Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uf! Eliana! Lasa ca se fac copii bine la mare. Si, te rog mult, nu continua si cu episodul trei, ca ma pun pe plans.

Thea e in continuare apatica, o doare burtica, nu vrea decat apa. Azi m-a tarat la cutia de lapte si i-am facut, ca mi-a refuzat orice altceva: "Niu, niu!!" Macar i-am ps toate alea prin el: Biotics, Smecta. Acum i-am dat antibioticul cu Enterol. E deja a cincea zi. Tot face kk moale, dar mai rar. Acum doarme turmentata de antibiotic si Nurofen. Si tati da semne de boala, dar sper sa se dreaga cu ceva plicuri antiraceala. El, saracul, e si extenuat de atata munca. Stiti ceva pentru intarirea sistemului imunitar la adulti? I-as da si lui ceva, dar nu stiu ce.

Tzuna, imi pare rau ca nu poti aranja si altfel pentru Maria.

Va pup si va doresc multa sanatate!

Cat p-aci sa it.

Sa traiasca veverita multi ani sanatosi sa ne invete si pe noi cum sa nu ne fie frica de apa!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

Am gresit mami_alexia din cauza vitezei,dar majoritatea a inteles.Era 120/luna nu pe saptamana.Multumita????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Cresa Si noi ne-am gandit s-o dam pe Teodora la cresa.Insa la noi s-au ocupat deja locurile(la stat ma refer)nu stiu nimic din meniu(noi nu i-am dat mezeluri sau margarina, noi consumam numai unt)...Eu as vrea sa fac niste cursuri, pt reorientare prof. si ar fi cam 2luni, zi de zi...N-am cu cine s-o las, asa ca ideea cu cresa ni se parea buna...
Voi ce veti face cu piticii, ii dati la cresa?De stat particulara...

Elamulta sanatate Theei, si lui tati.
Pt tati,da-i sucuri de citrice, proaspat stoarse pt vitaminizare,si ca sa-i treaca mai usor raceala.Ceaiuri cu miere, legume si fructe(reduceti carnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am revenit si noi cu noutati, domnisoara capra merge cu tricicleta, prin sufragerie, pedaland singura

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Alexa poate asa nu se mai face atata dezordine dc merge cu tricicleta!Sau din contraBravo oricum!
Vin cu noutati (din pacate nu placute)despre anaalina;Am vb azi un pic cu ea si este Catalina iar bolnavioara. E terminata ALINA.Amigdalita si enterocolita.Nu papa mai nimic Catalina, vomita si are branula.Au fost si internate dar au preferat sa plece din cauza conditiilor si a multimii de rromi.Doamne dumnezeule unde o sa ajungem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui phili

Am gresit mami_alexia din cauza vitezei,dar majoritatea a inteles.Era 120/luna nu pe saptamana.Multumita????
bogdan(11.04.2007)

Multumita dar nu trebuia sa te superi.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ela, pentru intarirea sistemului imunitar eu sugerez sa-i dai o cutie de Elevit pronatal. Nu glumesc, daca ia e foarte bun, pentru ca e mai puternic decat altele ca gravidutele au nevoie de mai multa forta. Eu i-am dat bunicii mele si i-au prins tare bine. Acum vara se duc multe vitamine si minerale prin transpiratie. Pentru o mai mare putere de concentrare e foarte bun Magne B6 forte romanesc.
Nu zic ca sucurile naturale nu sunt bune dar numai consumate in cantitati industriale si preferabil din gradina proprie. Stiati ca o lada de portocale contine Vitamina C cat un manunchi mic de patrunjel? Sa tot bei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna fetele,

Eliana - lasa ca o sa le treaca sigur in vacanta picii mici si pe Elena, sper ca fratiorii ei sa nu fie prea darnici. pentru tine.

Ela - sanatate Theei, o sa treaca ea si peste asta si sa vazi ce o sa manannce dupa si pentru amandoua. La sot mai bine da-i multe fructe, legume si propolis.

vazut Maria dulce de Tzuna la Piatra Neamt, frumoase fete, frumoase peisaje... O asteptam si pe Arissa cu poze de acolo.

si multe lunisoare inainte veveritei Ana. transmite-i Alinei si Catalinei pupici de la noi.

Rien - stiam eu de ce-mi place sa mananc patrunjel verde. nu trc o data prin gradina mamie fara sa mananc cateva frunze bune, si toti rad de mine.

cat despre mancarea puilor.... grea problema, pai cam pe toate etichetele gasesti grasimi vegetale hidrogenate, prostia aia de potentiator de aroma, etc. Eu eram bucuroasa ca Mayei ii plac batoanele de cereale, si azi am vazut ca si alea contin grasimi vegetale hidrogenate

Week-endul asta a avut si Maya febra, a debutat vineri seara, speram sa fie de la canine si maseluta care s-au hotarat sa vina impreuna, dar se pare ca a fost de la rosu in gat. Sambata ii crestea cam la 4 ore, desi ii dadeam antitermice, duminica am ajuns doar la 8 ore, iar de ieri ii da mama doar la 12 ore nurofen. A vazut-o o dr. la rucar si a zis ca are ceva rosu in gat, dar nu i-a dat antibiotic, si cum nu mai face febra asa repede, sper eu ca e spre bine.

Mai stiti ceva de Carmen (redcarmen) si Vlad, ca ea mai intra din cand in cand si ne mai spunea 2 vorbe de Vladut cu okii frumosi. Carmen, mai aratani-l ca ni s-a facut dor de el.

Ati dat careva helmiflores copiilor?? Nepoate-i mele i-au iesit urme de geardia la copro si trebuie sa le dam la toate trei. Teoretic ar trebui sa ia toti cu care vin in contact si adultii, dar sunt cam multi, chiar trebuie sa iau pentru toata lumea???. Am citit pe prospect ca sunt numai extracte de plante, iar dr. de la Rucar a zis ca pot (si trebuie) sa-i dau si Mayei. Mai stiti de ceva tot naturist care se da pentru parazitii intestinali?

Noapte buna tuturor si sanatate puiutzilor

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

crina, cred ca trebuie sa urmeze cu totii tratamentul pt. giardia (daca rezultatele analizei sunt sigure), fiind naturist nu cred ca e o problema...eu mai stiam ca semintele de dovleac sunt bune pt. eliminarea parazitilor, sigur gasesti pe net mai multe detalii...oricum, poate ar fi bine sa repete analiza, asa, pentru siguranta...sanatate multa

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihael@

crina, cred ca trebuie sa urmeze cu totii tratamentul pt. giardia (daca rezultatele analizei sunt sigure), fiind naturist nu cred ca e o problema...eu mai stiam ca semintele de dovleac sunt bune pt. eliminarea parazitilor, sigur gasesti pe net mai multe detalii...oricum, poate ar fi bine sa repete analiza, asa, pentru siguranta...sanatate multa

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Din pacate nu mai are cand sa-si repete analiza, ca i s-a terminat vacanta si luni vine fratele meu sa o ia. Ei stau in Irlanda, o sa-i zic cumnatei mele sa i-o repete acolo. Desi, acum daca stau sa ma gandesc, pana luni mai sunt atatea zile, ia sa-i zic mamei. Am citit si de seminte de dovleac, si niste buline cu usturoi, mai cercetez si vad ce-i dau si Mayei.

Am uitat mai devreme sa spun ca am vaut pozele Roxanei din concediu si mi-au trezit atatea amintiri frumoase (cele din Paris). sper sa mai am ocazia sa-l vizitez. Dar chiar ca e blondin Raresu [pup ] okisorii lui frumosi.
Acusi chiar plec la culcare

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput