Timisoara, Impreuna! (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

1.000.000 taxa de urgenta?? mama lele ...

Doris, faina dedicatie si lu' fiu-miu urmeaza sa-i cada unul din dintii de sus
Maria, spor sa ultimele pregatiri si multa odihna in conced.
Ano, azi sarmale ...

Fiu-miu maine incepe clasa a II-a, am ceva emotii plus ca m-am hotarat maine dimineata sa merg sa dau orasu pt carnetul de soferi asa ca un gand de incurajare si pentru mine ca ma fac pe mine de emotii .

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Un gand bun pentru Maria, care pleaca ... drum bun draga mea si sa te intorci cu toate fortele proaspete. Un gand bun pentru Silva si carnetul ei de sofer pe care sigur il are deja in buzunar .... da daca asa simti tu Silva, pune un pampers!

Atat pentru astazi seara ca-s franta, m-am dezobisnuit de caruselul serviciu-gospodarie-treburi administrative, si uite-ma urcata iarasi in el. Noapte buna!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Drum bun de pe acu Mariaa sa profiti din plin
Silvana you can do it babyfara emotii te duci il iei si vii si pentru Paul succes si numai reusite.
Ela cum mai esti nu scrii nimic?
Restu pe unde va invartiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

multumim mult de ganduri!
Silvana reiau...pe langa ce ai facut tu luandu-te cu viata la tranta si incepand totul de la ZERO, asta e parfum...ai sa treci si de hopul asta pentru ca esti puternica si pentru ca POTI!
pup fata curajoasa!
dana sper ca te simti mai bine si laurelu la fel, astept vesti cum e cu spinarea.
deya n-am uitat de ie, tot a ta este...atat zic acum
somn usor sa aveti

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Mariaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Citind randurile Mariei am realizat ca pot dar pot face lucrurile grele si mari iar de cele simple si usoare ma tem ... si ma tem intr-un hal de n-aveti idee si culmea e ca imi place sa ma iau la tranta cu viata chiar daca de multe ori nu-mi iese doar ca sunt mult mai incapatanata ca ea ... cred ca un psiholog mi-ar descoperi imediat lipsurile

Multumesc tuturor de ganduri

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Silvana, dar cine zice ca-i usor sa iei carnetul ?!?! Sau sa-ti vezi copilul la scoala?!?!
deya, imagineaza-ti ca ai mancat o prajitura buna, dar buna de tot!! ai mancat-o odata si atat, in viata ta.
momentul ala unic ai sa-l pastrezi mereu in amintire si o sa fie punctul tau de echilibru cand iti va fi mai greu. scrie undeva despre asta, ai sa recitesti mai tarziu cu mare plecere despre acele zile de neuitat

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme

Mergi la inceput

Mariaa nu mai vorbesc cu tine....de ca faci sa plang......refuz sa cred ca a fost doar odata in viata....

Mergi la inceput

Maine ma duc sa imi fac o radiografie la genunchi dar sunt pe stop e vreo problema?are vreo legatura?

Mergi la inceput

atunci daca poti face ceva sa fie pentru totdeauna, fa-o, deya!
nu are nimic iubita, poti face radiografie. cum a fost cu imbecila?

silvana tin pumnii

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput