Timisoara, Impreuna! (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata...

Deya...poti merge la radiografie,nu-i bai!
Silvana...bafta si sunt sigura ca vei lua orasul fara nici o problema...
Sarmale,zici,hai?Te prind io si te musc de urechi...ca-mi ploua in gura de zici ca Katrina e minciuna...
Simonelule...inca o data drum bun si distractie maxima!

Hai va pup si mai revin...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza

Cafea...pentru toate...

Fug sa deschid cap nou...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Aveti cap nou, aici

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Va pup pe toate in viteza...pe cele care s-au intors...pe cele care pleaca , pe cele care sunt plecate si pe cele care sunt aici

cand aveti timp... www.danionvasile.ro/taina-iubirii.php" target="_blank">povesti

pt copilul vostru sau pt copilul din voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata! Vreau innapoi! Nu in Venetia, ci intr-un sat (vorba vine) din Austria, unde strazile sunt curate, nu e praf si galagie, oamenii politicosi iar casele ingrijite ... Mey, am dat iarasi pipt cu "amabilitatea" autohtona si optuzitatea in gandire ... este infiorator de obositor.

Pentru gradi Lori are nevoie de analizele obligatorii. Nu le puteam face innainte de plecare pentru ca trebuie sa fie "proaspete" . Cu o zi innainte de a pleca in concediu am fost la dr nostru de fam si am intrebat ce sa fac, am timp sa fie gata analizele cand ma intorc? Si-mi spune ca da, dureaza cateva zile, ea o sa fie in concediu dar ii tine locul o colega si sa ma duc la aia, ca-mi da trimiterea necesara. Bon, in prima zi cand am sosit o sun pe respectiva, ii explic despre ce e vorba si o intreb cand sa vin dupa trimitere. Ma convoaca ieri dimineta. Ma duc, stau la coada vreo ora, dupa care-mi fac curaj, rog sa ma lase lumea sa intru numa sa intreb ceva si in cor general de bombanituri intru in cabinet. Tipa vraiste .... o blonda cu parul ars si valvoi si niste pungi sub ochi de ziceai ca vine direct de la birt ... si acra de ti se strepezeau dintii numa privind-o. Ii explic ca-s pacienta doctoritei x si am venit dupa trimitere. Vai, parca as fi bagat-o in muma-sa, asa a reactionat. Ca cica sa astept pana vine dr din concediu, ca ea trimiteri nu face, o inlocuieste pe colega doar in caz de urgente. Ii spun ca dr mea a spus sa vin la ea pentru trimitere, ca am vorbit vineri la tel si m-a chemat, ca daca dr mea vine din concediu vineri iar luni incepe gradi nu mai am cand sa fac analizele .... parca vorbeam cu peretii! La final a inceput si sa urle .... Am plecat, am sunat la CAS si mi-au zis ca daca vreau pot sa depun o plangere impotriva ei, da sincer, nu rezolv nimic, ca la ea in cabinet are voie sa faca ce vrea si, la urma urmei, nici nu e asa grav ce mi s-a intamplat, cic: "Stai calma, ca vin altii cu probleme mult mai grave si nu avem ce face ...."

Deci, vreau inapoi ... in Austria!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Neatza si de la mine.....multumesc de raspunsuri deci merg la radiografie...
Ana imagineaza-ti ca nu is bune sarmaleleasa faceam eu in Polonia un de le-am dat sarmale la conserva....mama si eu mancau cu o pofta si dragu meu toboshar a venit cu jumate in furculita mi-a pastratsi mie putin...
Mariaa nu prea am ce sa fac.....sau tot astept un semn....dar....om vedea
Silvana cum a fost?
Gonghy nu ne spui nmic...ce a zis doctorul?
Danitin da asta e Romania....nu te mai stresa fa reclamatie si gata...desi cu o floare nu se face primavara
Trupa unde sunteti?

Cu imbecila nu a mai fost,ca a mers la 8 dimineata la politie si tata nu m=a trezit
dar bineinteles ca a zis ca pe mine nici nu m-a observat a zis ca doar de carut si-a dat seama si ca calcat acceleratia in loc de frana.A si eu revoltatat ieri toata ziua ca nu m-a chemat tata am avut asa o zi.Da mi-a zis ca nici nu am idee cata lume a intervenit pentr ea sa nu ii suspende carnetu(a nush cata oara)na TZAPA ca de data asta nu i-au mai mers pilele.Acu trebuie,de fapt dupa 3 luni sa dea testare din nou....tot cu tata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti fetele!

Mai io nu mai pot de durere de spinare,abia merg si la plimbare cu Maya tot fac opriri sa ma sprijin ba pe un picior,ba pe altul ca altfel imi vine sa tip ce rau ma doare.
Am scos filmul de la Hiperdia si rezultatul este urmatorul:

"1.rectitudinea coloanei lombare in plan stagial
2.rotatia corpilor vertebrali L1-L4 spre dreapta

Cu alte cuvinte ca am sunat-o pe dr mea de familie cica as' avea coloana nu in forma de S ci e c-am dreapta si de aceea am si mersul ala de parca as avea ceva infipt in maine merg sa vad ce spune si reumatoloaga la care m-a trimis Simo dar din spusele dr mele cica antiinflamatoare,fizio-terapie sau tratament la Techirghiol
Ma si cum -u tocmaia cum m-o palit durerea cand incep serviciul,parca-i un facut....
Nici nu vreti sa stiti ce dureri am cand stau in fund pe scaun sau cand ma intind in pat,m-am ramolit mai rau decat o babaciune

Merg sa ma intind langa Maya poate adorm si eu macar o ora.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Am picat la oras Asteptam la rand si vine o babuta simpatica si imi sopteste "ce bitch e asta, sper sa nu nimeresti cu ea" si bineinteles ca am nimerit exact la ea. Totul a decurs bine doar ca, zice ea, nu am oprit la un semn STOP pe care sa mor de l-am vazut si cand am iesit pe strada pricipala zicea ca nu am bagat viteza.
Sunt atata de nervosa si cred ca maine ma duc iar sa-l dau sper doar sa nu pic iar cu ea, daca pic tot cu ea ma duc sa cer alt examinator.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Salutare la ceas de seara...

Silva draga, si maine e o zi, si inca una buna...ai sa vezi...hai capul sus, tu esti o Invingatoare!

Fetelor,

Am vorbit si ieri si azi, foarte mult cu Aida.
Nu e asa cum stiam, ca lucreaza la casa, si de aceea nu are timp sa ne mai scrie.
Problemele sunt altele si inca destul de apasatoare.
De doua saptamani matza Ema se umfla din nou, atat piciorul, cat si inghinal.
Am auzit-o la telefon, cum plangea si-i spunea Aidei ca o strang chiloteii si pantalonii, de fapt pe ea o deranjau umflaturile...
Face tratamentul dat de Serghei din Constanta, Aida zicea ca ii este cam teama sa inceapa de maine aceste picaturi, ( un fel de chimio)care fac bine pe o parte, dar rau altor organe, cum ar fi ficatul.
M-a rugat sa va scriu si va cere scuze, dar nu mai poate intra pe forum, trece din nou, prin momente cumplite.
Daca peste o saptamana dupa aceste picaturi, nu se desumfla, va fi nevoita sa o duca la spital, aici in TM, pentru chimio, sau altceva care sa amelioreze cumva sau sa stagneze evolutia bolii.
Pe langa toate astea, era foc de suparata, pentru ca a trimis la Clinica din Austria toata documentatia, a si platit pentru investigatii si astepta un raspuns de acolo.
Si inca cum il astepta!
A lasat 3 nr. de tel, iar ei au trimis raspunsul tocmai la spital,la D-na dr. Serban, (veche cunostinta a Aidei), la Oncologie.
A durut-o la baston, ( scuzati-mi expresia) pe Doamna Dr. Serban, de raspunsul acesta mult asteptat
Pentru dansa, lupta cu secundele si cu viata nu inseamna nimic.
Aceasta individa a primit raspunsul din Austria deja din 6 august, azi suntem in 26, si nu s-a sinchisit sa o anunte si pe Aida.
Superb, nu?
Cata moralitate!
Ea mai are puterea sa va pupe pe toate...

Haideti, sa-i scriem toate cate un gand bun, chiar de va fi nevoie, listez gandurile voastre si i le duc...vor fi ca un pansament, sunt sigura!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu i-am scris dincolo Aidei......
Doris ce poza frumoasa ai la avatar...draga de ea
Claudia ce faceti?Cum a fost la hotel?
Silvana nu e nimic,nu se termina lumea...probabil ai fost prea concentrata de aia nu ai vazut semnu ala cu Stop...
Gonghy sa ne spui maine si ai grija de tine
Mariaa probabil face bagaje...
Mihi cu al mic....
Ana?Lormi?Lore?Katik?GetA?Ela?Anda?
Danitin acus apare....la ceas de seara

Mergi la inceput