Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
florin-a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crina_mio Ati dat careva helmiflores copiilor?? Nepoate-i mele i-au iesit urme de geardia la copro si trebuie sa le dam la toate trei. Teoretic ar trebui sa ia toti cu care vin in contact si adultii, dar sunt cam multi, chiar trebuie sa iau pentru toata lumea???. Am citit pe prospect ca sunt numai extracte de plante, iar dr. de la Rucar a zis ca pot (si trebuie) sa-i dau si Mayei. Mai stiti de ceva tot naturist care se da pentru parazitii intestinali? Eu am dat Anei pt paraziti helmiflores.Chiar si acum am in casa just in case.Dr a zis ca pt asa ceva nu exista medicament, sau de fapt exista dar e foarte puternic pt ficatelul lor.La noi tratamentul a constat in 10 zile helmiflores 10 pauza apoi iar.rebuia de fapt sa facem de 3 ori dar nu a fost nevoie.Va doresc sanatate multa! Crina & Maya Georgia 15 luni |
Amma23 spune:
Ciaoooooo, gagicilorrrr!
Mi-a fost dor de voi rau de tot.si mi-e dor si de casa...deja. N)am apucat sa citesc, am intrat numa sa va salut si sa va multumesc de urari.Va pup pe toate si sper sa am timp maine sa citesc si sa mai scriu. Incerc sa pun pozele cu botezul lui Lucas, sa vedeti si voi ce mi-au chinuit baiatul.
Va pup si va multumesc inca o data pentru ca va ganditi la mine.
Noapte buna!
Elena.2006 spune:
Neata stup!
Hai ca fac
.Iar sunt turmentata ca m-am trezit(a se citi am fost trezita) la 6 si as mai dormiii......dar am o gramada de trebi.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Kitty spune:
Buna dimineatza!!
Eu raportez 3 copii pe capul meu, Raul si-a adus prietena sa doarma la noi, prilej sa am la miezul noptii 3 copii neadormiti in loc de 2!
Bine ai revenit Amma, hai repede cu pozele, cu povestile de acasa!
Anaalina, multa sanatate, sa treceti repede peste experienta asta neplacuta!! Rozi multumim de vesti si sa-ti traiasca veveritza zambareatza!
Crina cred ca e ok Helmiflores, dupa cate stiu eu e naturist (Compozitie: Extract de: vetrice (tanaceti), cimbru, pelin, macese, miere poliflora, benzoat de sodiu), la Raul intotdeauna i-am dat remedii naturiste pt paraziti (fiind in colectivitate de la 2 ani, a mai luat si el.
Stefaniya, din fericire tu traiesti intr-o tara care are o politica corecta in domeniul alimentar, din pacate la noi nu poti sa ai incredere, aditivi care in alte tari sunt de mult interzisi la noi se folosesc si in plus multe produse nu sunt inscriptionate corect. Asa ar fi normal sa merg linistita in magazin sa cumpar ce este si sa nu-mi fac probleme, din pacate nu e asa...
Pupici pt cuceritorul de fete Carl
si felicitari pentru progrese!
Elyanne, cu tot dragul va doresc sanatate si o vacanta pe sufletul tau!! Si desi sunt contra plecarii fara copii, chiar cred ca tu meriti apoi o plecare fara ei, sa mai respiri si tu!! 
Ela, sanatate muuulta Theei!
Trebuie sa plec urgent la bunica! Revin!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow