Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 17
geta_florina spune:
Salutare Timisoara!
dau primul rand de cafea ..... sa va treziti ....

......
Claudia draga iti urez multa, multa fericire, sa va iubiti si sa va respectati toata viata !
pune poze sa te vad si eu ....
Dana imi pare rau ca nu te simti bine, ai mancat ceva ce sa-ti fi declansat criza asta? nu poti merge la vreun alt medic la un control? sanatate. 
Deya, bine ca n-ai patit mai rau ....
zi-i vreo 2 doamnei in cauza si vorba lu' Gonghy, eu i-as trage si una in bot ...
offf, ma duc sa mai beau o cafea, ca-mi pica ochii-n gura .... tare mi-i somn in dimineatza asta....
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
Ana68 spune:
Salutare....
Claudia,sa va fie de bine,sa traiti in iubire si sanatate si sa aveti o casnicie frumoasa...in intelegere si fericire!
Si sa vedem poze...evident!
Silvana,Luana a inceput deja gradinita,in 4 august!Sa sti ca ieri am facut si eu parsolica cu ciolan,ca sa pofta mi-ai facuuuuut...!!!!
Simona,drum bun si distractie maxima!
Dana,sper sa-ti rezolvi cu bine problema!
Kati,spor la munci!
Deya,bine ca esti in parametrii...frumoasa vacanta ai avut!
Dorisake...ce fain ca va faceti pasapoarte...cu ce vreti sa mergeti la vecinii unguri?!
Noi am mers ieri la zoo...Luana a fost foarte incantata...mi-a placut si mie tare mult.A fost prima data cand am mers de cand stam in Timisoara...si clar,sigur mai mergem...Ati auzit ca se va introduce taxa de intrare?Deja sunt pregatite acolo niste chestii d-alea de intrare ca la metrou.Cica va fi 10 roni pentru adulti si vreo 7 pentru copii,cel putin asa spunea la radio.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Ana, cu Fuzionake, evident...
Si am neste nervi ca nu stiu ungureste...cum voi da eu din maini pe acolo, cautand magazine cu haine numere mari...
Katik, poate ma ajuti cu niste traduceri...
Deya, socata si eu de ce ti s-a intamplat, n-o ierta pe aia, te rog io...
Maria, cand plecati?
Mai scrie si tu doo randuri, sunteti ok?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:

Claudia sa fiti sanatosi si sa va iubiti si respectati mult!
Ana tks mult de tot
avem mare nevoie. al meu a zis ca a intrat (sufleteste) in co de vineri seara ![]()
Doris vezi ca te poti folosi si de engleza sau germana la unguri ![]()
deya ai grija de tine
katik turbo mama
dana refacere rapida iti doresc 
laurelu tin pumnii sa iasa bine analizele
sa aveti o saptamana frumoasa cu soare in suflet si in ochi 
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia! 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Ana68 spune:
Doris,Radu a implinit un an de cand are permisul de conducere?Si vorba Simonei:la unguri merge engleza,germana si,in mod special,experimentat pe propria-mi piele...celebra limba gimnastica...![]()
danitin spune:
Clau, imi cer mii de scuze ca n-am ajuns ieri, dar m-am simtit ingrozitor de rau. M-am gandit insa la tine si-mi reinnoiesc urarile: viata lunga si vericita impreuna, impliniri si bucurii!
Kati, din acelasi motiv n-am intrat ieri pe ms, imi era groaznic de rau. Pana la urma am luat un calmant extraputernic si am adormit pe la 9 seara, nici n-am mai stiut de mine ...
Mariaa, merci de urare. Ana, la fel
Geta, n-am mancat nimic deosebit, probabil trecerea de la zilele super active de la mare si meni-ul de acolo, la cateva mai de leneveala si mancarea de acasa, altfel nu-mi pot inchipui. E tare greu sa gasesti un dr bun in domeniu, si pe asta l-am dibuit la a 4-a incercare, asa ca nu stiu cum sa dau de altul.... Of, sper sa se rezolve ca deja ma termina nervos.
Laurelu, bafta la doctor, sper sa nu fie ceva grav, ci sa tina doar de un masaj zdravan....
Dorisake, te descurci cu pasaportul? Intra pe www prefecturatimis.ro, au acolo ceva sectiune de servicii deconcentrate, printre care si pasapoartele. Scrie tot ce ai nevoie. In rest, cum ti-am povestit.... Dar trebuie sa va grabiti daca vreti sambata la Mako. Cat despre limba, pe la Mako te intelegi cu ei si in engleza, ba mai au locuri cu meni-ul si indicatiile de baza scrise si in romana. In rest, vorba aia, m-au durut mainile de cat am povestit.
Azi e prima mea zi de serviciu. Adio vacanta .... Incepe un nou an de munca.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Ana, nu are decat 5 luni...dar putem iesi din tara, am sunat la Politia de frontiera, am intrebat la Rutiera, personal, legea era cea veche, ca nu aveai voie, acum nu mai e valabila.
Si da, cred ca limba gimnastica e valabila...
Maria, cand plecati, mey? ca nu mi-ai raspuns...sunt sigura ca o sa va simtiti minunat, si ca o sa va prinda tare bine acest concediu...chiar mini asa cum e el, da face enorm...![]()
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
Saru mana Dana...
La urgente? stiti ceva? si care o fi scorul? am inteles ca in 2 ore il ai deja...te mai uiti la bani....
Aaaaa, Dedicatie pentru cele care aveti probleme, depresii, stari naspa...
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Dana,spor la munca....
Doris,nu stiam ca este voie sub un an de la obtinerea permisului... daca ai informatia asta,pai e super fain.Cand ne-am intors noi in tara,la vama la Nadlac,din tot cardul de masini,numai pe unul cu semnul incepator l-a tras deoparte si ne-am dat noi cu presupusul ca despre asta e vorba.
Despre pasaport,eu am platit 100 ron pasaportul si inca 100 ron taxa de urgenta si in 2 ore am ridicat pasaportul.
Mariaa spune:
miercuri dimineata pe la 4-5 plecam. azi si maine sunt la birou inca. Doris, viteza-i de vina...incerc sa le las toate la lumina pe aici, pe acasa si pe la mamon pentru cat lipsesc.
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia! 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara