Condica Salajencelor (52)
Raspunsuri - Pagina 10
silvana_salajan spune:
Miha merci frumos de ganduri bune. Azi am baut un algocalmin desi se zice ca nu se ia... Da nu am mai putut!!! Of, of...Sper ca a fi bine!
dianaiulie2009 spune:
In aceasta dimineta va poftesc eu la cafeluta !
Otilia , cand mai ai dureri din astea de cap bea o gura de cafea cu un strop de helas sau lamaie stoarsa in ea si ai sa vezi ce rpd iti revii . Imi pare rau de restul problemelor , sper sa nu trebuiasca sa ajungi la spital . Dar , trebuie sa ai si tu mai multa grija de tine sa te menajezi mai mult si sa-ti dai seama ca nu mai poti face tot atat de multe lucruri ca si pana acum . Vorba Mihaelei , pana vei naste cei mai importanti sunteti voi doi , adica tu si cu BB , asa k mai lasa-le incolo de treburi k n-o fi fok .
Mihaela , ce frumos povestesti tu draga , ma delectez cititnd scrierile tale . Cum sunt fetele ? Oala tot asa face ? Hai sa ne punem de acord intr-un week-end si sa ne intalnim pe web ca sa-mi arati cum le aranjezi toate si sa vedem despre ce poate fi vorba . Eventual sambata , k duminica avem iar nunta .
Diana , sanatate si fericire colegului si multi ani fericiti impreuna . Cand nanasesti ? Ce mai face puiutzul micutz si cuminte ?
Fetele mele sunt bine , Andreea se chinuie cu temele pt. vacanta , k am am inceput cam tarziu si are un caiet intreg de facut . Ar sta toata ziua numai afara . Mi si mila de ea , k vin de la servici si o pun la teme si chiar atunci vin si ceilalti copii pe acasa , iar ea sa stea sa faca mate si romana , iar ceilalti se joaca pe afara . Dar , peste zi nu am cand sa o verific , ea isi face tema pe ciorna si cand ajung eu acsa o verific si trece pe curat , dar gandul ei e tot afara la joaca . Paula e tot asa cum o stiti , mai are cate o zi cand e linistita si cuminte de zic k nu e fata mea , dar din pacate nu o tine mult . Ei , asta e ... om vedea dupa ce incepe caminul daca s-a cuminti sau va fi tot asa de "atomica" .
Azi am adus oala la servici sa le arat fetelor ca m-au tot inebunit de vreo 2 saptamani sa le arat si lor cum de nu ma mai stresez cu gatitul . Asa ca dupa ora 16 acvem demonstratie live .
Va tzuc pe toate , ma apuc de lucru , dar mai trec eu sa va citesc !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Neata si de la mine. Am avut o noapte linistita. Am dormit beton!!! Desigur, ca pe de o parte ma bucur, insa pe de celalta nu. Faptul ca nu m-am mai trezit sa merg la wc acum se vede pe picioarele si mainile mele care au ramas umflate. Na, da or trece tate.Si ia zi Adriana, mancati la scrabici azi dupa 4?
Fain!!!Noa, va
si va doresc o zi minunata!!!
mihaela_s spune:
Hello si de la mine!
Azi am avut numai mate, stau putin la net si apoi am de citit vreo 20 de pagini dintr-o carte pana luni...am citit aseara putin dar am gasit multe cuvinte noi pe care trebuie sa le traduc. Inteleg asa in mare actiunea, ce se intampla, dar sunt si amanuntele peste care nu vreau sa trec, ca asta e scopul, sa invatam cuvinte noi...
Asa ca pana la 15 cand merg dupa Silvia, stau aici la scoala si invat...
Otilia, nu cred sa aiba ceva algocalminul, dar daca mai ai dureri de cap, ia un panadol, ala sigur nu face nimic rau si te ajuta si la dureri de cap...si ai grija mare de voi! 
adriana, nu promit pe sambata, ca nu stiu ce avem in plan, cred ca mergem la prietenii nostri, inca nu stiu la ce ora. Daca o sa am putin timp, te voi apela, daca stai pe acasa. Insa sa stii ca la mine nu merge microfonul, e stricat in computer si numai prin scris ne putem intelege. Dar webcamul merge, pot sa-ti fac o demonstratie
.
Ce gatiti azi la serviciu?
Si da, oala tot asa face, am gatit alaltaieri sosul ragu pentru lasagna, a iesit excelent...numai ca cu muuuult miros in casa de la aburi...
Fetele sunt bine, multumesc de intrebare, Diana cu scoala, e tare incantata in continuare, ii place la fel de mult ca si anul trecut, a inceput si franceza si imi "canta" toata ziua cu accentul acela riri-it in casa, ii iese de minune!
Silvia nazdravana, face tot felul de minuni...zilele trecute se juca afara cu o prietena, au aparut 2 baietei pe biciclete de la niste case mai de departe si au plecat fetele cu ei, cealalta fetita ii cunostea. N-au zis nimic, numai nu le mai gaseam, toata lumea le cauta: mamicile, surorile mari(are si fetita aceea o sora mai mare) pana au aparut si mandrele mici de unele singure...desi amandoua stiau ca trebuie sa anunte inainte sa plece de acasa. Noi am pedepsit-o pe Silvia sa stea o zi acasa, nu stiu cepedeapsa a primit cealalta fetita, dar nu am mai vazut-o
. Cam astea cu fetele mele...
.
giulia, cum ti-au iesit ardeii? I-ai facut in oala minune?
hai va pup, mai viu pe seara!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Buna diminata.Ioana "La multi ani!!"De asemenea un calduros La multi ani! tuturor Ionilor si Ioanelor din viata voastra!
Poftiti la cafea!!!
dianaiulie2009 spune:

tuturor celor care poarta numele de Ioana , Ion si derivate ale acestora !
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Ioana!
si celorlalti sarbatoriti ce poarta numele!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Of, of, Adriana. Imi pare rau ca tre sa treci prin asa ceva. Uneori ma gandesc ca e mai bine in scoala, bani mai putini, dar macar ai liniste sufleteasca. Nu ma duc cu stres, ma rog, doar unii prunci nesimtiti ma streseaza, dar pentru ei este catalogul.
In rest? cum a fost ieri sedinta culinara de la scarbici???Hai va
, vine un nene cu catina, merg sa imi iau 2 kg sa fac sirop.
mihaela_s spune:
Noi mergem la pizza in seara asta, e asa un eveniment mare, ca de muuuuulta vreme n-am mai fost, din Ro
, unde era mancarea de "baza" in zilele calduroase
.
Azi am avut o zi faina, am avut test la suedeza, sa scriem un articol despre excursie, despre ce am vazut/vizitat/facut acolo si apoi sa ne spunem parerea personala despre femeia aceea care a trait asa singura si cu conditii de secol 19 in plin secol 20. Na interesant...la sfarsit profa mi-a zis ca am scris un articol frumos, ca il putem publica...ce sa zic, sunt mandra! 
Diana ar fi trebui azi sa aiba cu scoala ultima baie in mare, dar a fost prea rece vantul ca sa se avante in apa...erau 14 grade si afara si in apa si vant...plus ca a si rapait putina ploaie.
Otilia, cum te mai simti? Spor la sirop! N-am facut inca pieptul de pui, il pun in seara asta in apa cu sare si maine am sa-l fac. Am luat piept de pui file pana la urma, sa fiu sigura ca iese bun. 
adriana, imi pare rau de neintelegerea de la serviciu...nu te mai necaji, du-te si distreaza-te si simte-te bine in we, ca toate se rezolva cumva! 
la toate, pe maine!
vorbe de copil...
Hobby