Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

noi am fost la tara poftiti la poze http://picasaweb.google.com/madybulancea/PozeDiverse/photo#5238394489182089074

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

mady, ce bucuroasa a fost stefi cand a vazut lalu (calu), ai facut-o fericita...noi am sarit peste mersul la tara weekendul asta din motive de teava picuratoare prin baie si imi pare rau
pentru ea. pentru razvi

tzuna, si eu m-am amuzat de ce povestesti despre maria...imi inchipui ce draguta era cand se aseza pe catel

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Salut fetelor! Ne-am intors si noi de la tara, am stat o saptamana la o matusa langa Focsani. Din cauza caldurii nu putem manca si dormi prea bine la Bucuresti asa ca plecam pe la cine ne cheama. Acum asteptam sa se mai racoreasca si acasa, se apropie toamna.

Bine ai revenit, Roxi!
Eu nu pot vedea pozele de pe picasaweb, m-am chinuit sa vad pe Rares si Razvi dar nu pot. Pana acum puteam, s-a mai intamplat cuiva?

Ela ma bucur ca-si revine copila, multumesc pentru titlurile de citit.

Petru e bine, numai ca nu mananca, trebuie sa ma rog de el. Eu o pun pe seama caldurii, pentru ca atunci cand suntem plecati la tara, la racoare si spatiu de joaca, mananca bine. Problema e ca pe caldurile astea mie imi e si mai greu sa stau sa bucataresc mai multe feluri, inca ma deranjeaza mirosurile, au inceput sa ma doara si picioarele...

Noi ii citim frecvent ( nu am o regula), avem multe carti cu povesti, uneori chiar el ia cate una, se aseaza frumos pe pat si cere sa-i citim. Cartile au poze iar povestea sau poezia trebuie sa fie insotita de explicatii la imagini, altfel se plictiseste si zice aata (alta). Am primit mostenire un teanc de carticele, fiecare cu cate o poveste scurta, ilustrata si pentru colorat. Cel mai mult ii plac Ursul pacalit si Scufita rosie. Am constatat ca inainte de a da pagina (ii place sa o dea el) scoate anumite sunete sau gesturi prin care imi sugereaza ca stie ce urmeaza dar abia asteapta sa-i mai spun o data. Bineinteles ca fac precum toata menajeria cand ii citesc iar el incearca sa imite tonul si e tare haios.

O sa pun si poze, deocamdata le vad pe ale voastre.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si copilasi

Roxanici - frumos,frumos Rares si pozele super.Comic ca prin locurile alea am fost mai multe,doar ca la diferenta de luni,poate ar fi trebuit sa lasam semn pt urmatoarea

Mihael@ - ce face Stefania,doarme singura?Te citeam cat de bucuroasa erai ca a reusit sa adorama singurica,si e normal,pt fiecare mamica in parte,ce face puiul ei e ceva urias.

Rein - sa stii ca eu sunt una din mamicile care nu l-a decalotat.Nu am fost eu cea care s-a impus ci doctorul a zis ca vorbim dupa 2 ani.Sper sa nu ajung sa regret.

Mady - daca doarme linistit noaptea,nu vad de ce ar fi o problema sa-l culci in pat normal.Eu il las in patut atata cat va avea loc si apoi vedem.Dar eu daca ii iau pat mare,vreau sa fie tot doar el,fara noi.Oricum vad ca aveti planuri pt a va muta la spatiu mai mare si sa va fie cu noroc!
Am vazut si eu pozicile si te rog,mai da-mi si mie link-ul ala unde citesc desper voi,oferta.

Crina - si eu comentam la ai mei ca-l vor rasfata facandu-i orice pofta.Sora mea ii dadea orice sa se joace,si cand i-am cerut sa n-o mai faca mi-a zis asa " te rog s-o incetezi cu astea pt ca noi nu avem intentia de a-l rasfata,dar pur si simplu il iubim si asa simtim sa facem " . Si cum era sa ma mai supar,am inteles ca ei sunt mici,frumosi,sunt si ai lor si isi doresc sa le satisfaca orice dorinta.
Lasa ca si rasfatati sunt frumosi ,caracterul conteaza mai mult.

Elyanne - cand te citesc pe tine ca scrii despre viata cu 3 copii,pare asa de usor..Eu cred ca tine si de caracterul tau,al vostru,si nici baietii nu-s asa obraznici.
Si va doresc de pe-acum concediu placut cu soare si fara probleme de sanatate!

Am mai vazut-o si pe Veverita in apa,balacindu-se si razand

La multi ani Amma!

Carlut a prins cateva cuvinte in ultimele zile,cand ii spun " mergem afara" atunci arata cu degetelul spre incaltari si zice ko ko (sko - pantofi) ,sau e cu ochii doar dupa masini si motociclete,afara si in casa doar bi bi (bil - masina) si vrea la geam sa stea cu orele.
Mi-e asa drag ca atunci cand vine de la camin,fuge spre mine razand.Chiar de nu ma vede el alearga sa ma gaseasca prin casa.
Si la camin au un caietel in care scriu educatoarele din ziua respectiva ce au mai facut si la el era scris ca Laura,o fetita la pupat

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Kitty - ce ai scris tu ca le dau la cresa eu ii dau lui Carlut Sa nu ma injuri Sincera sa fiu eu nu am retineri la a-i da ceva,doar anumite lucruri nu in cantitate mare. Dar stiu ca Giulia a avut probleme cu stomacelul si probabil nu e bine.Dar poate ii dai tu de acasa si ele aranjeaza in asa fel sa para ca la restul copiilor,sau nu stiu?

Mady - iti dau cuvantul meu ca imi doresc sa am si eu pe cineva la tara si sa merg sa fac gratare,sa stau in curte...Eu din pacate nu am bunicii ca au murit si nu am unde.Dar ador sa merg la gratare!

Ela - sanatate lui Thea!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Kitty,uite aici:
http://s277.photobucket.com/albums/kk53/otiluta/

Asteptam impresiile lui Raul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Stefaniya, ma gandesc ca poate la voi sunt altfel de www.jurnalul.ro/articole/125759/mezelurile--un-pericol-pentru-sanatate-" target="_blank">mezeluri si poate altfel de margarina, ca mie dupa ce am citit aici nu mai imi vine sa cumpar.

Eu stiu ca sunt exagerata in privinta alimentatiei, dar in privinta margarinei, a mezelurilor si a pateului din conserva nu as prea face compromisuri, ii dau cu inima stransa lui Raul - ca nu pot sa-l feresc vesnic (in afara de margarina, care chiar nu concep sa-i dau nici lui, in conditiile in care untul mi se pare muuult mai bun), dar Giulia mi se pare chiar prea miculuta sa incep de pe acum.

Asta e parerea mea si in continuare sunt f gandita daca sa o duc la cresa aceea sau nu.
As fi chiar curioasa ce le da de mancare la gradi la care umbla Carlutul? Sau duce de acasa?

Lilidana, multumesc, o sa ne uitam dimineatza!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

stefania, da, sunt tare bucuroasa ca stefi adoarme fara leganat, pentru ca nu -mi imaginam ca o sa renunte singura la asta...bine, tot o "asist" pana adoarme, dar chiar nu ma deranjeaza, imi place asa mult sa o surprind cand i se inchid pleoapele grele de somn pupici pentru Carl, cu lipici la fete!

kitty, si eu citesc zilnic rubrica din jurnalul national si ma minunez cat de rau fac niste produse pe care le-am inghitit si eu ani de-a randul (de ex, margarina)...rareori cumpar mezeluri, dar in nici un caz stefi nu le gusta, nici nu vreau sa stie ca exista. poate ai spus dar nu am retinut, cresa respectiva este singura varianta? nu stiu daca o sa fii impacata, stiind ca tu ii oferi o alimentatie sanatoasa si acolo le dau cu totul altceva. te inteleg ca iti este greu

a mancat si ea o bucatica de ciocolata pentru prima data si chiar daca era amaruie tot i-a placut...se manjise toata cu ea si dupa ce-a terminat-o isi lingea degetele

rein, bine ati revenit...am observat si eu ca la tara le merge mai bine..si cu mancatul, si cu dormitul si cu vorbitu'

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Hai ca am facut , cine mai doreste, cine mai pofteste....

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Subiectul despre mezeluri, margarina si alte asa-zise alimente ma ingrozeste si pe mine.Nu am dat pana acum si nu as da prea curand.Eu am vorbit ca sa il duc la cresa cand va implini 2 ani.Este singura din oras, locuri insuficiente si foarte greu am smuls promisiunea ca il va primi. Credeti-ma ca habar nu am ce le da de mancare.Asa ca o sa intreb sa vedem despre ce este vorba, dar sunt sigura ca o sa le dea si asa ceva.

Rein bine ai revenit.

Mady se vede ca i-a priit lui Razvi la tara...

Stefanya felicitari pentru progrese lui Carlut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi ne pregatim de mare... cu un Andrei mucos... si cum nu era suficient a inceput sa si tuseasca... Azi-noapte a tusit incontinuu pana a vomat tot si nici gand sa mai adoarma... vomase inclusiv pe prietenul lui trompi... ce daca Mihai are unul identic si al fel (in mintea noastra), nu a fost bun...
Pana la urma am adormit cu el pe piept... ca atunci cand erau bb-ei mici si-i durea burtica ... Mihai se ma ridica o tura sa faca inspectia... ma mir ca n-au urlat si el ca a ramas in patut si Andrei e in bratele mele...

Azi pare mai bine, s-a trezit urland de foame... semn bun...
Ii curat nasul si-i dau sirop de tuse... si speeeeer sa nu o dea mai departe si sa isi revina pana plecam... Iar la mare sper sa isi revina de la apa aia sarata, aerosoli etc. Sunt optimista, nu?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput