Condica Salajencelor (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

sal'tare

ce faceti, cum sunteti?
si io...ca lumea somnoroasa si nu-mi intra nimeni in voie
se aude ceva de-o intalneala????
mi-a venit ceva pe la urechi...
hai bagati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Giulia , se aude de intalneala pe miercuri dupa-masa in jurul orei 17-18 .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Salutare !

Giulia , se aude de intalneala pe miercuri dupa-masa in jurul orei 17-18 .

" Carpe diem ! "

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Va si eu, am ajuns de la Zalau mai mult moarta decat vie de oboseala... Asa ca va spun doar noapte buuuna si mai vb maine...

Mergi la inceput

Neata! Poftiti la cafeluta, ceai, fursecuri... si un pahar de lapte pentru mine si pentru voi daca doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

PREZENTA LA CAFELUTZA !

In sfarsit e un pik mai lejer la mine la scarbici .
Azi avem programare la stoma .

Otilia , cum a fost prima zi de scoala ?

Va astept la povesti !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salut!
Calcul meu se f*t*, asa ca nu stiu daca reusesc sa trimit macar mesajul asta.
cateva zile la rand am incercat sa trimit mesaje, dar mi se inchide calcultorul, de obicei cam dupa ce scriam ditamai mesajoiu!
Cred ca e de la cooler. In fine, noi suntem bine, maine sarbatorim ani de la nunta, tot maine ajung parintii mei de la mare...
Va pup, sper sa il repar cat mai repede (dupa ce vin banii, ca acu suntem lefteri).

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare si de la mine:)

eu plec la Pitesti-Bucuresti vineri sa-mi preiau casa "la rosu" si sa mi-l vad pe fii-mio ca mi-e f dor de el!

nah pai daca e intalnire viu si io cu placere, numa sa comunicati locatia. pana acum n-am alt program pentru miercuri , deci ma treceti pe listuta.
alte vesti n-am, suntem bine...plictisiti

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va salut cu drag!
Sper ca vedeti ora la care scriu, ma duc acum la nani...Sunt tare prinsa zilele astea, am la scoala un proiect pe vineri, trebuie sa prezint Romania la Cafe-ul de vineri, in fata a 2 grupe de colegi si am stat sa adun material...sper sa iasa ceva frumos. Vreau sa le arat Romania cea frumoasa...
Maine sunt toata ziua in excursie, nu voi avea timp de comp, iar seara vreau sa fac in PP prezentarea pentru vineri.

In rest suntem bine, fetele la fel...asa ca va pup pe toate cu drag!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Neata! Ia poftiti la cafea!!!Ieri m-am harnicit si eu, am facut 2 praji pt o prietena, mi-am facut sirop de catina (ca era cumparata deja de vineri si m-am temut sa nu se strice), si mi-am spalat vreo 4 kg de afine pe care le-oi pune azi din lipsa de borcane. Sa va zic cum mi-a fost aseara? Mai bine nu.Noa, da azi numa dulceata de afine si gata. A, si ceva cumparaturi prin oras ca sufla uraganul prin frigider. Deci, daca nu vreyi sa veniti la mine, va anunt cu durere ca nu poci pentru care sa viu in Zalau. Nu ma simt in stare. Sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati prea tare. Va si va doresc intalneala placuta, sa va ganditi si la mine. peseu: Biaaaaaaaaaa, cand vii dupa matza? Iara o disparut ieri tata ziua, abia aseara tarziu o venit... Ii tare plimbareata si ea si masa.

Mergi la inceput