Pana nu spune Lilina, nu spun nici eu.
Lilino, ai grija ca Gemenii sunt tare curiosi si daca nu vrei sa te intreb in fiecare dimineata si dupa ce ma intorc la servici, in fiecare seara de Itzy, spune tot ce stii acum.
De luat de la cresa a luat-o tat'su si mi-a adus-o cu taxiul acasa ca era in chiloti, pampersi si tricoul pe ea.
Facuse la oala si cand s-a ridicat s-a rasturnat pipi pe hainute, si pantalonasi la schimb nu i-am dat, decat tricou si maieu.
Chiar nu stiu ce a facut acolo, ca ea nu plange, plange daca plang alti copii si se sperie de plansul lor. Si nici pe copii nu-i poti opri de plans, daca au de plans.
De ciripit nu ciripeste, asa cu nu am aflat nik de la ea, dar a batut din palme si s-a bucurat tare cand l-a vazut pe tat'su.
Acum a mancat si s-a culcat.
Asa creste Maria Diana
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Helau again... ![]() Ma dace se dezbate problema Itzi.. ![]() ![]() ![]() ![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ [font=Comic Sans MS]Andreea, mamica de [blue] Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 ) |
Mira nu am vb ca ne intalnim miercuri dimineata? A ramas pe maine in jur de 10dim plecam de aici, 'om face 1ora pe drum...si ne vedem in Copou. Sper sa ajungi si tu, sper sa vina si Gety cu proaspata scolarita daca tot o ia la 12.30.
Lilina, tare mandra va fi Itzy de tine ca ai reusit sa tii secretul 

...
Am facut si capitol nou 139 ca nu stiu cand mai apuc sa intru pe DC.