Timisoara, Impreuna! (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida, multa putere ... pentru tine orice cuvinte de incurajare pot parea vorbe in vant. Asa ca pot sa-ti doresc doar multa putere ca sa lupti pentru cel mai pretios lucru din viata unei femei: copilul ei. Nu pot sa spun mai multe, prin ceea ce treci tu e dincolo de puterea de patrundere a unui om obisnuit, dincolo de cuvinte frumoase sau tentative de incurajare. Sa-ti ureze cineva curaj ar fi o ineptie - ai dovedit ca il ai din plin! Sa te asigure ca totul va fi bine - e o impietate, doar tu stii prin ce treci, multe dintre noi nu au curajul poate nici sa incerce sa-si imagineze. Daca pot face ceva, orice ... transmite-mi pe orice cale iti pica tie bine ... Ma rog sa fie bine ...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dap, fac bagaje...acum le-am terminat. nu multe, chiar putine, insa program aglomerat si-n ultima zi...

sa fiti cuminti, aveti grija de voi, sa va gasesc bine si sa ne auzim cu bine

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Of Doamne, ultima data cand am vb cu Aida, erau bine...imi pare tare rau ca matza nu se simte bine...
Aida, multa putere si multa multa sanatate piticutei tale
pe amandoua si pe toate fetele de-aici de la TM

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Cafea pentru toate...

Si Buna dimineata...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata si de la mine...

Aida...nici eu nu stiu ce sa-ti scriu.Citeam randurile Danei si ma regaseam in ele...asa ca,spre rusinea mea,nu as putea decat sa scriu ca subscriu si eu la cele scrise de ea si ma rog sa fie tot raul spre bine.

May fetelor...ma arde in talpi de mor...as intindeo fara sa privesc inapoi,insa,din pacate,nu se prea poate,ca Marius e singurel pe la muncile lui,colegul fiind in concediu...Deci,e de permanenta.

No,va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare !

Ana, o fi molipsitor, ca si eu m-as duce si m-as tot duce ... Plus ca la serviciu nu "pune presiune" nimeni pe mine asa ca imi trebuie toata voiinta sa ma autoimpulsionez. Oricum, ma gandesc ca totul se va schimba din 1, cand merge spiridusul la gradi ... asa ca mai profit de cateva zile mai lejere.

Maria, concediu placut, odihna multa, seri romantice, vise implinite .... sa te intorci la fel de puternica, dar cu fortze noi.

Dorisake, merci de cafea ... Cam am emotii cu mersul la gradi al spiridusului. Pana acum tot familionul functiona dupa un program bine stabilit, acu totul va fi bulversat ... da-s si tare mandra.

Silva, lasa, ca data viitoare o sa stii la ce sa te astepti si va merge mai bine.

M-am trezit de dimineata cu o durere de cap cumplita. Vad ca abia acu a inceput sa cedeze.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dana, o sa fie bine cu gradi, ai sa vezi, si Spiridusei ii va place la nebunie...

Maria e pe drum...ce fain de ea...

Anda e si ea in concediu...

Ano, si pe noi ne manca, da noi ne scarpinam sambata pana la szeged....aventura vietii noastre...ori, ori...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetele!

Am fost dimineata la Synevo sa-mi fac analizele de sange,dupa amiaz primesc rezulatele....durerea de spate e la locul ei si parca mai intensa astazi,trebuie sa ii dau acum la Maya sa pape dupa aceea o culc si ma apuc de facut ceva de mancare ca nu mai avem nimic.
De cand cu durerea asta nu am prea gatit asa ca.....azi mis putin prin bucatarie.
Fetelor daca ma credeti simt ca mi se rupe spatele in doua,am mereu lacrimi in ochi fara sa vreau asa de rau ma doare....

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dorisake....ce aventura?!Aventura e pana la Cenad....da' nici pana acolo daca plecati mai de dimineata..in rest...e alta lume,se respecta regulile de circulatie,echipaje de politie plantate din 5 in 5 km...(exagerez putin),trafic destul de aglomerat,insa se circula civilizat si fluid....si mai o chestie,circulati regulamentar si nu se ia nimeni de voi,asta e secretul...si dati jos lamaile,ca asta e o reglementare interna,la unguri nu conteaza daca ai sau nu lamai....la vama sa nu treceti cu ele puse,pentru orice eventualitate,ca vamesul nu va cere permisul.
Ati facut pentru Ines pasaportul?Cum ati procedat?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor e gata papa,eu mi-am mai alinat oleaca durerea cu antiinflamatoare dupa o tura zdravana de plans.....asta este.
Merg dupa analize la Synevo apoi sa vad ce mai face soacra'mea

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput