Condica Salajencelor (52)
Raspunsuri - Pagina 15
Bimilit spune:
mihaela, ce-ti fac fetele?
felicitari ptr lectura.
adriana chefuiala placuta la nunta.
oti nu te trage pe ... ia sa te vaz la raport miercuri.
vezi ca da frigu si adio terase pana la anu
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Bia, fetele sunt bine, multumesc de intrebare. Acum papa, ca le-a razbit foamea si am fiert repede orez in oala minune...si am avut pui de ieri. Ca lor le place mai mult puiul decat porcul. Am uitat sa-ti scriu Otilia, ca am facut ieri puiul acela delicios, din piept de pui file, a iesit excelent. Eu am pus in kefir si putin sos chili dulceag, iar in faina am pus numai sare, piper si praf de ceapa. De praf de usturoi am uitat, am sa iau si pe data viitoare o sa am. Iar de boia am uitat...dar a iesit excelent, crusta putin iute, dar foarte putin, ca au mancat si copiii. Na, e clar ca va deveni o mancare obisnuita de acum inainte, e tare gustoasa.
Am terminat cu curtea, am plivit toate buruienile, am pus florile si tare-mi place cum arata! Acum papam si apoi ma apuc de tarta. Apoi sper sa mai am chef si de curatenie...
Pup, mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
adi apoi grea problema toate sa fie ge, gi
mai fetelor, ce oala tot laudati ca am mai intrebat si nu ati raspuns![]()
ma duc sa trag un pui de somn, ca nu am chef de nimic, ba am si rusii in vizita
.Barbatilor le-am dat de mancare, niste pulpe la cuptor si am facut si o portie de saratele, asa ca azi nu mai fac nimic in bucatarie.Poate mai tarziu iesim in parc cu Alex ca ii place tare mult, sa vedem cum ma simt.
O seara frumoasa tuturor sa aveti. 
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Am ajuns si noi acasa, amu ne pregatim de facut gratare, ce vine verisoara la noi, cu famelia, si ne vom mai destrabala putin pana deseara.Bia, deci nu vreti sa veniti la Simleu...
Tu io incerc da nu promit nika. Ca daca mi tare rau (ca nu prea ma simt bine din cauza de tens mare) apoi nu poci care va sa viu. Da va destrabalati voi si fara mine. Miha ma bucur ca v-a placut puiul eu am facut pulpe dar se pare ca iese pieptul muuult mai bun din ce am vazut pe forum asa ca data viitoare prestez si eu piept.Noa va
pe toate fug sa curat cartofii. ![]()
Bimilit spune:

Bimilit spune:

silvana_salajan spune:
Heeeeeeeeiiiiiiiiii!!! Maine incepe scoala!!! Bei nu m-am bucurat niciodata de ziua de 1 sept asa de mult! Da stiti de ce??? Ca din 15 nu ma mai duc la scoala!
Abia astept sa imi vad colegii, sa vad care pe unde a fost in concediu... Eu nu o sa am ce le povesti, da ma duc sa ii ascult.
Apoi vin la Zalau, am sa merg la shoping cu Andrei si apoi la spital sa imi vad nepotica (a nascut cumnatica o fetita ). Abia astept. Ioi pe maine se anunta o zi plina.
Va
si va doresc o noapte frumoasa!!!