Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Itzy, La multi ani! (cu intarzaiere).
Multa sanatate si numai bucurii!
Concediu placut!

Fetelor, va pup , n-am mai citit nimic de-o saptamana de cand am si inceput lucrul. Foarte prost stau cu timpul liber.
Incep sa ma acomodez si la serviciu, Adelina s-a obisnuit si ea cu bona...asa ca intram in ritm normal.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Andra nu mai stiu daca ti-am spus dar Vladut e un dulce iar tu arati fff bine! Sper sa ne vedem curand.

Sandra eu vin, numai sa fie dupa ora 17 sa nu fiu la serviciu.

Tanima ce fain ca o sa aveti fetita, felicitari.

Usorlili m-am mai gandit la voi, chiar voiam sa stiu cum stati cu alergiile, si noua ne-a trecut dermatita atopica, cel putin pe perioada verii, o sa vedem la toamna. Imi pare rau ca ati trecut la alergii respiratorii, singulaire e f bun pt asa ceva, ce trat luati?

Gety vezi sa nu fie alergie, asa am zis si noi odata ca-s piscaturi si era alergie, o sg data a fost piscat de purici si in cateva min i-au disparut bubitzele. Daca nu va pisca si pe voi, nu sunt purici.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata si la noi! Sper sa nu mi se mai restarteze calculatorul. Am mai scris ieri vre-o 3 mesaje si am renuntat.

Haideti la .

Alina drum bun ...cu intarziere.Sa va intoarceti cu bine. Banuiesc ca nu ati plecat in concediu ....ci pt o perioada......

tanima felicitari pt bebelina.Sa fie sanatoasa.

Alexutza cum a iesit tarta. Am retinut bine reteta???

ramo draguta intalneala cu o mamica de bucurii.

Alina felicitari pt inceperea serviciului...sigur intr-o saptamana te acomodezi o sa vezi.Cat despre timp liber va fi din ce in ce mai scurt cu siguranta.

usorlilibine ai revenit....pai unde e mai bine ca acasa.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Monica, multumesc pentru cafea.
Alina, reacomodare rapida la servici. Ce bine ca s-a obisnuit Ade cu bona.

Alexandrina 34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza se pare ca numai noi bananim pe aici.

Am uitat sa va spun ca de 3 zile iesim fara pampers afaraIn sfarsit cere la olita sau la wc.Se mai scapa pe ea ...dar tot e un inceput. Intr-o zi i-a cerut lu buni la metrou sa faca pipi, dar vroia doar la olita, wc sau pom =)) asa ca a facut pe ea in final.

Fetele din sect 3 sau cine are drum la AUCHAN sa va duceti sa luati sosete, dresuri si chiloti la copii. Sunt ff frumoase,calitativ bune iar la preturile super.....sunt la set de 10..chilotii si sosetele.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, Maria pana acum n-a facut alergie la nimic si nici nu i-am schimbat ceva la felurile de mancare.
La ea raman rosii petele, iar dupa 2 zile, locul unde banui eu ca ar pisca-o se face ca o bubita mica in relief, cu rosu pal pe langa ea.

Acum astept, ca am dat cu solutie in toata casa, dupa ca am spalat si dat cu aspiratorul. Se pare ca e foarte cald afara si s-au inmultit fara masura, si mai pun in calcul si maidanezii, fara numar, sa ne traiasca primaru'.

Cred ca maine merg si pe la dr. de familie cu ea si trag o fuga si la cresa sa vad ce "indicatii" primesc de acolo: hainute, bavetici s.a.

Alina, daca Ade e bine acasa cu bona, totul e OK. Reacomodare usoara la servici!

UsorLili, bine ai revenit in Romania.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

salutare, ne-am intors si noi de la Navodari. . Ne-am simtit bine cu totii, in special copiii s-au distrat pe cinste.

imi pare rau de intarziere, dar ii urez din tot sufletul scumpei si stimatei doamne Itzy,. Multa sanatate, doamna, si tot ce va doriti pe langa, .

cum gasesc putin timp, recuperez din urma si revin in fortza, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata

Nu apare nimeni la o . Avem toate combinatiile...
La noi de cand am scapat de suzeta Sebicu se trezeste foarte dimineata.

Noi astazi aniversam 1 an de la nunta, iar miercuri 3 ani de la cununia civila asa ca trebuie sa sarbatorim.

Revin..merg sa hranes puiu

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Monica, felicitari lui Cosmi!!
Gety, mai aveti un pic si incepe "scoala".
Mephala, bine ati revenit, sa va fie de bine concediul! Din poze vad ca baietilor le-a placut Frumosi foc amandoi!
Andreea, aniversare frumoasa!

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

deja mi-e dor de Alina, si nu o s-o vad prea curand

mexxa, multi ani fericiti impreuna si multa sanatate

mephala, frumos concediu. super pozele cu frumuseii tai

moniq, felicitari pt.despampers-are, tare faza cu metroul

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput