Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Am vazut toate pozele anuntate. Avem niste bucurii minunate.

Eu ieri am fost cam suparata. Mi-a murit bunicul din partea mamei. Nu eram noi prea apropiati, pt ca a a plecat de acasa acum multi ani, a dus o viata dubla sa spun asa pt cativa ani dar era bunicul meu totusi. Am fost trista ca mi-am adus aminte de tatal meu......dar asta e viata ce sa facem.

Lili mercic de cafea. Petrecere frumoasa si sa iei notite. :d
Noi ne gandeam sa mergem la o gradina, la un gratar de ziua Cosminei. Cred ca s-ar simti mai bine in aer liber decat la un spatiu de joaca, in ideea ca sunt prea mici inca sa ii atraga asa ceva.V-om vedea.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lili unde faceti tortul ??? La ce cofetarie?

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata

Lilina multumesc de .te
Am vazut bucuriile ...toate sunt k niste ingerasi.

Gety te astept sa ne povestesti cum a decurs prima dimineata la cresa.
La noi se va incepe pe 1 sau 15 sept.

Multumim pt toate urarile vostre. Aseara am facut o musaca la cuptor si cam atat.Nimic special din lipsa de timp...plus ca daca e sa iesim undeva cu Sebi nu ne prieste asa ca prefer sa stam acasa.
Maine pleaca buni...mama mea.Sebi prinsese drag de ea...v-am pus o poza sa vedeti de frumosi sunt impreuna
Sebi&buni

Va pup merg sa vad ce mai pot face prin casa:)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moniq, condoleante, imi pare tare rau
o sa iau notite, iti dai seama....tortul o sa-l facem la Alice, pe Mihai Bravu, acolo am vazut ca fac torturi foarte misto...pt.Cosmi poti face Barbie cu rochie din tort, am vazut eu acolo si Barbie si masini super bine facute dar si gustoase, nu ma risc in alta parte ca n-are rost
am la zile de nastere....of Doamne, bani sa am sa le cumpar la pitici cadouri, am tot cautat pe net diverse si m-am zapacit, ca am atatea optiuni !!!! in octombrie face si finutul meu 1 an !!! trebuie sa-i iau masina, ca-i un eveniment important

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Monica sincere condoleante!

Lexi bine ai revenit! am vazut-o pe Maria cea frumoasa, cu ochisori minunati . Ce frumos ca ai ajuns la pufisori si ma bucur ca am vazut-o si pe Alexia si pe Ralu! Imi pare rau ca Maria iti simte lipsa cat esti la serviciu, incet incet se va acomoda.
Ioana vazut si frumuseii tai , care nici nu pot fi altfel cu asa o mamica frumoasa
Adriana foarte frumoase si pozele vostre. Dudu a fost in elemetul lui si zambaret! Unde ati fost?
beatrix pe unde esti?
tala chiar asa, tu nu pui poze din concediu? nu vrei sa ne arati bucuria ta?
lilina de ieri ma tot gandesc si acum trebuie sa te intreb: cu cine va sta papusik in China? sau au dus-o si pe vreo bunica? of, deja se simte lipsa lui itzy cu mesajele ei haioase si pline de optimism.
mexxa vazut si Sebicu cel zambaret la buni in brate!

Noi va trebui sa amanam putin petrecerea de doi ani, ziua ei ne prinde in Grecia. Sigur vom sarbatori cu familia si cativa prieteni la restaurantul unui prieten, cu loc de joaca pentru copii, desi nu vor fi multi copii (prietenii nostri majoritatea nu au, iar din famile toti sunt marisori, cu exceptia verisorului primar, mai mic cu 4 luni decat Patry). Tortul m-am gandit sa fie o papusa, dar nu prea e interesata de ele, cred ca cel mai mult i-ar place un peste sau un delfin
La capitolul cadou iar sunt in pana, cel mai sigur voi merge cu ea prin magazine si ce isi va alege ea, asa face de obicei si atunci chiar ii place si nu ramane parasita jucaria in vreun colt al casei

pupici si o zi faina!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata,

Ce-ai facut Itzy? Ai plecat in China de tot? Nu pot sa cred, n-ai spus nik... sa fie intr-un ceas bun, acomodare usoara si sa vii cat mai repede cu noutati.

Am vazut poze cu pufishorii, tare frumosi mai sunt, poza cu tati la control e tare de tot!

Gety n-ai scapat de griji cu alergiile, e important sa vezi la ce a facut si sa le eviti pe viitor. Si David mai face uneori fara sa stiu de la ce.

Lexi sa va fie de bine concediu, ati facut ceva vizite. Maria e o scumpete, are un par cret si niste ochi.

Adriana l-am vazut pe Dudu cel ochios, are o poza in care seamana asa de bine cu David.

Lilina distractie placuta la petrecere.

Monica condoleante.

Mexxa l-am vazut si eu pe Seby, macar in poze ca nu reusim sa ne intalnim, desi stam la 2 pasi una de alta. Sunt asa de simpatici in chilotei, mi-i asa de drag cand il vad cum alearga.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Sunt in viteza, am citit in diagonala... A` mica are febra si e cam miorlaici...
Condoleante Monica!
Lexi
Sper sa intru mai tarziu. Pozele le las mai pe seara, cred, sau pe maine.
Va pup, o zi frumoasa!

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Monica, condoleante!

Ramo, am fost la Nisipurile de Aur, Bulgaria. Referitor la conditii, aici am descris in detaliu experienta noastra pe taram bulgaresc. Pe scurt, exeptand intamplarea neplacuta cu medicul de la hotel (la care am mers pt o consultatie, cand Dudu a facut febra), noi ne-am simtit super ok. Dar preturile au fost destul de mari, asa incat la anul s-ar putea sa optam pt Albena, oricum Dudu este prea mic pt distractiile oferite de o statiune de acest gen, cel putin deocamdata.

Multumim tuturor pt aprecieri referitoare la poze.

In ceea ce priveste aniversarea de 2 anisori, sunt foarte suparata: nu voi fi in Romania, pt ca trebuie sa ajung la un training la Zurich. Asa incat, tati se va ocupa de achizitionarea tortului pt gradi, iar petrecerea cred ca o vom face acasa, cu familia, cu o intarziere de o saptamana. Eu cred ca este prea mic pentru o petrecere organizata, eventual vom "invita" acasa un personaj de poveste (la ziua nepoatei mele a venit Alba ca Zapada) - se pot inchiria de la o agentie care face si recrutare de bone (B..). Mi se pare o varianta destul de buna, daca nu luam in considerare curatenia ce trebuie facuta dupa paranghelie. Pentru torturi (si cel de acasa, si cel pt gradi) cred ca vom opta pt cele de la Ana (cu frisca naturala). Anul trecu am luta de la ALice, a fost proaspat si bun la gust, doar frisca nu mi-a prea placut. Singura problema la Ana este ca nu prea fac torturi aniversare (nu au optiunea de poza, pot face doar cateva forma, imbracate in martipan).

Apropo de gradi, daca inainte de concediu inca mai scancea putin la despartire, dupa ce ne-am intors am avut supriza placuta sa il vedem de alergand efectiv de langa noi, nici macar sapca nu am apucat sa i-o dam jos de pe cap. Gata, ce a foat mai greu a trecut, de acum incepem sa ne gandim cum facem fata virozelor de sezon care vor urma. Pana una alta, intai mergem la ORL s avedem daca mai este cazul sa ii facem operatie de polipi, poate totusi scapam fara.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

GAGICI, nu ma mai trageti de limba apropo' de Alina, ca si asa imi tin cu greu gura o sa va dea ea detalii dupa ce se instaleaza, are o situatie exceptionala, o sa o invidiati cu toate
papushik ca merge la gradi, dupa acomodare

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sanatate multa lui Narcisuca!

Voi dati acadele la Bucurii?

Noi am primit odata Chupa-Chups, sper ca am scris bine, si de atunci ma streseaza tot timpul cu astea. Nu i-am mai dat pana ieri cand a fost sotul la farmacie si D striga ca vrea bomboane, i-a dat farmacista o acadea pe bat f mishto, fara coloranti si alte E-uri, cu lapte si e f buna. N-am stiut ca au asa ceva. L-am pacalit ca-i da dr bomboana daca sta la control si deschide gura sa-i vada gatul, stiti ce frumos a stat si la sfarsit a cerut bomboana care i-a dat-o dr. Sper sa nu mai planga data viitoare.

M-am visat gravida, jucam fotbal cu fi-miu si bb misca tare in burtica.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput