Copiluti de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
onixone spune:
new mami: multumesc pt sfaturi.Alex vb engleza dar o mai da si pe romana cdin cand in cand.Sunt curioasa cati copii o sa fie ca i-am luat de dimineata ca restul era booked.Nu stiu cati copii sunt intr-o grupa.Ar fi ideal sa fie 4 copii decat 20 cum am mai vazut cand mergeam la piscina aia si prideam orele de inot in piscina mica.Daca ii place ii mai au ore, numai ca problema este ca ce era dupa-amiaza erau full iar dimineata merge la c=gradinita din septembrie.Mai aveau de la 6:30 seara si mi se pare cam tarziu dat fiind ca vine iarna.
Azi mergem la o zi onomastica a unui prieten de a lui Alex ,Peter.L-a cunoscut la carciuma!!!
Mama lui e din Brazilia iar tatal englez.Nu am vazut femeie sa rada mai mult si mai tare ca femeia asta.E extraordinara, iar copii sunt minunati impreuna.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Buna!
Oana englezoiaca distractie placuta la party! Da, exista cineva mai vesel decat tine, care sa rada mai mult??? Glumesc, nu te supara pe mine
, dar eu te percep o fire foarte dezinvolta, vesela, activa si plina de viata.
Anca din fericire voi aveti un copil cuminte si astfel il puteti lua peste tot cu voi usurandu-va vacanta si facand-o foarte foarte placuta. Eu mereu ma intreb de ce copiii mei nu pot fi cuminti si linistiti cand mergem pe undeva si ma gandesc ca poate gresesc eu dar nu-mi dau seama ce-ar trebuie sa fac sau daca pot face ceva sa merg cu ei fara probleme. Daca nu sunt impreuna sunt ceva mai cuminti dar cand fac echipa parca intentionat vor sa ma enerveze. In orice caz in pozele voastre de-a lungul timpului eu am remarcat in Patrick un copil cuminte, gata sa se distreze oricand. Sunt impresionata de bunele maniere si de seriozitatea cu care imi imaginez ca-i multumeste pilotului la aterizare. Va felicit sincer ca aveti un copil model de cumintenie in societate!
Astept sa vad pozele din vacanta sa ma bucur si eu! Multumesc de comentarii si uitat la poze
!
Andreea vacanta placuta si cat mai linistita! Poate reusesti ![]()
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Am si eu 5 minuti libere ca suntem la mama la net si tocmai am pus pozele de pe la intalniri si pe unde am mai fost.
Deci am ramas la intalnirea cu Cloreta:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/53/Intalnire_Clara_si_Teodora
si vineri m-am intalnit cu Monica si puiutii ei..
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/52/Intalnire_Monica_si_puiutii
Copiii s-au jucat foarte fain, Antonia este o mancacioasa si o frumoasa de numa. Papusa frumoasa.
Alexia s-a jucat mai mult cu Pifosul... Fff tare legatura dintre ei.... hihi
te pup Monica!
Beatrice, mamic de Alex pifos
nelia spune:
Ridem-ridem noi, dar deja Alex lasa doua inimioare neconsolate in Romania! Si stai sa vezi cind mai cresc... Of-of-of!![]()
Beatrice, Monu, Cloreta, ma bucur ca v-ati intilnit! Sinteti frumoase, bronzate si slabe! Iar copilutii sint scumpi foc!
Newmami, ce ma bucur ca ne-ai mai scris! Astept cu nerabdare pozele! Asa mi-a placut cum ai povestit despre Patrick, cum multumeste el pilotului... un dulce!
Elisor, stai linistita ca si ale mele caprite sint la fel cind plecam undeva. De cind incep sa le imbrac, zici ca le intra ceva in fundulet, ca pina ies din casa deja nu mai am chef sa ma mai duc nicaieri. Acum am inteles ca Agata a fost suprinzator de cuminte, astazi am vorbit cu o matusa de-a lui Octav si imi spunea cit de cuminte e Agata, cit de frumos vorbeste, maninca, se poarta... mie imi suna ca un pleonasm Agata - cuminte, dar se pare ca asa a fost, ca toata lumea mi-a spus si mi-a laudat-o. Mai putin Octav si mama lui... Din pacate, cu tati si cu bunica a avut meciuri, nu multe, dar cele cu bunica ma ingrijoreaza. Numai ca eu am aflat abia aseara despre ele, probabil ca l-am prins pe Octav singur si mai vorbaret.
Femeia asta isi vede nepotii o data pe an si poate nici atit si, cel putin pentru noi, a facut atitea, si anul trecut si anul asta... ca nu avem cuvinte sa-i multumim. Si m-am intristat sa aud ca Agata ii raspunde si a avut zile cind s-a purtat chiar urit cu bunica-sa. Stiu ca toti copiii fac asa, imi aduc aminte cum vorbeam cu bunicii mamei, si eu si surorile mele, ca cei ai tatalui m-au crescut si le vorbeam frumos... si tare imi pare rau acum, dar ma enervau, na! Aveau idei fixe si putine... Pe de alta parte, Agata seamana cu mama lui Octav, si fizic, dar si la temperament (sper ca si la intelect!), deci era problema lor sa gaseasca o cale de intelegere. Bunica nu a spus nimic, decit ca am o fetita cu o personalitate foarte puternica (mie imi spune!?!).... dar ce-o fi in sufletul ei, numai ea stie. Astazi am incercat sa vorbesc cu Agata, dar mi-a spus ca nu vrea sa vorbeasca la telefon despre asta si parea asa, mai tristuta... cred ca e deja un pic cam mult pentru ea pe drumuri si fara mami. Desi am vorbit aproape zilnic la telefon cu ea... nu e chiar acelasi lucru.
Onixone, bafta multa cu inotul! Si noi incercam din nou in toamna sa o ducem pe Tudora undeva... Am vorbit din nou pentru loc la inot, gimnastica si patinaj, dar cu cite trei ore de incercare, sa vedem ce vrea din astea... Sper sa accepte macar una dintre ele, ca anul trecut am dat-o in bara, ca nu a vrut nimic, decit sa stea acasa cu mami pina la 5 ani!![]()
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
NewMami spune:
Hai ca mi-am facut stagiul pe forum in ultimele doua zile ... dar de luni s-a gatat si cine stie cand mai apuc. Pe langa ca la serviciu n-o sa stiu de ce sa ma apuc (am avut in Inbox numai 250 de email-uri) din care am citit doar jumatate), la inceputul lui septembrie mai raman si doua saptamani numai eu cu PAtrick. Soata se va perinda prin Europa intr-un business trip
...
Oana (englezoica) waw - 20 de copii mi se pare foarte mult. Cat timp ii tine in apa la o sedinta? Si un singur instructor?
Distractie placuta la party.
Alex iti seamaa tare mult, el e fericit intotdeauna, cred ca te-a mostenit si aici - se vede din poze.
Elisor, Nelia, stati putin ... am spus ca e cuminte cand calatorim si ce destul de usor cu el ... dar pana la model de cumintenie - cale lunga sa ne ajunga. Eu credeam ca daca ai doi copii e mai usor, ca se joaca impreuna, isi fac de lucru, dar din ce aud in jur - e exact pe dos
.Sunt sigura ca si el daca ar fi avut tovaras de nebunii, nu s-ar da la o parte
Cel mai greu ne era dimineata la hotel fiindca LA e cu 3 ore in urma Michigan time, iar la 6 dimineata era sus. Asta cu indulgente ca i-am spus ca pana nu-i lumina afara nu se poate da jos din pat
. Iar de plecat nu o luam la picior pana la 8:30 chiar 9 a.m. Deja dupa o ora si jumatate, nu ne mai intelegeam cu el. Se plictisea, nu mai avea chef decat de ... prostii si sa ne frece la rand ba pe unu, ba pe celalalt. Cand il puneam in masina era alt copil. Mai aveam de furca la amiaza, cand era foarte, foarte obosit, dar nu vroia sa piarda nimic ... ce zicea baiatul daca a facut atata drum si-a dat banu ...de ce sa doarma.
In schimb politicos e. Mi s-a spus si de la daycare, in parc, peste tot. E extrem de politicos, il aud chiar si cand se joaca cu masinutele "you go first, sir" si tot timpul e cu Thank you.
Si sa va spun cateva din perlele lui:
- aterizeaza avionul, asteptam sa coboram, Patrick de obicei face inventarul pasangerilor din jur .. incepe asa "Hi, I am Patrick" What's your name, sir"? asteapta sa fie bagat in seama, apoi Nice to meet you, sir ... apoi unde locuieste , aduna toate datele
. La un moment dat isi pune ochelarii de soare a sotului iar batranelul din spate il intreaba, dar acum cine esti? La care Patrick foarte serios "I am Peter" ![]()
- are un DOnald cu talpile dintr-un carton tare, si ii spun ca nu poate sa doarmna cu el ca talpile sunt tari . Patrick il i in brate si replica a fost: O nu mami, nu sunt tari, sunt doar frumoase" ![]()
- de fiecare data cand socoteste pe engleza ii iasa, iar pe romaneste intotdeauna are unu extra
la aceiasi numaratoare...
As putea scrie un roman, si sunt sigura ca toti sunt la fel de dulci la varsta asta. E tare frumos, imi vine sa-l mananc chiar si cand imi face permanent :)
Ma duc sa fierb niste porumb dulce, ca mi-e tare pofta. O duminica cat mai placuta.
NewMami spune:
Gata, am gatat de postat pozele in doua albume. Cine vrea sa le vizioneze - rabdare si
ca sunt multe, n-am mai avut prea mult zel sa le selectez mai bine.
nelia spune:
Newmami, multumim frumos! Am vizionat pozele cu Tudora, a avut rabdare sa le vada pe toate, i s-a facut frica la un filmulet, unde treceati printr-un tunel...
Sint tare curioasa cum ar fi reactionat in realitate! I-au placut animalele, mi-a cerut sa le mai vizionam inca o data pe cele cu animale... dar m-a intrebat daca baietelului nu-i este frica (era Patrick linga o leoaica si ea nu si-a dat seama ca e geam)... Frumos! Ne-a facut mare placere sa va vedem!
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nelia Newmami, multumim frumos! Am vizionat pozele cu Tudora, a avut rabdare sa le vada pe toate, i s-a facut frica la un filmulet, unde treceati printr-un tunel... www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank"> CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU |
Sarut'mana Nelia ptr. rabdare la vizionarea pozelor. Stai linistita ca si Patrick e tare sperios. In turul acela am fost singura fara el, cand era la nap-ul de amiaza :) eDe altfel ii foarte frica si de personaje mari imbracate, la care nu le vede ochii. Din cauza asta am sarit Disney anul acesta.
Cornelia, sunt tare curioasa cum se va comporta Stefan la Disney. Noi am intalnit la Zoo un leu (costumat) si numai cand l-a zarit a inceput sa planga. Ce sa treaca pe langa el, poze, etc.
E tare, tare fricos, daca s-ar putea i-ar ocoli kilometrii intregi. Sunt curioasa cand ii va trece caci eu de abia astept vacanta la Disney.
Azi Patrick mi-a cerut sa-i aduc un delfin acasa, sa faca baie cu el si sa-l mangaie. Sa aiba si el delfinul lui :) I-a fost putin frica la inceput dar apoi le-a dat de mancare si la delfini si la caprioare. Ii plac foarte, foarte mult animalele.
Florentina G spune:
Pana acum m-am uitat la pozelele lui Androix si ale Ancai.... sunt bestiale.
Andreea, ferice de voi, ati avut o vacanta incredibila. Ma uitam la poze si ma gandeam la tine, la cat de ambitioasa esti. Ai facut doi copii, ai terminat doi ani de facultate si plus de asta arati la fel de bine ca inainte de a fi insarcinata, chiar mai bine as spune! Chiar daca e greu sunt convinsa ca satisfactiile sunt foarte mari, mai ales cand vezi ca nu trece timpul pe langa tine degeaba! Am inceput sa citesc si jurnalul de calatorie dar m-am oprit sa ma uit la poze... am lasat pagina deschisa ca sa am subiect de lectura cand gasesc timp! Drum bun si distractie placuta la mare...asteptam impresiile expuse in stilul tau caracteristic!![]()
Newmami, pozele voastre m-au aruncat in butoiul cu melancolie.... Am recunoscut toate locurile si mai ales Coronado, locul unde m-am indragostit si de care m-am indragostit, am revazut locuri dragi, cladiri si strazi pe unde am trecut de sute de ori si care acum sunt atat de departe.... Intr-adevar San Diego este un oras deosebit, tinta perfecta pentru o vacanta, iti trebuie timp sa vezi toate imprejurimile. La Jolla, Coronado, Seaport Village, plus toate atractiile pt copii si nu numai.
Planuim o vacanta, nu stiu daca peste un an sau doi insa Maya se uita tot timpul la poze si imi cere sa mearga in San Diego, "unde s-a nascut ea!"
A fost o placere sa va revad!
Elisor, super pozele de la water park, nici nu iti vine sa crezi ca sunt in Romania! V-ati distrat pe cinste! Ce conditii sunt, se plateste doar taxa de intrare sau se percep si alte taxe?
Multumim pentru urarile de Sf. Marie, din pacate am fost plecata toata ziua si nu am sarbatorit cu Maya, i-am luat insa un tortulet si i-am pus la rece sampania pe care ocumparasem pentru ziua ei de nastere si pe care am uitat sa o desfacem atunci. A fost foarte incantata si spune tuturor ca a fost ziua ei, inclusiv astazi lui soacra-mea care a inghitit galusca ca nu a sunat sa o felicite si se fastacise toata la telefon ![]()
Vedeti si voi cat e ceasul, da? Stau treaza ca trebuie sa merg sa ii deschid lui Dan la restaurantul unde avem depozitul... se intoarce hiper incarcat de la Brasov si cheile au ramas la mine.
Se duce si bateria la laptop...v-am pupat!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
nelia spune:
Florentina, chiar voiam sa te intreb daca voi v-ati intors definitiv in Romania... Citi ani ati stat in State, de ce v-ati intors, cum ati gasit Romania la intoarcere si cum v-ati reintegrat. Te intreb doar din curiozitate, pentru ca mi se pare o experienta interesanta.
Lisandru astazi a venit in patru labe la mine, in bucatarie, s-a uitat gales si frumos la mine si a zis: ma-ma!
M-a topit!!! Si de atunci tot striga prin casa ma-maaa, ma-maaa! Are o voce asa schimbata cind vorbeste, mai groasa, de baietel... El zice de mult mamamam cind e suparat, dar asta e chiar cuvint! Fetele s-au tatait pina pe la 11-12 luni, mama au zis abia dupa aceea. Dar, din pacate, a luat si el viroza de la Tudora si e racit, ii mai ies si dintisorii... nu are el o stare tocmai buna.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU