Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Noi ne pregatim de mare... cu un Andrei mucos... si cum nu era suficient a inceput sa si tuseasca... Azi-noapte a tusit incontinuu pana a vomat tot si nici gand sa mai adoarma... vomase inclusiv pe prietenul lui trompi... ce daca Mihai are unul identic si al fel (in mintea noastra), nu a fost bun...
Pana la urma am adormit cu el pe piept... ca atunci cand erau bb-ei mici si-i durea burtica ... Mihai se ma ridica o tura sa faca inspectia... ma mir ca n-au urlat si el ca a ramas in patut si Andrei e in bratele mele...

Azi pare mai bine, s-a trezit urland de foame... semn bun...
Ii curat nasul si-i dau sirop de tuse... si speeeeer sa nu o dea mai departe si sa isi revina pana plecam... Iar la mare sper sa isi revina de la apa aia sarata, aerosoli etc. Sunt optimista, nu?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Ne luam de mana????

Si noi treb sa plecam joia viitoare si Winnie tuseste si are muci pana la cot!!!!

Sambata a facut febra 39.5 a avut rosu in gat....de azi i-a rupt tusea.....spr sa se afca bine pana pleca...cel mai naspa ca azi si tati a incep cu muci si fgebra.....

Si totul de la nebuna de verisoara sotzului care stiind ca fiica-sa are viroza....a venit cu ea la noi si mi-a zis senina ca are febra si cva rosu in gat!!!!!!!!!!
IMI vine sa o omor nesimtita...........

Asta e sper sa ne facm bine...

Si voi la fel....sa nu aveti probleme...........
si concediu cat mai linistit si odihnitor...vrme cat mai buna.....si drum bun......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Partea a doua... Mihai are muci... inca nu tuseste

Eu nu sper sa se faca bine pana plecam, pt. ca n-au cum... abia au inceput... si dureaza minim o sapt.
O sa vad ce au de gand pana joi... si daca se imbunataeste situatia, continuam cu sirop si curatat nas... daca nu, fugim iar la pediatru sa vedem ce parere are...
Cred ca o sa mergem la pediatru si asa, si asa... sa plec linistita ca au fost verificati si ca iau tratamentul care trebuie...

La mine nu stiu cine o aduse, ce le aduse... oricum nu Elena de la gradi

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

ELYANNE- imi pare rau ca puiutii s-au imbolnavit chiar acum inainte de plecare. Nu stiu ce au astia mici anul asta dar peste tot aud numai d ecopii bolnavi inainte sau in concediu.

Noi suntem bine. Maria face greva foamei dar macar are motiv: cei doi canini de jos. Eu caut de zor gradinita particulara. E cam complicat ca majoritatea vor ca cei mici sa aiba 2 ani sau macar 1 an si 8 luni. oricum am sunat la cateva si sa vedem... Luni mergem sa vedem una pe la Piata Alba Iulia. ca pret sunt destul de piperate dar nu prea am de ales: cam 600 ron de la 8 la 13 fara masa de pranz. asta este. macar sa gasesc ceva ok. Mai da careva copilul la cresa/gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Of, iar copii bolnavi...insanatosire grabnica si fara alte probleme.

Concediu placut si sa faceti multe poze.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

Buna fetelor,raspund si eu la TZUNA
Si eu vreau sa-l dau pe Bogdan la cresa de la toamna(sept,oct).Aici la noi sunt private 5 mil luna plus 15 lei zi/mancare deci ajngi la 8 mil juma pe luna.Nu duci scutece si mancare ca si la carte,vizata de nutritionisti.
Si crese de stat unde e 6lei/zi,duci scutece,duci servetele vine 120/saptamana.Nu prea sunt locuri....dar daca insisti....gasesti.
Mancare am vazut un meniu:dim cremvusti cu paine dim,la 11 mar la 13 orez cu ARIPI,si supa de pui,iar dupa-masa biscuiti + lapte.
cam asta e pe aici.
Fetele ce face-ti daca nu mananca copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Multi pupici dulci pentru cea mai scumpa si frumoasa veveritza din orasul Constanta la implinirea 1 anisor si 4 lunite
Eliana-Anaalina cand a venit la mare Cata avea rosu in gat, febra si un pic plamanul atins.Am dus-o la medicul Veveritzei care nu stiu ce a schimbat in tratament si apoi s-a pus fata pe picioare.Ia interzis in schimb in primele 3 zile sa nu o bage in apa si sa nu o expuna la soare.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PHILI- eu nici nu iau in calcul cresa de stat pentru Maria pentru ca sunt cel putin 25 de copii in grupa si ar lua toate bolile posibile si dupa cate am tras cu ea ultima data ... Si in gradinitele astea particulare care au grupa de copii sub 3 ani tot poate lua diferite boli dar macar sunt mai putini copii (7-10 copii).

Am pus si poze de la Piatra-neamt incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

POZE 1 AN SI 4 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui phili

Buna fetelor,raspund si eu la TZUNA
Si eu vreau sa-l dau pe Bogdan la cresa de la toamna(sept,oct).Aici la noi sunt private 5 mil luna plus 15 lei zi/mancare deci ajngi la 8 mil juma pe luna.Nu duci scutece si mancare ca si la carte,vizata de nutritionisti.
Si crese de stat unde e 6lei/zi,duci scutece,duci servetele vine 120/saptamana.Nu prea sunt locuri....dar daca insisti....gasesti.
Mancare am vazut un meniu:dim cremvusti cu paine dim,la 11 mar la 13 orez cu ARIPI,si supa de pui,iar dupa-masa biscuiti + lapte.
cam asta e pe aici.
Fetele ce face-ti daca nu mananca copii?

bogdan(11.04.2007)

Intrebare: cum ai calculat ca iese 120 lei/ saptamana la o cresa de stat? Dupa calculele mele ies 120 lei / luna cresa plus scutece si servetele pe care le-ai folosi si acasa, chiar daca copilul nu ar merge la cresa.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si copilasi

Elyanne- sanatate multa!

Kitty - sa nu ma intelegi gresit,eu nu judec ce vrei tu sa ii dai Giuliei si ce nu(sa nu se mai inteleaga cum ca fac judecati) .Eu m-am bagat in seama pt ca i le dau si pur si simplu am zis.Fiecare mamica stie ce e mai bine pt copilul ei,iar eu stiu de Giulia ca a avut probleme cu stomacelul.Stiu si ca multe mamici si nu numai nu dau la copii salamuri,crenvusti...Nici sora mea nu mananca prea mult din categoriile astea.Eu i-am dat pt ca li se da si la camin,am mai luat si carti pt copii de varsta lui si de acolo ii fac.
Eu iar stiu ca margarina e mai indicata decat untul,nu sunt in domeniu si nu ma contrazic.
Ce ii dau la camin lui Carlut,pai mancare ii dau doar lunea si vinerea,in rest mananca de la camin.Ii dau paine neagra,cu diferite,ba ii dau branzica pt copii cu pui gatit in mai multe moduri.Piftelute,snitele,oua,sau ii fac pilaf,dar folosesc multe legume.Carl nu e un fan al mancarii si educatoarea imi spune cand gusta ceva de la alt copil si i-a palcut si eu ii cumpar.Fructe care mananca zilnic,ii plac mult fructele.
La camin le fac lasagna din legume,mancare gatita in general,laptic,fructe...

Phili - asa cum i-am zis si lui Kitty,Carl nu e un fan al mancarii.A avut zile cand a baut doar lapte,de fapt crede-ma ca au fost in jur de doua saptamani cand bea doar lapte,biscuiti si fructe.Nu l-am fortat deloc.Ca in greutate nu sta perfect dar e bine,e energic,educatoarea si doctorul mi-au zis sa-l las pe el sa decida cand vrea.Ii fac sucuri din fructe si de-acolo isi ia ce are nevoie.E adevarat ca la varsta lui ii trebuie mancare ma isolida,dar cand vrea mananca si cand nu,nu.
Mi se pare foarte scump caminul.Atat platesc eu pt el aici si tot mi se pare mult,pt ca eu primesc vreo 18 mil la 3 luni si 15mil ii dau pe o luna la camin.Dar cu salariile din Ro mi se pare scump.Ce sa-i mai cumperi jucarii,imbracaminte,...

Mihael@ - multumim Eu zic ca nu e rau daca stai langa ea pana adoarme,important e ca adoarem singura.Si eu ii cant( in jur de vreo 3 pana adoarme) atunci cand nu vrea sa adoarma,dar daca il vad ca e linistit il pun in patut cu sticla,fac intuneric in camera si ies si adoarme.Si daca nu merge la mine,il pune Klaus.

Elena2006 - multumim!

O zi buna!
ma duc la scoala sa mai invat putin daneza

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput