Bucurii de sept-oct 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 19
lilina spune:
nu le supaaaar, le distrez
of, nu mai apare Itzy odata, ca nu stiu nimic de ea
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina nu le supaaaar, le distrez of, nu mai apare Itzy odata, ca nu stiu nimic de ea Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
stiu ...glumeam. Nu o poti suna pe tel?? Sau macar un mesaj...poate nu are acces la net momentan.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
nu are telefon acolo, adica nu si-au luat tel.cu ei
iar net mi-a spus ca nu crede ca vor avea in primele zile
ramane sa ne contacteze ea ori pe mail/forum ori pe telefon
mexxa spune:
Helau again...
Ma dace se dezbate problema Itzi..
lasati omu..ca nu o sa;i tihneasca calatoria din cauza sughitului...si numa voi o sa fiti de vina...

Ma bucur pentru ei ca au plecat...aici la noi oricum nu facem mai nimic.Si mai ales ma bucur ca am reusit si am cunoscut-o personal...ca e tare draguta.
Lilina...poate ne mai vedem cand voi veni in Bucuresti. Sebi cand il intreb de unde are trenuletul mereu zice...'Lili".
Am facut o supa cu galuscute...yam yam.
Gety...astept sa imi zici cum sa acomodat fata....
Mira iertare...primit ca dupa ce pleaca mama ne vedem cat mai des...acum nu o pot lasa singurica...ca na nu vreau sa zica ca eu ies si ea...sta![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
lilina spune:
mexxa, cand ajungi prin Bucuresti, sa ma suni neaparat, sa ne vedem, ai inteles ???? iti trimit nr.meu de tel.prin PM
Monique_new spune:
mmmm nasol atunci. Asteapta ..ca alta varianta nu ai.Poate doar daca ai tel parintilor, sa ii suni macar sa iti spuna cum au ajuns. Banuiesc ca au luat legatura cu ei.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

AdinaF spune:
Data viitoare cand mai aterizeaza sotzul prin Beijing, m-agatz si eu de coada avionului...acum as avea motiv, ca in rest sincer nu m-ar prea atrage.
Tu fetelor, eu mi-am pierdut pe bune totzi neuronii, imi facui zilele trecute lista cu invitatzi pt ziua mea, iesisera vreo 25 la numar, lista bineintzeles am ratacit-o si acum stau in fatza invitatziilor si mai mult de 10 persoane nu-mi ies... o iau razna , pe bune .
Gety, succes cu gradinitul, chiar nashpa faza, sa te desparta asa brusc de Maria ...
Eu azi am primit raspuns definitiv ca numai din septembrie anul viitor voi primi loc la gradi de langa mine, pana atunci i-as putea da in urmatoarea localitate din martie pana in sept, dupa care sa-i reinscriu aici. Maaine nerg sa vizitez gradi sa vad daca e pe gustul meu, daca nu, (ne) mai rabdam un an , ce sa facem??
Va pup, pe mai tarziu!
Mirabelac spune:
Mai fetelor dar de intalneala de maine de la Iasi nu stiti nik? Eu plec acusi de la serv si nu stiu ce fac maine... fetele or fi pe drum?
Wow Gety deja ai cresharitza la casa
. Neaparat sa intri sa ne spui cum a fost.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
mexxa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina mexxa, cand ajungi prin Bucuresti, sa ma suni neaparat, sa ne vedem, ai inteles ???? iti trimit nr.meu de tel.prin PM Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
DA sa traiti !!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
anangel_lexi spune:
Lilina, esti comica rau!
Monique, bomboanele acelea au cumva si efect de calmare? Sa le incerc si eu pe fii-mea, poate-poate...
Gety, da, si eu astept cu sufletul la gura sa-mi spui de Maria. Draga de ea, auzi sa nu te lase nici macar sa intri cu ea!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?