Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
virgo spune:
Eu zic ca , daca mai astepti mult , te duci direct la dublul test si la morfologica ...
Mami de Matei Cazimir
LaLa_20 spune:
e daca nu vreti sa vb fugim si noi afara!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
LaLa_20 spune:
Fetele de Ven nu se mai stie nimic?sper ca puiu mic e mai bine!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
hei nu mai e nimeni?a-ti plecat la intalneala? vreau si eu nu ma mai joc
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
Ellenuta spune:
am uitat sa va spun .. ieri eva a spus mama .. iar de ieri o tot tine .. ma ma ma ma ma (bine pe langa bu bu bu bu ba ba ba da da da na na na pa pa pa etc) ... cred ca faza cu tata a fost o intamplare .. nu a mai spus de atunci ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta am uitat sa va spun .. ieri eva a spus mama .. iar de ieri o tot tine .. ma ma ma ma ma (bine pe langa bu bu bu bu ba ba ba da da da na na na pa pa pa etc) ... cred ca faza cu tata a fost o intamplare .. nu a mai spus de atunci .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA |
Bravo Bitzi!!! Nu vrei tu sa-i zici lui mami sa veniti la intalneala? noi plecam in 10 min.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
cati_magureanu spune:
Helau, helau!
First of all, vrem sa multumim, din suflet, tuturor zuzicilor si clopoteilor, of course, pentru urari! Astfel, pupam dulce: Lala_20, Anca.b, Grati, Ginette, Alina (Kalos), LauriciD, Gabritzza, Laurici (Ioana), Ellenuta, Ramona.b si speram ca n-am omis pe nimeni de la pupici...daca s-a intamplat asa...dam de doua ori mai multi!
Anca, happy Birthday pt. bebe Stef! Sa fie sanatos, voios si sa va aduca multe, multe bucurii!
Gatta, of..mi s-a strans inima cand am citit de Saratelul mic...Ma rog sa fie bine totul pana la urma!
Ven, pupici micului Mathias! Of..cand aud de d'astea...mi se rupe sufletul! Rog la DD sa se faca bine!
Stancutza si Mirika, saru'manuta ca m-ati mai chemat la apel!Citesc, citesc da' mai rarut cu scrisul!
Mai Ellenuto, vin la tine!!! Cum n-a petit-o nimeni pe Bitzi? Pai noi ce fuseram? Nu-ti zisei io ca Bitzi ne este tare draga? Da' daca tu il alesesi pe bebe C...ne retraseram "raniti"!
..glumesc, of course!
Irlandeza, pai mai, Patty a ta este atat de frumoasa ca, drept sa-ti zic, nici n-am indraznit sa ridicam ochii la ea...
Gabritzza, pai si tu ai o mandrete de fetita!..da' cand se faceau petirile pe aici nu erai...
hi, hi...da' nu este timpul pierdut!
Noi suntem "promisi" frumoasei Eleni care, se pare, are multi admiratori! Cred ca noi o sa ramanem pe dinafara asa departe cum suntem...
Nici noua nu prea ne-au facut ochi dulci fetele...
In rest..toate bune, sa zicem asa...
Am citit ca Mitsu se dulce la beljieni si, poate, si pe la holandeji...vacanta frumoasa Mitsule! Si noi am fost in Maastricht si este misto..cel putin npoua ne-a placut! Si cu toata aversiune lui virgo pentru Holanda, mie, personal, Olanda mi-a placut f. mult..dupa un amplu tur prin Europa, am decretat ca in Olanda mi-as dori sa traiesc..evident d.p.d.v. al unui turist vorbesc..Sunt constienta ca una este sa vizitezi si alta sa traiesti in tara respectiva...
Laurici, ce bine...intri in concediu si pleci la Grecia, nuuu?
Super..asteptam poze!
Gina, m-am bucurat mult ca ai mai dat si pe la noi...Am vazut poze cu Steven care este un dulce! Si eu am strigat dupa tine!
Honey, ce mai zici? Legat de iaurturi, eu am gasit un site, ca lumea d.p.d.v al sfaturilor nutritionisto-pediatrice (american, of course), si ei recomanda YoBaby organic de la Stonyfield Farm...Au si plain si cu fructe si cu cereale...
Si aici este destul de controversata chestia cu iaurtul, ouale, branzica in jurul varstei asteia! Aici balanta inclina mai mult, a se da alimentele astea la 1 an din cauza alergiilor pe care le pot provoca! Nici nu stiu ce sa fac...i-am luat si oua si iaurt si ezit sa-i dau...I-am pus ieri un pic de iaurt iar azi cred ca o sa-i fac un ou!
Deci cum se procedeaza cu oul? In prima zi un sfert, a doua zi jumatate, a treia zi 3/4 si a 4-a zi unul intreg??? Please, ziceti-mi si mie..Si in zilelel cand ii dau ou nu-i dau carnita, nu? Dar iaurt pot sa-i dau in ziua de ou?
Altfel...noua nu prea ne place mancarea solida..cu chiu cu vai mancam 150 gr/zi de fructe, legume si carnita...in total...in rest laptic...Nu stiu cum ai vostri mananca atat ca al meu si infometat si tot nu mananca atata..dupa cateva lingurite s-a dus apeitul...nu mai vrea...am incercat sa ii dau cand ii este foame si inainte de lapte (ca eu merg pe varianta americana cu lapte mai intai si apoi solide)...si tot nimic...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
miri_mik spune:
aloha!
am 5 minute inainte de revenirea in urbe a baietilor.
m-am intristat rau sa vad ca Saratel ar enevoie d eoperatie. speram sa fie o aberatie medicala, dar uite... mbon, acu va tin pumnii sa treaca repede si sa alegeti varianta cea mai buna. cat despre bani, sa-mi fie cu iertare... 300 de euro pt o operatie mi se pare enorm. sau nu sunt eu intreaga la cap, sau lumea o ia razna...
ven, omoara-le dreaq pe zevzecele alea! vezi tu, aia-s oameni fericiti car enu m-au cunoscut pe mine. pai cred ca de comenta careva ii bagam branula pe gat cu tot cu atela, ca bunul meu simt e lipsa in caz de forta majora:( pup tare pe varful nasului sa treaca necazul sis a va faceti bine repede!
ramona... nu cred ca e cazul sa-ti faci ganduri. dar ca sa nu ne mai fierbi pe jar, pune mana si fa un test! o sa fim bunici?:))
mitsu, daca as sta in australia, si ti-ar plati cineva greutatea mea in lingouri.. s-ar merita:)))
alinush de plush? unde eshti mama?
irlandeza, te-ai mutat???
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
emabucuresti spune:
buna fetelor,
uf sunt ocupata si nu mai tin ritmul cu cititul
gatta si ven, sanatate multa va urez din suflet pt bebelusi, nimic nu este mai demoralizant decat sa iti vezi copilul bolnav si neputiincios, eu am experimentat asta cand avea bb 3 sapt de viata, dar se fac ei bine si noi devenim mai puternice!Pupici si sanatate multa!
Cyntia ma bucur ca s-a rezolvat! Ai mare grija cu octi cu raguseala, am citit ce a spus lala si am coroborat cu ce citisem in capraru despre laringita, sper sa nu fie vb de asa ceva. Pup fata si sanatate multa sa se faca Octi bine repede!
Apropo de contraceptia datorata alaptatului, eu garantez ca a functionat pana acum, dar intr-adevar de cand cu diversificare si cu raritul meselor de lapte deja nu mai este sigura aceasta metoda. In primele sase luni de alaptat exclusiv insa, mese de cca 3-5 ore si noaptea,functioneaza, am citit si am testat.
Laura ma bucur mult ca a papat Eleni cu iaurtel, datr tu care esti pe baricade pe forum nu citisei ca se dezabatuse chestia cu iaurtelul in mancare? tocmai ce am descoperit-o si eu, Elle o testase si reusise, si asa mananca si Milan cu placere piuerurile de legume. las, bine ca ati descoperit, pofta buna Eleni!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
la multe lunite si la multi ani
Stefan,
Matei Alexandru
Yannis Sebastian
Alessia Ioana
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)