Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Elpower imi pare rau pt micuta ta.Si eu am patit cu pitica mea la fel.Dar i-a trecut repede.A vomat ce nu i-a facut bine la stomacel si si-a revenit,la 10 minute a si mancat.Va doresc numai bine si sa auzim ca v-ati facut bine.

Si pe Maya tot carticelele o tin ocupa mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Astazi, mare sarbatoare, o sarbatorim pe Amma noastra, puternica si optimista:

La multi ani, Amma!
Muuulta multa sanatate iti doresc si multe bucurii sa-ti aduca puiul tau drag iar perioada petrecuta acasa sa te ajute sa te intorci cu bateriile incarcate!

Tare tare rau imi pare ca n-am ajus sa ne vedem, la fiecare sfarsit de saptamana a intervenit ceva, iar acum eram hotarati sa mergem dar bunicii mele i s-a facut rau si a cazut jos si e prea slabita sa pot pleca acum.

La capitolul vesti - m-am intalnit cu Diana si Alex inotatorul, pe fuga - ca era exact ziua in care bunica a cazut si toata ziua m-am agitat si deabia am ajus sa ne vedem un sfert de ora intr-un parc - unde copiii au fugit fiecare in alta parte - asa ca abia am schimbat cateva cuvinte (sper ca totusi era Diana si nu m-am apucat de agatat persoane straine in parc) Alexu- dragutz si cretz, s-a catarat peste tot pe unde a putut, pe toate toboganele si leaganele - dar nici din intamplare pe langa Giulia, asa ca, cu greu a facut Diana vreo doua poze aproximative.

Eu incerc zilele astea sa adun mesajele de pe forum sa-i fac jurnal Giuliei - ca lui Raul i-am facut ca nu eram asa puturoasa pe atunci. Drept care stau si ma bocesc in fata calculatorului in timp ce citesc, ma iau nostalgiile, e grozaaav, pacat ca nu am mai mult timp sa citesc....adevarul e ca uneori urasc calculatorul asta, saptamana trecuta cand a fost stricat am citit o carte!!...dar nu pot fara el si fara voi, intru in sevraj
Multumesc muuult fetelor care m-ati invatat cum sa fac, ca era munca de Sisif inainte sa trec pagina cu pagina!

Asa ca iar imi doresc ca ziua mea sa aiba 48 de ore poate as putea sa ma achit si de sarcini - copiii, casa, sotz, bunica, mancare si sa-mi fac si placerile: sa ma uit la olimpiada, sa citesc, sa stau pe calculator, sa ies...Cred ca stiti cu toate despre ce vorbesc. Mi-e dor sa fiu si altceva decat un automat casnic!!!

Roxi, mie declarat mi-a fost dor de tine, si tare ma bucur ca te-ai intors!!!(si sa stii ca nu-s pupacioasa de felul meu)

Am vazut pozele Alexei si ale lui Rozi si mi s-a facut dor de vacanta!!

Lumi tu nu sti ce odor ai la casa!! Ia cereti scuze de la copil, auzi la ea, sa se supere ca nu fuge dupa el prin tot parcul! O sa se faca cupilul vre-un savant, studiaza miscarea de invartire a rotii!

Iuliana, eu nu te-am uitat, ca citesc din urma si chiar m-am gandit la tine!
Intotdeauna ma bucur daca apare cineva care n-a mai postat demult!

Sanatate Thea!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

AMMA []s Sanatate multa, multa si numai bucurii de la dragul de Lucas.

Ela - sper ca Tea sa fie bine. Si Maya a facut putina febra in seara asta, i-am pus un supozitor cu paracetamol si vad ca acum nu mai are. Sper sa fie de la vre-un canine (ultimul, ca avem deja 3) sau maseluta.

Am vazut in seara asta muuulte poze, ca doar aveam de terminat un raport , si am facut pauze de vizionat pozici. Tare frumosi copilasi mai avem pe toti.

Si tot e de mult trecuta ora de culcare si s-a discutat zilele trecute si despre somnul copiilor nostrii, eu dorm cu Maya in pat(in wk. cand o am la mine) si inainte de culcare s-a obisnuit sa-i cant. Avem 2 cantecele de leagan, pe care uneori i le cant si de 3-4 ori pana adoarme. Daca ma opresc inainte de a adormi ea, incepe ea sa cante putin, doar cat sa ma atentioneze ca nu trebuie sa ma opresc si daca eu nu continui se supara si ma ceartaaaaaaaa de-i trece tot somnul. Ma gandeam ca as incepe sa-i citesc o poveste mai usoara/ scurta. Voi ati inceput sa le cititi bebicilor (stiu ca nu mai sunt bebici, dar... ) povesti? Ce sugestii aveti pe tema asta?

somn usor si vise placute

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuuulti ani, Amma!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Buna dimi!
Amma La multi ani cu sanatate,noroc, fericire-n toate
Citit copil-eu ii citesc Anei cand si cand din Cenusareasa sau dc nu poezii de pe net cu diverse intonatii.Avem si ''ora de muzica''-o pun pe scaun in fata calculatorului si ascultam ;Am o casa mititica, Doi pitici,Kelly Rowland si cantecul lui Baloo din Cartea Junglei pe you tube care o distreaza la culme!Diversificat nu?
Dormit-uneori adoarme in pat langa mine apoi o trec la ea in patut, alteori direct in patut sau o pun in pat se zvarcoleste si se duce la patut de il hatzana ca sa o trec in el.
Apropos de copii care nu mananca-Ma gandeam in dimineata asta ca doar ce am terminat o tocana.Mai fetele da si cei care mananca nu v-ati gandit ca si pt noi e un chin.Trebuie toaaataaa ziuuaa sa stai sa le faci si sa le dai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi aniAmma!!!
Sanatate multa , fericire si numai lucruri bune sa vi se intample!!!
Va pupam si petrecere frumoasa!

Ela imi pare rau ca ati patit-o cu Thea...Hai ca s-o rezolva si cu caninii, sa scapati o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui florin-a
[Apropos de copii care nu mananca-Ma gandeam in dimineata asta ca doar ce am terminat o tocana.Mai fetele da si cei care mananca nu v-ati gandit ca si pt noi e un chin.Trebuie toaaataaa ziuuaa sa stai sa le faci si sa le dai

Asa creste veverita mea

exact

povesti - am incercat sa-i spun la culcare dar obtin efectul invers...si nici n-are rabdare sa asculte, se ia cu altele. mai degraba ii place cand ii cant (e singura care imi apreciaza vocea) sau sa-i recit poezioare, dar la fel, ca distractie, nu pt. chemarea lui mos ene.

florin-a buna idee cu baloo, ia sa caut si eu ca m-am saturat de cutu si brasil

ma laudam eu ca doarme linistita, ei, azi-noapte a cazut din pat dar n-a apucat sa maraie ca am si fost langa ea si am pus-o la loc...eu m-am culcat pe la 3 ca am vazut Anatomia lui Grey in reluare...imi place tare filmul asta, va uitati?

la multi ani fericiti, Amma!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Daaaa, Mihaela inseamna ca ne-am uitat impreuna azinoapte pana la 3, eu credeam ca-s singura aiurita care stau noaptea si apoi sufar adoua zi, pic in nas!! Adica nu singura ca doar e si Ela, ne mai apuca ore dinacestea pe mess!!

Povesti ii citeste Raul, ca doar trebuie sa citeasca, nu prea asculta, mai mult muzica vrea, ii cant tot felul de aiureli inventate de mine, sufera cred, ca n-am voce deloc.
Cand era mic Raul (avea cam varsta albinutelor noastre) i-a luat taica-su un casetofon Chicco si asa adormea seara cu povesti si cutiute muzicale, seara de seara, le stia deja pe de rost, ca facea fixatii pe cate o caseta si dura saptamani pana accepta cumva sa o schimb. Lui ii placea sa-i spun poezii - gen O furnica duce-n spate sau Balada unui greier trist.

Amma La muuulti ani!! (sa nu uitam ce sarbatorim azi!)

Poze
slideshow

Mergi la inceput

Am vorbit cu Amma, va multumeste si va pupa! Maine pleaca si apoi intra sa ne povesteasca de botezul lui Lucas!

Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

LA MULTI ANI AMMA!

Iuliana bine ai revenit in stup!

Thea multa sanatate.

Crina ce frumos ca domnisoara Maya sta sa ii canti.Eu am incercat dar nu are rabdare, de citit nu mai vorbim...poate mai incolo.

Kittyiti citesc mereu postarile si ma impresioneaza cata forta ai si bunatate.Sper sa fie f. rare clipele in care sa ne mai simtim ca niste roboti casnici...

Florin_a auzi la ea chin, cred ca glumesti...da-i fetei sa pape ca asa se face mare..

Mihael@ eu seara m-as mai uita la tv dar cad lata, are grija fi-miu sa nu stau o clipa iar dimineata imi da desteptarea devreme, azi la 6.30

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput