Copiluti de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Salutare si de la noi ... suntem in aeroport in LA asteptam avionul care sa ne aduca inapoi la casuta noastra draga. Am avut un concediu superb in California (mai exact L.A. and San Diego). Florentina nu stiu cum ai putut sa te muti din San Diego - e absolut superb acolo. De abia astept green card-ul si relocare scrie in mintea mea :).

A fost absolut SUPERB. Sper sa mai apuc sa intru sa povestec mai multe pana luni cand ma intorc la munca si de unde nu mai am nici o sansa cu peste 10 ore de munca. Sunt lead la un project foarte important si care de abia a inceput sa se lanseze.

Am muncit foarte mult in ultimul timp, iar vacanta a fost binevenita, chiar daca a fost go-go-go incat ieri de abia ne mai miscam. Patrick a fost adorabil, a avut atata fun, iar asta a contribuit mult la reusita vacantei. Fara el n-ar fi fost nici jumatate de frumos.

N-am reusit sa vad poze sau sa citesc din urma, dar vroiam sa va spun ca nu v-am uitat si ca suntem OK.

Pe curand ... gata se face imbarcarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

monu: tu ai tinut regimul Scarsdale?Vreau sa ma apuc si eu si sotul care a pus vreo kg pe el de cand l-am cunoscut.Imi vine sa rad ca e mai rau decat o femeie.Nu mai vrea decat anumite tricouri(de care mam satrat sa il vad imbracat).M-a pus sa caut un regim pana nu se apuca serios de munca.In septembrie incepe un nou contract si deci il vad mai mult pe acasa.Dupa aceea...potopul ca iar pleaca si il vad 6 zile pe luna.Sper ca noul contract nu e la fel.Si eu vreau vreo 6 kg jos.Nu stiu cum se face c a atunci cand am fost in rom am mancat decent.Prima saptamana am mancat numai salate acasa la mama .Nu am mancat in oras ca mi-a fost frica de urticarie.Si bineinteles cand am pus shaorma in gura in cateva ore am fost plina de bube.Am plecat de aici cu 62 si am venit cu 64 ca o vacutza.
De luni ne apucam sa ne facem manechini.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, welcome back!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Oana englezoiaca ma alatur si eu ca am devenit o mare nesemtita si tot aman mereu cu o saptamana, dar e strigator la cer cum am ajuns...

Anca deci ati fost in vacanta, acum inteleg tacerea ta , foarte bine, fain ca ati reusit sa incropiti de-o vacanta, acum astept pozele.

Noi mergem la Aqualand ca nu se mai poate sta in casa.
Speram sa gasesc acel mesaj de la Nelia.
Sa aveti o zi placuta!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana da eu am tinut scarsdale si a fost super bine. am mancat mai mult de cat mananc de obicei (adica nu mori de foame) si chiar dai si jos. bafta.

Mai tine mult caldura? ca eu lesin aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata... la cafea! Nici astazi nu am ce sa va spun, ca nu mai fac nimic, le iau asa cum vin. Adica Tudora e bolnavioara! Viroza aia care credeam ca e scarlatina a fost una urita, a dus-o un timp pe picioare, fara prea multe manifestari, mai tusea din cind in cind, am dus-o doua zile la gradinita crezind ca a trecut si a venit racita cobza. Ori a luat altceva, ori e prima... dar e tare rau micuta. Are febra, tuseste, n-a fost nici asta iarna atit de racita. Ce e mai rau, imi tot spune ca o dor urechile, trebuie sa ma duc luni din nou la doctor sa vad daca e otita. Daca ia si bebe... m-am aranjat pina vin copiii cei mari acasa! Daca o vedeti cum arata, e bolnava-bolnava! Si mi-e mila de ea, ca nu stiu ce sa-i fac mai mult decit i-am facut.

Octav si cu Agata sint pe munte, adica la un lac, undeva prin Apuseni... nu stiu exact, ca nu am inteles ce mi-a explicat doamna de la pensiunea unde stau. Nu am putut sa vorbesc cu ei, nici ieri si nici astazi. M-a topit Tudora, ca m-a intrebat dimineata de ce nu a luat-o tati si pe ea? Nu ma iubeste si pe mine, numai pe Agata?

Ah! Ba da! Am ceva nou sa va spun: Lisandru s-a ridicat in genunchi si apoi in picioare la marginea patutului!!! Nu sta decit un pic, ca tremura tot, si pica in fund, inca nu-l tin piciorusele, dar se cheama ca avem baiat mare!

www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia bravo pt Lisandru Cat despre Tudora imi pare rau ca are perceptia asta. Desi normala de altfel. Dar lasa ca vine tati acasa si o sa o rasfete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia e bine si asa, adica cateva randuri, ca in rest vad ca nu e bine deloc cu Tudora. Neaparat sa ajungi la doctor ca daca iti spune ea ca o doare inseamna ca e ceva acolo. Sper sa se puna pe picioare cat mai repede, te inteleg ca e frustrant sa o ai bolnavioara de atat timp si sa fii singura. Dar, felicitari pentru Lisandru, progres dupa progres, imediat face anul si te intrebi cum au zburat lunile. M-a induiosat ce-a spus Tudora, cred ca ii este foarte dor de tati si Agata.

Monu tin caldurile fir-ar sa fie...voi pe unde ati fost de ati lipsit o perioada?

Daca nu va stresez mai mult decat am facut-o pana acum mai pun si-un link de la www.dropshots.com/elisibia2#date/2008-08-16/12:37:48" target="_blank">Aquapark. A fost superbine, ne-am racorit toata ziua, nici n-am simtit gradele cele multe din termometru, partea proasta ca ne-a cam prins soarele iar acum ne e si mai cald.

Ma steptam sa gasesc mai multe mesaje, se vede ca e vacanta, weekend...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ne vedem sambata viitoare

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Tam, tam e 2 noaptea iar eu bantui pe Internet - de fapt astept sa se usuce si ultima tura de haine, daca am fost la party azi ... Nici n-am ajuns bine acasa, am facut ochisori si am plecat la ziua unui prieten. Iar maine se muta toata trupa de azi la noi - ca-i frumos si vreme de piscina.

Azi noapte am ajuns acasa numai la 2 dimineata. Chiar si la ora inaintata din noapte, Patrick s-a comportat foarte bine. Zici ca in masina sau avion s-a nascut. N-avem nici o problema cu el, lumea se mira cand coboram din avion ca au avut un copil in preajma. E cumintel si ascultator, ii place tare mult cu avionul si niciodata nu uita sa multumeasca pilotului pentru zborul lin si frumos.
Vacanta a fost frumoasa, si asa cum face Elisor, nici n-am ajuns bine acasa si ma uit de bilete de Mexic mai spre iarna :)
Frumos dar scurt, ca intotdeuna ce-i frumos trece repede. San Diego m-a impresionat si mi-a placut mult de tot. Asa cum spuneam maine m-as muta acolo ... dar din pacate inca nu putem.
Am vizitat Lego Land, Sea World, The ZOO, Wilde Animal Safari. Am fost pe plaja la ocean, ne-am dat cu vaporasul. Fiecare zi a avut farmecul ei.
Patrick a enjoy-nuit din plin, iar noi ne-am bucurat de bucuria lui ptr. si cu el.

OLgaT, felicitari ptr. samburelul din burtica, sa-ti dea Domnul sa duci cu bine sarcina la capat si un bebe mic, sanatos, cuminte si mancacios.

Elisor, am vazut in sfarsit toate pozele - cele cu costumele de epoca intr-adevar SPECIALe si SUPERBE. Ai doi copilasi tare reusiti, sa va bucurati de ei.
Bianca ma topeste cu ochisorii ei si parul balai. De abia astept luna septembrie cand o sa am si eu "fetitele mele" si numai a mele ptr. doua zile. Vine Sim cu Thea si Lara, iar ea si sotul pleaca pe doua zile altundeva, si am convins-o sa-mi lase fetele. Mi-am luat doua zile de concediu. De abia astept sa stau cu ele, sunt atata de dulci.
Intrebai de Dana, stiu ca a fost plecata in Romania ptr. vre-o luna, nu sunt sigura daca s-au intors deja sau inca nu.

Cloreta, Teodora e o fetita tare delicata si finuta. Se vede si din pozele voastre ca ati avut o vacanta relaxanta. M-am buucrat cand am vazut si trupa Constanteanca.

OlgaM, welcome back. Of, doar dupa cateva zile de daycare si a si prin ceva Maya. Sa-i treaca cat mai repede. Oare ajungem sa ne vedem vara asta ?
Din septembrie incepem si noi 3 zile /week un nou daycare aici in State. Sunt curioasa cum va fi, asa arata tare bine, are bucatar, e peste drum de cea mai buna scoala din oras, sa vedem - stii cum e aici pana nu o frecventezi - n-ai de unde sa sti la ce sa te astepti cu adevarat.
Doa zile va ramane in continuare la daycare-ul din Canada, pana sunt convinsa ca asta e ce caut (cu alte cuvinte back up)

Florentina, eu cand trimit poze, trimit la tot address book-ul, dar de multe ori invitatia ajunge in Junk, iar daca cumva il golesti fara sa te uiti, poate pe acolo s-o fi pierdut.
Mai sunt cateva invitatii trimise pe contul comun de pe yahoo.
Am vazut si poze recente cu Patrick si Maya. Am ramas cu gura cascata cat de mare e Patrick iar Maya o adevarata domnisoara.

Oana (englezoiaca), eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme din cauza limbei. Ei inteleg mult mai mult decat ne inchipuim noi chiar daca acasa nu vorbesc. Daca ii va place apa, instructorul, va fi un succes. Patrick al meu nu mai are nici o teama,intra chiar si singur, si-a pierdut de vre-o doua ori o aripioara de pe mana si a ajuns la margine, pana sa sarim noi. Pana acum l-am dat la innot ingrupa de incepatori cu alti 4 copii, dar din septembrie va incepe ore private numai cu inca un copil in grupa. Mi se pare ca in 1/2 h intructorul nu apuca sa faca mare lucru cu 4 copii, mai ales la varsta asa de mica.
Bafta multa, si nu-ti mai fa probleme.

Mai vroiam sa zic una alta, dar mi-am pierdut sirul - varsta bate-o vina si ora inaintata din noapte.

Sunt multe fete in vacanta, le doresc un concediu cat mai placut, si sa ne regasim cu bine.

P.S> Poze din vacanta - voi trimite o invitatie la album pe contul comun de pe yahoo dupa ce le termin de incarcat.

Mergi la inceput