Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
paxela spune:
alte poze noi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
florin-a spune:
Roxiiii-cum ma!cand noi tot spunem ca iti ducem doru de vreo 2 sapt..cum sa nu zicem nik..ne era dor de voi
Ia zi unde fusei in concediu ca ma sacrific si io de i-ar da veveritei canii toti in 3 zile!
elpower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elena.2006 Hai ca ma venit la cafea... Ela e foarte interesant ce ai spus tu acolo...cartea respectiva m-ar interesa si pe mine.Ai cumparat-o? Elena M.&Adrian Atit de mare |
www.librarie.net/carti/44918/COMUNICAREA-NONVIOLENTA-UN-LIMBAJ-AL-VIETII-Marshall-B-Rosenberg" target="_blank">Asta e cartea si da, am cumparat-o de pe net. Mie mi se pare super. Usor utopica pe alocuri, dar ajutatoare rau.

Sau poate oi da atunci peste alta, mai stii?Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
| citat din mesajul lui paxela http://picasaweb.google.com/stanescualexa/NewFolder2 uite cu ce se ocupa o mama nebuna Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu |
Mai, mai ce fetita cuminte ai tu acolo, Alexa! Esti sigura ca e de-o seama cu ai nostri? Frumusete mica!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Nag Salut! Iaca mai trec si eu pe la voi sa va salut. Foarte frumos Paxela.As vrea si eu sa am cui face codite ![]() George face parte din categoria copii linistiti cu figuri acasa in general.Noi ne ducem in parcul unei gradinite cu tricicleta si cand ajungem acolo o intoarce cu rotile in sus si adunat vreo 2 ore invarte la roti. Eu ma chinui de vreo 2 luni sa slabesc...lumea zice ca am si reusit.Totusi eu nu-mi dau seama si nici cantar nu am Om vedea mai la toamna cat mi-a iesit. Va pup ca am mancarea pe foc si nu vreau sa o ard Concediu placut celor care au de-acum incolo. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George CatalinPovestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
Lumiiii! Revino-ti!
Sa vezi daca ar fi ca Thea sa alerge non stop, ca ea nu cred ca stie sa mearga. Odata dispare din raza mea vizuala. De jucat cu alti copii, oricum nu se joaca la varsta asta. Eventual, se cearta pe o jucarie, pe care, culmea, o vor toti deodata.Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
florin-a spune:
La mare (filmulet) si pregresele mele(2 filmulete)!
ca tot zicea cineva sa mai punem si filmulete ca de acum au si copii nostri un cuv de spus!Sper sa va placa.Nu e mare lucru poate pt unii dar pt mine este!
elpower spune:
| citat din mesajul lui roxanici baaai da de noi nu mai intreaba nimeni?! chiar in halul asta ne-ati uitat? tz tz tz, nu ma mai joc cu voi, nah. Am fost in vacanta, unde a fost fooooooooooooarte frumos si fooaaaaaaaaaarte obositor. Lu' Raresu i-au iesit toti caninii in vacanta asta nu stiu exact cand dar in 3-4 zile erau toti iesiti, cam astea-s noutatile. Pozi nu v-arat ca iar va minunati ce frumos e rares . Mi-am cam luat-o in cap, nu?!roxana & Rares Teodor (23 martie 2007) |
Bine ai revenit! Sa fii tu sanatoasa de cat am intrebat noi de tine. Te dadusem si disparuta, noroc ca ne-am amintit la tanc de concediul tau.

Si nu te mai prosti! Pune poze cu Raresu'! Noi de ce sa nu ne minunam de asa frumusete cu toti caninii? Numai tu, egoisto!

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
| citat din mesajul lui florin-a La mare (filmulet) si pregresele mele(2 filmulete)! ca tot zicea cineva sa mai punem si filmulete ca de acum au si copii nostri un cuv de spus!Sper sa va placa.Nu e mare lucru poate pt unii dar pt mine este! Asa creste veverita mea |
Buei! Deci, m-a terminat! Cat ii place in apa si ce curaj are ea cu toate valurile alea ce se reped in fata ei! Super! Si spune si numele. Ce mai, e fetita mare!

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Si daca tot ocupai o pagina-ntreaga, ca daca nu fac asa sunt ca baba aia care nu stie de unde a plecat si unde trebuie sa ajunga, va mai intreb ceva. Despre alimente indispensabile copilului, citirati? Adica aici http://www. mami. ro//scoala-mamicilor/despre-alimentatie/alimente-indispensabile-copilului-tau.html fara spatii, ca cica e reclama
.
Eu imi cer scuze de lipsa de la cafea, dar nu cred ca sa ajung curand. Azi imi facui cafeaua si o luai dupa mine afara, dupa-masa. Asa ca, va inchipuiti ce zile "frumoase si linistite" avem in perioada asta.
Va pup!
PS: Si nu ma culc pana nu apare Raresu la orizont! 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Elena.2006 spune:
Neata! Haideti la 
Ela mersi de info.Sper sa o gasesc si eu.Desi nu stiu cand sa mai gasesc timp sa citesc....
Florin_a pupam veverita inotatoare!
Lumi hai mai pune poze cu Georgica....ce ai facut de ai slabit?
Paxela scumpa foc Delia
Mady ce ai hotarat in legatura cu patul lui Razi?
Roxanici ma da' ce aere aveti de acolo ma, iote deaia nu intreaba nimeni de voi, din invidie
Elena M.&Adrian Atit de mare

George Catalin
. Mi-am cam luat-o in cap, nu?!