Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,
mexxa multumim de cafea si LA MULTI MULTI MULTI...ANI FERICITI IMPREUNA!
mephala bine ai revenit! foarte frumosi baietii tai si vad ca s-au simtit tare bine in apa si la nisip!
lilina, dar oare itzy nu va mai intra pe forum sa ne spuna cum sunt? Cat timp va lipsi? sper ca a ajuns cu bine. Deci despre aceasta schimbare de domiciliu era vorba. Daca vb cu ea transmite-i multi pupici din partea noastra.
Monica felicitari Cosminei pentru iesiri fara pampers

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

RAMO, Alina e acum in Budapesta, ca are escala, abia la noapte ajunge in China
pt.inceput nu va avea acces la internet si va sta destul de mult.... cativa ani :(((...dar o s-o vad de 2 ori pe an
va tin la curent, cand ajunge si se instaleaza

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

RAMO, Alina e acum in Budapesta, ca are escala, abia la noapte ajunge in China
pt.inceput nu va avea acces la internet si va sta destul de mult.... cativa ani :(((...dar o s-o vad de 2 ori pe an
va tin la curent, cand ajunge si se instaleaza

mercic de info wow, cativa ani??!! le doresc din suflet acomodare usoara si multa bafta in tot ceea ce face!

Mergi la inceput

alinamorostes ma bucur ca Ade s-a acomodat cu bona. Acomodare usoara la serviciu!
(S)andra ai ajuns la Roman?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Wow, cativa ani o sa sa stea la Beijing Alina? Le doresc acomodare rapida. Si mie o sa imi lipseasca mesajele ei...sper sa aiba net cat mai curand.
Mexxa, aniversare fericita si cat mai multi ani impreuna.
Tanima felicitari pentru fetita.
A scapt si Ioana de scutec de o vreme. Spune tot timpul cand o scapa, cu kk a fost mai greu ca s-a constipat vreo 3 zile. Nu mai vroia sa faca nici in scutec sau chilotei dar nici in olita. Acum nu mai vem probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am revenit din concediu. A fost tare frumos dar mult prea scurt.
Drumul cu masina spre Ro si inapoi a fost cumplit. Am zis ca nu mai repet experienta. A fost foarte greu cu Maria care nu sta o secunda locului, se cocota pe cotiera lui taica-sau care conducea, punea mana pe schimbator, pe volan, etc. La venirea spre Ro, am stat in trafic in Ungaria aprox. 12 ore si vreo 9 in Ro. La intoarcere am stat mai putin si din fericire n-am mai prins blocaje decat in Ro.
Maria s-a simtit excelent acasa, statea toata ziulica afara in curte si se juca cu pisicile, cainele si verisorii ei. De mancat n-a mancat mai nimic in toata perioada asta, de dormit a dormit, dar agitat. De cand am ajuns, recupereaza la ambele capitole.
Am fost cateva zile si la mare si cateva la Brasov. Ne-am simtit excelent cu totii. O sa pun si ceva poze.
Acum ne-am intors la frig. Aici ploua si sunt 15 grade, insa eu nu m-am saturat de vara, as mai vrea macar cateva zile calde.
Merg sa citesc din urma si revin.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, bine ai revenit! Abia astept sa vad poze cu voi.
Wow, deci Itzyshor va lipsi tare mult... Le doresc acomodare rapida si toate cele bune. Si acces la net... Lilina, daca mai tineti legatura sa ne spui si noua cate ceva despre Papusica si a ei mamica.
Gabitzica, felicitari Ioanei!

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

xan, va dati seama ca daca aflu ceva va spun si voua desi cred ca daca vom comunica pe net, atunci va putea chiar ea sa va scrie
dar daca o sa vorbesc la telefon cu ea, va spun
m-am intalnit sambata cu ea, va imaginati ce ocupata a fost cu bagajele plus ca si-a luat la revedere de la prieteni, rude si familie, dar cu toate astea m-a tot sunat, isi lua zilnic la revedere de la mine dar tot ea ma suna ulterior, a fost super dulce
chiar si azi de dimineaza, in drum spre aeroport m-a sunat
ultima oara cand ne-am vazut, am bazait amandoua ....ca nu o sa ne mai vedem cam 6 luni, daca nu mai mult, ce sa-i faci...daca ne-am atasat atat de tare una de alta....mie una o sa-mi lipseasca enorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Salutare!

Ramo, am ajuns sambata seara in Roman.

Xandrutza, e cam departe Sv si mi-e teama ca ma prind inundatiile cu buburuza mea de masina care nu stie sa inoate ...

Lili, concediu placut imi pare rau ca te-am "ratat" dar nici pana azi nu mi-a dat nr tau de tel...asta e. Te astept prin capitala.

Itzy, acum chiar ma oftic ca nu ne-am vazut in parc. Off...

Mexxa, multi ani fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Despre intalneala ce sa va zic? Ioana are ceva treburi de terminat si sper ca miercuri sa putem ajunge. Vestea "proasta" este ca venim dimineata si nush daca stam pana la ora17 sa ne putem intalni si cu mamicile muncitoare. 'Om vedea cum se comporta Ruxa si Matteo...
Pana acum s-au anuntat Gety, Lullabay, Mexxa si Mira (dupa 17). Cine o suna si pe Andra?

Mergi la inceput