Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
Lumi_Nag spune:
Neata!
Elena poze cu George am la semnatura...cele mai noi.Altele nu am facut
.Pentru slabit mi-am luat crackers si am renuntat la paine.Am primit de la sotul meu cartea dupa care a slabit si Teo Trandafir, "Traiesc deci ma abtin", care mi se pare foarte buna.Nu faci greva foamei deloc,mananci pe saturate si iti da si exemple de meniu din care iti alegi ce iti place si care contine tot ce ai nevoie intr-o zi adica lactate,carne,fibre,legume,fructe etc.Doar ca nu e o cura de x saptamani dupa care revii la obiceiurile dinainte.Este un mod de viata.
Ela ar fi super daca are sta asa 2 zile din 7.Dar eu il scot afara sa socializeze si de aia nu-mi convine ca el sta zilnic la roti.Mai las tricicleta in casa cand ma satur sa o tin cu rotile in sus.Toti ma intreaba daca e stricata de o tin asa 
Roxana hai nu te prosti pune poze din concediu 
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ioanaradu spune:
buna dimineata,
vin si eu la 3 in 1. deocamdata nu avem filtru sa facem cafea.
pup!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
madybulancea spune:
heeeeloooooooooooooo unde sunteti???????????????????
elena ma costa mai mult salteaua decat patul,pt ca e pe anumite dimensiuni....ink nu am dat comanda ma mai gandesc!
hai sa va arat niste pozeee...http://picasaweb.google.com/madybulancea/PozeDiverse/photo#5237270379137658834
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
sper sa va placa....si vin si eu la cafea!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
iuliana_2007 spune:
Buna dragi mamici,
Stiu ca nu va mai amintit de mine cu siguranta.Nu am mai trecut pe aici de ceva lunite pt ca am trecut printr-o perioada mai grea.Nu s-a intamplat nimic cu puiul meu,nu vreau sa va ganditi la asta.
Noi mai avem putin si facem un an si 5 luni,stam prost cu greutatea,nu mai stiu ce sa ii fac,m-am resemnat,crestem in lungime aici nu este nici o problema,este foarte energica,sanatoasa tun,face multe prostioare,avem deja probleme de personalitate(adica din ce ii spui sa nu mai faca nu stiu din aia face mai rau si ca sa fie bine ii spun sa faca si ca sa imi faca mie in ambitie nu se mai apropie de acel lucru).Este foarte cumincativa,intelege tot ce ii spui sa faca daca ii explici rar.
Acum ma framanta un dintisor de sus are nu i-a iesit si i-au iesit cei de langa dar cel mare din fata nu da nici un semn sa iasa.Credeti ca este vreo problema cu asta?
Se plictiseste foarte repede de jucarii,nu sta mai mult de 5 minute cu una(voua vi se intampla),mai degraba ii place ceva pe care nu ar trebuii sa puna mana.
Am fost si la mare,nu am avut problema cu ea.Cum se trezea trebuia sa o duca la apa mare ca incepea sa urle.Si am umblam cu umprele dupa ea ca sa nu avem probleme ca hainele si palariuta nu le-a tinut deloc pe ea.
elpower spune:
Ufff! Thea mea vomita de azi dimineata si facu si un kk moale. In interval de 10 ore, vomita de 3 ori. Ieri, m-a pus naiba
si i-am dat niste varza cu piept de pui, facuta la cuptor
. Cred ca a fost prea mult pentru stomacelul ei, chiar daca n-a luat decat de vreo 9-10 ori din ea. Ii dadui metroclopramid, dar nu are efect. Adica, vomita azi dimineata pe la 5 tot ce avea in stomacel, pe la 8 imi ceru papa,dar ii dadui apa si dupa 10 minute o vomita si p-aia in jet. Ii dadui niste metroclopramid si se culca. Pe la 13 ii dadui laptic. Dupa vreo 10 minute - kk moale si dupa alte vreo 15 minute ceru si apa si vomita iar in jet. Dupa episodul asta, ii facui niste saruri d-alea de rehidratare din care, cu greu, o facui sa bea 100 ml. Ea voia apa chioara si ii facui un pic dintr-un pliculet de phitoenterol in 125 ml de apa. Trase de trei ori cu sete din el si apoi adormi iar. Cat statu treaza, era vioaie, canta, se juca. Nu facu febra. Scuze cava plictisesc cu atatea amanunte, dar chiar nu mai stiu ce sa ii fac. N-am reusit sa gasesc un medic mai de Doamne-ajuta si mi-e lehamite sa ajung la aceeasi care habar nu au pe ce lume sunt. Evident ca daca se prelungeste mai mult de 24 de ore o sa merg la medic, dar deocamdata sper sa ii treaca la fel ca data trecuta. O sa incerc sa ii duc si la analiza fecalele si urina, dar nu stiu cum reusesc. Asta numai dimineata se poate. Ufff!
Pup stupul si multa sanatate.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
madybulancea spune:
Ufff ela imi pare asa rau ptr thea...la noi a avut efect metroclopramidul picaturi....va pup si sanatate multa!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Elena.2006 spune:
Ufff, sper sa va reveniti, Ela si sa nu se agraveze!Sa ne tii la curent.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Mihael@ spune:
Ela, cea mai imp. este hidratarea, chiar si apa simpla daca vrea asa,ceai de menta neindulcit, papa de regim in cant. mai mica (sa fie un repaos la stomacel)si poate trece fara alt tratament...oricum nu cred ca de la varza sa fie asa reactii, mai degraba vreun microb sau ceva de genu'...va doresc sanatate multa!
iuliana, din cate stiu ordina aparitiei dintilor nu este batuta in cuie...daca ii apar toti si doar respectivul nu iese cred ca ar fi de mers la un dr stomatolog...si da, plictiseala de jucarii o experimentam si noi...carticelele sunt singurele care o tin ocupata mai mult timp si carutul de papusi
florin-a, foarte scumpa veverita, ce-i mai placea in apa!
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
elpower spune:
Seara buna!
Am fost la doctora cu ea si, asa cum vazusem si eu, ca mi-am bagat nasul prin gura ei si cu spatula si cu degetre la pipait, tot tacamul, are un pic inflamate amigdalele si toti caninii inflamati, aproape de iesire. Unul dintre ei cred ca a strapuns pentru ca se simte la pipait. Ne-a dat antibiotic Ceclor - 5 ml la 12 ore, Pivalone - pe care nu l-am gasit si l-am inlocuit cu Ophtamesone-N si Nurofen - la nevoie. Acum i-am dat doar antibioticul, dupa care a adormit. Are un pic de febra, cand 37.8, cand 38.1, iar 37.6, asa ca n-am mai dat Nurofen, dar urmaresc sa nu creasca peste noapte. Oricum am de gand sa dau nurofen ca ultima solutie, avandi n vedere ca a refuzat orice orezarii morcovoase am incercat eu sa-i var pe gat. N-am mai insistat pentru ca, pe la 18, inainte de a pleca la doctor, am fortat-o sa bea 2 seringi si a vomat iar. Decat continutul seringilor. Nu stiu ce ma apucase. Am zis sa ii mai dau si sarurile de rehidratare dupa ce ii dadusem seringa cu antidiareicul. KK n-a facut decat de 2 ori, dar din ce sa faca? Dintr-o felie de paine prajita, o gura- doua de cereale cu orez si morcov? Vedem ce se mai intampla maine. Am de gand sa ii fac o budinca de orez cu mar si banana. Sper sa nu o refuze, ca in rest refuza tot ce e pe baza de orez. N-am idee de ce. Nici lapte din ala special nu vrea sub nicio forma. Oricum, daca nu vrea si nu vrea, tot laptele ei o sa i-l dau, ca nu pot s-o tin nemancata si cu antibioticul ala in stomac.
Va pup si va multumesc pentru grija voastra! Sunteti tare scumpe si imi sunteti tare dragi.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow