Copiluti de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
onixone spune:
florentina:nelia mi-a luat vorba din gura.Pana azi am fost confuza unde locuiesti.Ar fi interesant s ne povestesti intoarcerea ta in rom pt ca iubitul meu sot de cand am venit din concediu asta imi spune in fiecare zi "sa ne intoarcem in rom".tot timpul am avut impresia ca locuiesti in state pt ca vb de State mereu.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Cloreta spune:
Helau,
dupa ce am crosetat la raspuns l-am facut nevazut
.
Nelia, bine ai revenit! Felicitari pentru Lisandru, incepe o noua etapa pentru voi. Sanatate multa Tudorei, cum le agata copilasii astia pe toate:(
Newmami, bravo pentru vacanta, azi sau maine fac o tura de vacanta virtuala cu pozele voastre. Pup PAtrick super funny, ce perle scoate. Uite, imi pare rau ca nu notez tot ce spune gargarita pentru ca o sa uitam.
Beatrice, multumim pentru poze.
Monu, ce mare a crescut Antonia, tare scumpa e cu piciorusele goale, cand am vazut-o eu ultima oara nici nu mergea singurica.
Elisor, foarte frumos la waterparcku' vostru, uite noi nu am iesit la asta al nostru niciodata, cred ca ar fi f incantata garga la atata apa.
Noi am fost in week-end la mosie, am plecat de vineri seara si amprins doua zile pline. Mama a ramas acolo cu Teodora pentru o saptamana, daca data trecuta imi faceam griji ca o sa chitaie dupa noi, acum amplecat fara griji, nu a avut niciun stres ca am plecat. E prea cald in orasul asta si eu simt ca ma sufoc asa ca am zis ca e mai bine pentru amandoua sa mai stea acolo cat e vremea asta. Data trecuta a plouat aproape in fiecare zi, nici asa nua fost bine:)
Sambata am mers la Slanic Prahova, am dat o raita pe la ce a mai ramas din Baia Verde ( santier e acum, nu stiu ce vor sa faca) si la salina, care e acum inchisa. In schimb la au amenajat Baia BAciului (acolo unde a fost muntele de sare, Grota Miresei)de nu imi vine sa cred. Au adus nisip, sezlonguri (astea se inchiriaza) au loc de joaca pt copii cu tobogan imens gonflabil, balansoare de plastic pt plaja, aici se pot juca moca piticii. Am ramas placut impresionata de ce au facut acolo si in plus au tras apa din fosta grota care e la fel de sarata ca la baia verde (unde se faceau bai pt diverse afectiuni), asta avand efecte terapuetice. S-a reactivat si baia de namol, chestie care nu mai exista de cand eram copil.
Orasul e destul de trist altfel, cam mort dpdv turistic, linia de cale efrata nu mai e functionala, de fapt ea ar fi dar au scos trenurile pt ca nu era rentabil, mica indusrtie din zona a murit si toata lumea circula numai cu nasul:))
Ma rog, am facut o plimbare lunga cu garga si ne-am intors pe searamai bogati cu niste ursuleti Barni in sacosa![]()
Va pupam, o zi faina!
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
monu spune:
Buna
ce calduri frate! bine ca fugim la mare. acum pe ultima suta de metri caut cresa la bb sper sa gasesc ceva unde sa mearga la toamna.
Elisor, noi saptamana trecuta am avut o perioada mai ciudata. a murit bunica mea (dumnezeu sa o ierte) apoi a urmat inmormantarea sambata pe 9 august, apoi pe 10 am plecat la cluj sa vedem o casa. Fiind noi doi cu copiii am zis ca nu ar fi rau sa scoatem copiii din oras si pentru calduri si pentru atmosfera care era in familie si pt alte chestii ce tin de familie si am fugit la Cincis in Hunedoara unde am stat cateva zile. Am vizitat si Castelul Corvinilor, Deva, Sarmizegetusa, Hateg, rezervatia de zimbrii, biserica din Densus si apoi in dum spre casa operele lui Brancusi din Tg Jiu. :) Nu am stat in acelasi loc ca fetele se puneau pe nazbatii si trebuia sa le facem program artistic. A fost fain dar am nimerit direct in canicula la intoarcere. Acum astept racoarea de la mare. Si intre doua valize ne-am vazut cu Bea si piticii ei. :) Noua ne sunt tare dragi.
onixone spune:
...am fost la piscina pt prima lectie de inot.Totul a decurs minunat, Alex a fost cu gura pana la urechi.In schimb ii trebuie disciplina pe care nu el nu o are, avand in vedere ca nu a fost la gradinita pana acum, nu prea stie ce e ala profesor, dar a fost simpatic, chiar daca nu statea pe unde il punea profesorul(adica pe scari).Statea pt un minut si iar o lua in piscina de unul singur.Am facut niste poze fara blitz.Nu aveam voie sa fac poze, precum mi-a s-a spus cand m-au vazut.Eu si sotul am avut o repriza buna de ras de dupa geam.GAsiti poze la Poze Alex.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
nelia spune:
Buna dimineata... la cafea!
A venit vara si la noi! E cald, e frumos, e soare, de vreo trei zile e vara adevarata si la noi! Dar nu e canicula de la voi... Octav si Agata sint la racoare, la munte, la tara, dar stiu de la prieteni ca in Bucuresti cel putin e groaznic.
Eu am doi pitici bolnaviori! Tudorei i-a mai trecut, dar tuseste destul de rau. Iar Lisandru e abia la inceput, numai ca el nu a avut febra, doar nasucul e problema lui cea mai mare. Si mai rau este ca m=am trezit dimineata stranutind si cu gitul in pioneze, ceea ce inseamna ca am luat si eu virusul. Era bine daca il luam macar inaitea lui Lisandru, ii dadeam din anticorpii mei in laptic.
Onixone, am vazut pozele, e tot numai un zimbet piciul tau. Si pare ca se simte in elementul lui in apa. Si ori e frumusel, ori e frumusel! E un scump, si cu parul ala al lui frumos! Acum e adevarat ca are si cu cine sa semene, ca amindoi sinteti frumosi.
Eu cred ca pina la 4 sau chiar 5 ani, asta e si scopul activitatilor, mai ales pentru copiii care stau acasa, sa-i disciplineze, sa-i ajute sa interactioneze cu alti copii. Dar Tudora era la gradinita anul trecut si tot nu a reusit sa fie disciplinata (in sensul de a asculta de profesor, ca altfel ea e cumintica, dar sa nu-i spuna nimeni ce sa faca... tauras), de aceea cred ca nici nu a vrut sa mearga la nimic anul trecut. Agata abia dupa vreo trei luni de gimnastica a inceput sa asculte cit de cit... Dar pe mine ma distra si inca ma mai distreaza la piticii astia cum fug ca potirnichile in toate partile, trebuie sa fie tare greu sa lucrezi cu copii atit de mici. Dar am cunoscut si copilasi mici de tot, pina in trei ani, seriosi si ascultatori, ferice de parintii care ii au. Cind am dus-o pe Tudora la gimnastica, era o fetita, micuta, slabuta, cu un corpusor facut pentru asa ceva (ca si Tudora de altfel, numai ca ea nu vrut sa faca mai nimic), care facea tot ce i se spunea. Daca va continua asa, fetita respectiva are mari sanse sa faca multe in viata. Nu mi-a venit sa cred cum asculta, nici macar nu zimbea, si cum se uita sa vada daca face corect, daca tine piciorul intins... extraordinar! La doi ani si jumatate! Plus ca avea o elasticitate naturala, ziceai ca nu are oase. Hai, ca mi-am adus aminte cit de impresionata am fost...
O zi buna si racoroasa si la voi, ma duc la treaba, ca am o gramada... si sint si cu amindoi piticii, ca nu o duc inca pe Tudora, mi-e teama sa nu ia altceva.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
onixone spune:
...da Nelia ai dreptate...fetita va ajunge gimnasta mare daca o tine asa.Cu fii-miu nici o treaba!Mare rasete au fost.
Sa va spun ce am facut.Neavand bani de play station3 am coborat din pod playstation 2 pt fii-miu.I-am cumparat un eye toy pt el.Mare distractie mare caci se vede in televizor si pt a face jocul trebuie sa interactioneze.Multe dintre voi stiti cum merge treaba dar am spus asa in mare cum merge chestia asta.Joaca box si alte minuni, boot camp cu soldatii trebuie sa alergi (pe loc evident)ca personajul sa alerge in joc.E mare nebunie,
Oana lu'Alex
onixone spune:
...nu am vazut pozele lui new mami caci nu am gasit nici un link.
Si pt Elisor: careia i-am vazut pozele din centru de distractie cu apa, ma uit la fata ta si asa imaginez eu peste un an- doi.Cu o fata si un baitat mare ca al tau.
Oana lu'Alex
nelia spune:
Onixone, deci te-am prins... mai vrei un bebe!
Sper sa te vad si eu cum te vezi tu peste un an sau doi! Pozele superbe ale lui Newmami sint pe contul comun, copiluti_mai_iunie@yahoo.com , parola ti-o trimit pe PM, in cazul in care nu o stii deja.
Eu calc...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onixone ...am fost la piscina pt prima lectie de inot.Totul a decurs minunat, Alex a fost cu gura pana la urechi.In schimb ii trebuie disciplina pe care nu el nu o are, avand in vedere ca nu a fost la gradinita pana acum, nu prea stie ce e ala profesor, dar a fost simpatic, chiar daca nu statea pe unde il punea profesorul(adica pe scari).Statea pt un minut si iar o lua in piscina de unul singur.Am facut niste poze fara blitz.Nu aveam voie sa fac poze, precum mi-a s-a spus cand m-au vazut.Eu si sotul am avut o repriza buna de ras de dupa geam.GAsiti poze la Poze Alex. Oana lu'Alex www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex |
Bravo Alex, esti baietel mare iar mami isi face mult prea multe probleme si ganduri. Din poze nu s-ar zice ca ar fi foat neascultator - e tare dulce carliontatul

Oana, care a fost motivul de nu te-au lasat sa ii faci poze?
Nelia, multa sanatate prichindeilor. Citisem in una din postarile tale despre Tudora si de ce nu a luat-o si pe ea. Mi s-a rupt sufletul, draguta de ea, la varsta asta totul o pun pe seama - vina lor.
Aseara Patrick nu vroia sa doarma, si dupa cateva drumuri in camera la el, i-am explicat ca maine trebuie sa mearga la daycare. El: "why mommy?" eu ii explic ca mami trebuie sa mearga la serviciu, sa aduca bani, ca el sa se poata bucura de vacanta frumoasa care a avut-o si care vor mai fi, de casa, de jucarii. La care sta el si rumega putin - si .. OK ... mommy, dar eu vreau doar sa stau cu tine. Va dati seama ca mi s-a rupt sufletul
.Mai nou e tare pisicos, mamos, vrea sa-mi stea in brate - si spune - "mami ma doare burtica ia-ma-n brate?" Iar eu dupa ce m-am prins - il intreb : chiar te doare burtica sau vrei doar in brate?" Iar el cu un zambet induiosator :Doar vreau in brate ... dar ma iei?" E atat de dulce.iar cand suntem numai noi de obicei ma pupaceste si ma strange cu atata drag.
Ieri am avut pool party cu prietenii - trageau copii de noi sa iesim afara din piscina si sa-i imbracam, ca nu ne mai lasam dusi. Pana la urma s-au-au dezbracat de costumele ude singuri cu chin cu vai ca erau lipicoase, si daca au vazut ca tot n-au vorbitor cu noi s-au aruncat si ei inapoi in apa in curletul gol. A fost mare hai, baietii au jucat si-un fotbal, apoi am jucat volei iar piticii printre noi bagau de zor la condus masinuta si motoreta. Nu mai stiai cum sa jungi la minge, si sa-i feresti pe pititci care of course vroiau sa se simta importanti.
La noi in weekend-uri e la ordinea zilei, daca nu avem musafiri inseamna ca nu suntem acasa :) dar asa ne place - sa fim activi.
Back to work, o saptamana cat mai buna va doresc.
onixone spune:
new mami:banuiesc ca sa nu fotografiez copii altora!!!!este singurul motiv care il vad.
Oana lu'Alex