Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MIRA, al meu sotz a facut greseala sa-i dea o acadea pe batz si bineinteles ca Vladone a primit-o cu mare placere, cand isi mai aduce aminte de ea o cere, boboane, ii dam la cateva zile s-o linga 2-3 minut, nu mai mult....ii spunem ca ii cad dintii

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am vazut poze cu Dudu la mare, tare frumusel mai e! Se vede ca v-ati distrat bine!
Lilina, wow, daca spui ca Alinei ii e asa de bine, atunci ma bucur ffff mult pentru ei. Abia astept sa ne spuna impresii despre noua tara, noua cultura, noul continent...
Apropo de torturi, eu daca as fi in Bucuresti i-as face Mariei tort de la dulceunicat in forma pisicutei Marie din Pisicile Aristocrate. Maria e innebunita dupa pisici, asa ca sigur i-ar placea. Dar cum nu vom fi in Bucuresti...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Uitasem sa raspund la intrebarea cu acadelele. prima data i-am luat Mariei acadea de la un automat. Nu am stiut ca e acadea, bagai o moneda si-ti dadea o bila mare, rosie, in care am crezut ca e doar o jucarie dar era si o acadea. I-a placut mult si a calmat-o (ca urlase de mama focului, de aceea ii si luasem bila, cu speranta ca se calmeaza). Asa ca pe drumul spre Romania ne-am dotat cu o punga de acadele pentru situatii extreme. Ei bine, n-au mai avut niciun succes. Le suge de 2-3 ori si pe urma mi le da mie. Asa ca tind sa cred ca Mariei nu-i plac. Mirabela, totusi, te rog zi-mi si mie cum se numesc acadelele acelea din farmacii? Interesant ca exista asa ceva.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, please, mai da-ne un indiciu cum a ajunt Itzy tocmai in China. Cat despre "invidie", nu-si are locul intre noi.

Pe scurt. Ca mai am de .
Am dus-o pe Maria prima oara la cresa.
Nu am stat, nici nu m-a lasat sa intru inauntru. Suna nashpa, nu? Nici eu nu stiu ce sa cred, ca ma pregatisem sa stau un timp cu ea, asa citisem in ghidul de la Cristina. Auzeam copii cum plangeau acolo. Acum e tati plecat sa o aduca acasa, ca mi-a zis sa vin sa o iau la 12 juma'.

Plec, dar revin.

Vazut poze.

Mirabelac, ne-am intors la mancarea pe care i-o gateam inainte sa-i apara alergia respectiva.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor multumesc, dar asta e viata.

Lili eu banui cum a plecat Alina...deci nu-s asa curioasa.Sper sa se acomodeze mai ales Ana Maria si ea ca nu mai are bunicii sa o ajute. E totusi greu cel putin la inceput...mai ales intr-o tara cu o cultura total diferita.

GETYun pt Maria....pt prima zi de gradi.

Mirabela si Lili legat de acadele....eu i-am luat de la farmacia Dona...de vre-o 2 ori cred niste acadele din plante si miere.Sunt vre-o 4 tipuri, intr-o cutie cu un ursulet desenat si costa in jur de 5 Ron - 4 bucati contine cutia. Daca tot vor bobo incercati cu alea, banuiesc ca sunt mult mai bune decat alea cu o tona de coloranti.

xandrutza imi pare rau de febra. A fost si a mea mucioasa zilele astea dar cred ca de la curent, ca am uitat intr-o seara ceva deschis.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Lilina, ma faci din ce in ce mai curioasa, asa ca mai bine nu mai spune nimic
Mexxa cu scuze pentru intarziere si pentru faptul ca am uitat, la multi ani si casa de piatra in continuare. Tare mult m-am bucurat sa-l revad pe Sebicu!
Monique, condoleante!

Mergi la inceput

Acadele Farmacia Dona. Este singura poza pe care am gasit-o....dar mai sunt inca 3 variante.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

gety, chiar asa trebuia sa fi scris si eu "invidie" intre ghilimele
nu zic nimic, na, sa va fac suuuper curioase

Mergi la inceput

hi hi hi si ha ha ha si ho ho ho si he he he si hu hu hu si muuuu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

hi hi hi si ha ha ha si ho ho ho si he he he si hu hu hu si muuuu

....Lilina secretoasa...Lilina secretoasa....superi fetele.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput