Condica Salajencelor (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

nasa mare, nasa mare!!!!!!!!!!!

fetili va ordonsa treceti si pi la forumul oalei. da musai sa va logati si sa raportati tot ce ati executat cu oala [bei ce ati gatit, nu altceva].persoanele neposesoare de oale sunt asteptate cu mare drag.
vedeti ca avem topic de cafengeala si barfa.
scrieti adresa site /forum, vaz ca di pi site nu se poate intra direct pe forum.
cine-mi ghiceste nikul de acolo primeste o surpriza di la mini.atat va zic ca nu-s blonda.
pupici cu lipici.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

mircuri e italneala.
acusi da frigu, incepe scoala si se inchid terasele.
dupa ora 17 cine se anunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia draga da "zapacita" mai esti !!! Ei ... am ghicit ?????

Olim , sar`mana de raspunsuri da cica fata mea ca trebe absolut toate cuvintele sa inceapa cu acel grup ... na ... in acelasi plop k si voi is si yo ....

Yo viu la intalneala , cum sa nu .... abia astept ....

Va tzuc , am fugit la coafor , vorbim dupa ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

neata!
o mare cu lapte sa va inveseleasca dimineata.

da ce-i cu linistea asta in zona?

Mergi la inceput

Aterizai si yo de la coafor ... un mic nemultumita de ce freza am , dar o aranjez eu pana plec la nunta ...

La raport toata lumea !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Amu ne-am trezit, deci neata' si de la mine Nu stiu daca ma aventurez miercuri in Zalau, ca vreau sa merg luni sa mai shopingaresc pt Andrei una-alta pt scoala. Deci, io zic sa veniti d-voastra miercuri la Simleu si io va bucataresc oarice. Ei? Ce spuneti???Noa va tzuc, ne-a sunat o verisoara si ne-a invitat la masa, ca norocul, ca oricum nu aveam nika de mancare Vb mai pe seara cand venim acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Peseu: bia da numa tu si moderatorul scrieti pe forum???edit: mai sunt 2 useri

Mergi la inceput

Otilia , da forumul inca nu e public de aia ne conversam doar cativa posesori ai oalei minune si de aia zicea Bia cum puteti intra si voi pe forum , adica scri site-ul , pui / si scri forum . Acum se lucreaza la el , asa ca daca vrei sa participi la discutiile noastre te asteptam cu mare drag , de fapt le asteptam pe toate fetele .

Mihaela , ai prins ideea cu forumul ???? Hai si explica problema cu oala si primesti indicatiile necesare .

Mno , va doresc o duminica minunata , merg sa ma pregatesc de o nunta care presimt ca va fi cam plicti deoarece nu cred ca voi cunoaste pe nimeni . E baiatul din vecini al socrilor .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

"neatza!

Gata, am si postat intrebarea pe forumul oalei, poate reusim sa-i dam de cap...

Adriana, distractie placuta!

Bia, bine te-ai intors din concediu. Hai ca per total nu fu chiar asa rau, mai ales daca ai avut atata timp pentru tine...batut statiuni si shopingareala...

Oti, nasica mare...la anu' mergi cu bb la nunta.... Ce faci bun azi de papa? Io am cumparat o foaie de aluat din ala de tarta si dupa ce se prajeste friptura, vreau sa comit o tarta cu zmeura si afine.

olim, sanatate lui Alex!

Io azi am program organizatoric, ca ieri am fost la destrabalat. Am umblat toata ziua la cumparaturi si mi-am luat niste flori de toamna, sa fac mai frumos in jurul casei, ma asteapta sa le asez in pamant. Apoi vreau sa fac curat ca e singura zi cand pot face asta. Ovi s-a dus sa cumpere smirghel pentru o masina de slefuit ca sa slefuiasca masa de bucatarie si apoi sa o "uleiasca"-adica trebuie sa o dea cu ulei de in, aici nu se da mobila cu lac(sau cu un strat subtire) ci cu ulei din acesta, ca sa nu crape. Si scaunele din bucatarie la fel...
Si mai pe seara cred ca stam la tv sau citim. Am citit si eu prima carte in suedeza si tare mi-a placut...ieri am fost la biblioteca si am mai luat 3 carti(2 de acelasi autor) sa cietsc. Aseara am mai citit o jumate(nu va speriati, e in suedeza usoara, e simplu de citit) si vreau sa vad ce se mai intampla ca e palpitanta.
Aseara am fost la prietenii nostri, am stat la povesti si am ras de tot felul de peripetii, fetele s-au jucat cu Wii.

Cam atat, v-am pupat, mai viu deseara sau poate maine.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Peseu: bia da numa tu si moderatorul scrieti pe forum???

edit: mai sunt 2 useri

bey, aseara se nascu forumul.. a avut un travaliu fff scurt si repedefacu ochi.
asa ca treci la raport si mataluta.

Mergi la inceput