Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Hi, hi! Deci, observ din ce in ce mai multi copii "apucati". Nu rad de ei, doar fac haz de necaz. Cred ca e o alta perioada, care trece, nu trece sau se intensifica, din cate vad eu la alti copilasi prin parc. Si, totusi, in ciuda faptului ca toti/toate avem/am avut copii mici, nu ne abtinem de la a emite judecati. Sau o fi asta o scuza? Adica, "al meu face asa, dar, lasa, ca am vazut eu unul...." Cred ca si eu fac asta uneori. Si cateodata imi dau seama, cateodata nu.
N-are nicio legatura cu nimic, doar o constatare de-a mea. Nu ma luati in seama. Tocmai citesc "Comunicarea non-violenta"
Altfel spus, azi in parc m-am socat ca pot exista si oameni care tipa la copil mai rau decat mine. De fapt, eu pe afara, as putea fi considerata un pic iresponsabila ca o cam las sa se catere unde are chef, sa faca ce vrea ea atata timp cat nu-si face rau ei sau altor copii. Poate ca de-aia m-am si socat de o bunica ce tipa nonstop la nepotica: "Vino inapoi! N-ai voie acolo! Nu lua jucaria aia!" Iar eu am vorbit cu fetita un pic si calm si s-a lipit imediat de mine. Nu ma intelegeti gresit. N-o condamnam pe saraca bunica, imi faceam doar autocritica pentru ca, in casa, ma mai apuca si pe mine tipatul la fi-mea. Si-mi pare rau ca, saracul copil, ea abia acum invata, iar eu, ce naiba de pretentii am? Dar, voiam sa zic, nu doar ea e apucata, ci si ma-sa. .
Totusi, incep sa ma controlez. Nu ma incalzeste cu nimic ca exista si mai rau. E o alta mamica in parc pe care o admir tare. Probabil ca isi pierde si ea cumpatul, dar nu se vede. Adica zice ca o aduce la disperare, dar tot calma e. Thea mea, in afara de capitolul "suzeta", e tare cumintica in parc, dar sunt copii, printre care si fetita asta, care au inceput deja crizele de personalitate. Thea le pastreaza pentru acasa, dar, am constatat ca le face doar daca eu o bruschez in orice fel. Adica, nu ii dau atentie, fac altceva cand ea vrea sa ma joc, tip la ea.... Daca discut calm cu ea, dar nu ma tin nervii, se linisteste. Trebuie sa privesc mai cu relaxare toata chestia asta cu avut-crescut-ocupat numai de copil. Pana la urma eu am vrut-o, nu m-a rugat ea sa vina la mine. Din pacate, suntem oameni si gresim. Dar ce e mai rau e ca, in loc sa invatam din greseli, noi ne condamnam pentru ele. Si nu e nici macar constructiv.
Oricum, voiam sa spun ca, de fapt, eu imi iubesc foarte mult copila, nu-i asa?
Cat despre cafeaua de dimineata, m-as inscrie si eu, dar un pic spre pranz.
Va fetelor, ca deja am inceput sa bat campii!
Noapte buna!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

pana la urma n-a facut nimeni cafeaua? hai ca va fac eu si ma apuc de trebi!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele din sectorul 4 ,vreau si eu un nr de tel de la DGASPC sector 4 ca nu reusesc sa il gasesc nici pe net,adica am gasit pe net dar imi spune ca nu este alocat.
Sau poate stiti programul sa merg sa depun si eu dosarul ca renunt la indemnizatie
AJUTORRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Hai ca ma venit la cafea...

Ela e foarte interesant ce ai spus tu acolo...cartea respectiva m-ar interesa si pe mine.Ai cumparat-o?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... mai am pana plec in concediu... o sapt. si o zi
Si nu mai am rabdare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://picasaweb.google.com/stanescualexa/NewFolder2 uite cu ce se ocupa o mama nebuna

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!
Iaca mai trec si eu pe la voi sa va salut.
Foarte frumos Paxela.As vrea si eu sa am cui face codite

George face parte din categoria copii linistiti cu figuri acasa in general.Noi ne ducem in parcul unei gradinite cu tricicleta si cand ajungem acolo o intoarce cu rotile in sus si adunat vreo 2 ore invarte la roti. Ma dispera faza asta.In loc sa se joace cu ceilalti sau macar singur la nisip el prefera sa invarta rotile.In rest zice si el cate cuvinte dar nu foarte des...mama,tata,apa,papa,tataie,pis pis,piu piu etc.
Eu ma chinui de vreo 2 luni sa slabesc...lumea zice ca am si reusit.Totusi eu nu-mi dau seama si nici cantar nu am Om vedea mai la toamna cat mi-a iesit.
Va pup ca am mancarea pe foc si nu vreau sa o ard
Concediu placut celor care au de-acum incolo.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

baaai da de noi nu mai intreaba nimeni?! chiar in halul asta ne-ati uitat? tz tz tz, nu ma mai joc cu voi, nah.

Am fost in vacanta, unde a fost fooooooooooooarte frumos si fooaaaaaaaaaarte obositor.
Lu' Raresu i-au iesit toti caninii in vacanta asta nu stiu exact cand dar in 3-4 zile erau toti iesiti, cam astea-s noutatile.
Pozi nu v-arat ca iar va minunati ce frumos e rares . Mi-am cam luat-o in cap, nu?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Chiar ca ti-o luasi in cap...
Baga un ochi in urma si o sa vezi ca intreba lumea...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Bai Roxano tu vorbisi serios? Baga poze (promitem ca nu deochem cupilu) si neste vorbe despre cum fuse vacanta... in afara de performanta lui Rares...

Mergi la inceput