Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Voi ma faceti sa fug de la serviciu, n-as vrea sa va ratez... nu promit dar incerc sa evadez miercuri, numai sa-mi spuneti ora sa incerc sa pregatesc terenul.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Remeber us?

In primul rand (cu toate ca e intarziat tare, e din suflet) un sincer Alinei(Itzy)!Si am vazut ca a plecat la Beijing....acomodare rapida le doresc acolo si asteptam vesti de la ea!

In rest n-am mai citit din urma ca n-am avut timp....am alergat dupa acte ca o nebuna....si acum de miercuri incep serviciul pe ambulanta!Am emotii....dar nu pt mine ci pentru Nicolas care din 1 merge la cresa....

Iata si niste poze mai recente cu piticii....
Vad ca ramona v-a zis ca ne-am intalnit in Oradea, absolut intamplator.E o scumpete de fata!

Va pe toate si pe pitici..si anticipat celor care-si vor serba ziua de nastere...pana intru eu data vitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirabelac

Voi ma faceti sa fug de la serviciu, n-as vrea sa va ratez... nu promit dar incerc sa evadez miercuri, numai sa-mi spuneti ora sa incerc sa pregatesc terenul.

Vb cu Ioana si va spun diseara ora si ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, zi "cuscra" ca zici mai bine.

Mirabelac, avusi dreptate, si dr. a zis ca sunt bubite de la alergie, nu-s piscaturi de ganganii. Macar am scapat de grija asta, ca nu mai stiam ce sa fac.
Mi-a zis sa-i dau Ca lactic si Flonidan si sa scot alimentele care cred ca au provocat asa ceva: mi-a enumerat el mai multe.

Mephala30, bine ati revenit din vacanta! Ati avut o vreme super! Si baietii au iesit tare nostimi in poze.

Mexxa, la cati mai multi ani fericiti impreuna!

Eu ce sa mai zic: cum v-am scris, am trecut si pe la cresa sa vad cand incep cursurile si am aflat ca au inceput chiar azi! Asa ca Maria a lipsit de la prima zi de cresa.
De maine, insa merge.

De asta as prefera si eu o intalneala mai spre dupa amiaza.

Itzy, in China pentru mai mult timp? Eu am crezut ca e o simpla excursie, sau in interes de serviciu.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In sfarsit am reusit sa citesc din urma. O sa raspund din ce-mi aduc aminte.
Itzy, imi pare rau ca nu vei mai citi mesajul meu, dar sper sa-ti transmita Lilina la multi ani fericiti din partea mea, acomodare usoara in China si multe succese pe toate planurile. O sa-mi lipsiti tare mult, tu si papusica ta. Imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem personal.
Tala, bun venit printre noi!
Xandrutza, chiar daca "bilutele" nu se mai vad, eu sunt convinsa ca-s acolo, la locul lor
Am vazut poze super frumoase cu Maya, Cosmi, Vladut, Iustin si teodor si Pufisorii. Chiar mi-era dor de Bucurii!
Referitor la aniversarea de 2 ani, la noi o sa fie cam deprimant, pentru ca vom fi doar noi 3 si socrul meu care va sta la noi 1 luna sa ne mai ajute cu Maria. Maria il adora, se inteleg foarte bine, asa ca pentru noi e un ajutor imens. Am sa cumpar un tort, probabil o sa bucataresc ceva si cam atat. Cadou nu stiu ce sa-i iau, initial ma gandeam si eu la ceva scuter electric dar nu am vazut nimic care sa-mi placa. Apoi m-am gandit la o bucatarie sau la un trenulet electric, dar e prea mica pentru asa ceva, jucariile de genul asta contin piese mici, pe care nu doar ca le-ar imprastia prin toata casa dar ar putea fi si periculoase pentru ea. Ma gandesc sa-i iau ceva educativ si in sensul asta ma tot uit pe site-uri cu jucarii. Am vazut si la Quelle un calut din plus care se poate calari (nu e balanosar) are sa, necheaza, in fine, tot tacamul, dar nu sunt 100% hotarata. Ea e foarte pasionata de motociclete, ii plac teribil si azi am vazut o motocicleta teleghidata de la Chicco, special facuta pentru copii mici, ar fi o idee.
Despre Maria multe noutati nu am. La Bucuresti nu a mai incaput in patutul pe care-l avea, drept pentru care a dormit cu mine in pat. Acum ne chinuim sa o dezvatam de obiceiul de a dormi cu noi. Dupa ce o vom reobisnui cu patutul ei, vom incepe operatiunea suzeta. Deci vom avea o perioada obositoare, dar trebuie sa trecem si prin asta.
Am avut si noi mare noroc de 2 ori, a fost Dumnezeu alaturi de noi, altfel era sa se intample cate o nenorocire. In prima zi, cum am ajuns in Bucuresti Cristi a iesit cu taica-sau sa cumpere ceva si era sa-i omoare un nebun pe trecerea de pietoni...Au avut noroc. Iar in alta zi am patit-o cu Maria. Eu eram in bucatarie, pregateam un suc de banane si o stiam pe Maria in curte cu pisicile. Dintr-o data aud un "mami", dar nu tipat, nu plans, nimic. Am crezut ca vrea sa intre in bucatarie si ea si l-am rugat pe nepotelul meu care era cu mine in bucatarie sa-i deschida usa. Cand colo il aud "dar Maria nu-i la usa, e sus pe scara". Cand ma uit, fii-mea se cocotase pe ultima treapta a scarii lui socru-meu, o scara de zugrav cu care el se urca in pod. Fii-mea mai avea putin si se urca pe acoperisul casei. Eu in clipa aia am intepenit, n-am mai putut sa reactionez in niciun fel. Noroc ca tocmai atunci a vazut-o si socru-meu si s-a repezit pe scara si a dat-o jos. Daca se urca pe casa, sigur se intampla o nenorocire. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Apropo de nenorociri, am intepenit si cand am citit patania Roxanei cu liftul. Bine ca nu s-a intamplat nimic!
Roxana, eu nu am reusit sa vad pozele cu Daria si cu Victoras, imi spune "Album not found". Poate poti sa le mai pui o data, te rog?! Multam!
Iata si pozele mult promise.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi sunt superbe pozele!Pe ai mei gazuci i-ai "prins" tot batandu-se!
Mor de ciuda ca nu am reusit sa ne mai intalnim!
Am vazut-o si pe Ale cu Ralu!Ce frumoasa e pitica!

Carmen am vazut si pozele voastre!Ce bine seamana intre ei si baietii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufy, lasa ca uite, drept recompensa, te-ai intalnit cu Ramo
Eu sunt tare intoarsa pe dos, mi-a spus Cristi ca Maria a plans tare mult dupa mine azi, a batut cu pumnii in usa... S-a obisnuit cu mine acasa iar acum ii vine probabil tare greu ca n-o sa mai fiu cu ea in timpul zilei. Offf...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello, ne-am intors din concediu. A fost o vacanta cu peripetii, Dudu a facut rosu in gat, dar din fericire asta nu ne-a impiedicat prea tare sa ne simtim bine. Puteti viziona www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.c9m4kwup&Uy=7pts7l&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=407588736401_239243765209&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">poze aici (ultimele 21).

Nu am apucat sa citesc decat ultuimele 3 pagini, asa am aflat ca a plecat Itzy. Lilina, te rog mult sa ii transmiti si din partea mea toate cele bune si acomodare usoara.

Revin dupa ce mai citesc cat de cat din urma.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Lexi, multumesc si slava DD ca sunteti sanatosi si aveti si voi turma de ingerasi alaturi
Mexxa - la multi ani si toti mai frumosi ca altii...

Cat despre petrecerea de aniversare 2 anisori, eu mi-am facut mari planuri de petrecere mare, dar problema e ca ne mutam la casa si curtea inca nu e aranjata iar mobila nu avem deloc si nici n-avem timp sa o cumparam pana atunci....unde o sa stea toti invitatii? oricum, nu vreau sa o ratez. Ma gandeam sa chem o tanti care picteaza pe fata (pt copii mai mari care vor veni la noi), tortulet cu o masina ... confetti.
Hai, mai veniti cu idei

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza, poftiti la coffee

azi mergem cu Vladone la o petrecere de pitici, la un spatiu de joaca
sunt si eu in cautari....vreau sa gasesc un spatiu de joaca misto care sa nu ma jumuleasca de bani, nu avem multi invitati, dar vrem sa iasa bine
o sa-i comandam si noi un tort in forma de masina, insa nu ne-am hotarat asupra cadoului, probabil un tractor urias ca masina de la bmw nu e pe stoc dar o urmaresc poate pt.Craciun sau la anu'....de 1 iunie ceva....

v-am tzucat pe boticuri

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput