec de acasa...da' mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare si de la mine !

Eu tot pe fuga ... va doresc o saptamana minunata !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna si de la mine again. Acu am ajuns din oras, am profitat ca s-a mai racorit nitel si ne-am dus cu Andrei sa platim gazul. Ma rog, am luat si hrana pt pisici, pesti precum si hartie de impachetat ca avem de impachetat cadoul de logodna de sambata, unde vom fi nasi. Si cam atat. Acu vreau sa ma pun sa fac ceva de mancare, si mai vad eu.Va si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

si noapte buuuna!

Mergi la inceput

Neata! Ia trececi voi la raport pana nu pun pe voi!!Oare cat mai sat Bia la mare??? Nu crede ca i-a fi prea bine??? Mariaaaaaaa, pe unde umbli??? Hai cu impresii austriece.

Mergi la inceput

Am uitat: dau eu cafeaua azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Otilia , multumim de cafelutza .
Suntem asa de obositi , acum am mai vrea inca un concediu , dar mai asteptam pana in septembrie cand vine fratelo in RO cu familia si imi iau atunci 1 saptamana libera .

Ma duk al treaba , dar mai trec pe aici !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va salut cu drag!
Io plec in excursie peste 5 minute, asa ca vb dupamasa...desi nu am mare "branza" de raportat...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Excursie??? Oai ce fain suna...Si eu merg peste o ora la medic... Mi-am facut programare. Saracu abia s-o intors din concediu si is pe capul lui... Ce sa fac daca sunt paranoica??? Va , vb mai tarziu....

Mergi la inceput