Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
elpower spune:
Multi ani fericiti, Amma draga!
Sa fii sanatoasa si sa il vezi pe Lucas crescand si ajungand OM!
Noi ne tot luptam. I-am dat lapte si l-a dat pe tot afara, deci nu ii mai dau lapte. A papat fix o felie paine prajita inmuiata in apa in care am fiert orez. I-am facut mere coapte si orez cu mar si banane la cuptor. Sa vedem ce succes oi avea. Cereale cu morcov si orez n-a vrut deloc. Nici n-o pot forta ca varsa. Ceai nu vrea, doar apa chioara. Ca daca simte ceva prin ea se pune pe plans. 

. Ei, e bine ca bea si apa.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Mihaelaaa spune:
LA MULTI ANI, AMMA!
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Lumi_Nag spune:
Saluti!
Mihael@ eu am urmarit anatomia lui grey dar pe calculator....2 saptamani non stop ma uitam si am vazut toate sezoanele![]()
Sanatate Theei!
La multi ani AMMA!!!
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
madybulancea spune:
LA MULTI ANI AMMA!la multi ani amma sa fii sanatoasa si fericita!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
phili spune:
LA MULTI ANI AMMA!!!
Sanatate multa,bucurii si sa te poti bucura de puiul tau!!
Elpower imi pare rau pentru Maya,ne rugam sa se faca bine,tare rau e cand sunt bolnaviori,sanatate multa si sa treaca repede!!
Florina foarte curajoasa fetita in apa.
Madybulancea foarte frumoase costumele,ce a-ti facut?unde a-ti fost?iar Razvanel e de invidiat cum sta el linistit langa toate alea de pe dulap fara sa vrea sa le atinga....
Roxi te rog si eu sa ne arati poze cu Raresu!!Ti-am simtit lipsa!!
Kitty stai linistita ca asa ca si tine (robot casnic)ne simtim aproape toate!!
Despre adormit copii pe povesti,inca nu.Bogdan are o veioza care canta un cantec de leagan,ideea e ca adorm eu mai repede ca si el.
Lumi felicitari pentru slabit!!
Apropo m-am gandit si eu la Arissa si puiul Maia,ce mai fac?
Martutza ce mai face?
Va pup pe toate si va doresc sanatate!!!
Kitty spune:
Elena
multumesc, dar chiar nu simt ca merit aprecierea ta. Ma simt atat de imbatranita, de acrita, de neinstare sa fac ceea ce trebuie in ultimul an, incat mi-am pus problema ca daca din mesajele mele reiese altceva inseamna ca "ma dau buna" in ele. ![]()
Chiar m-am pus pe cautat cartea despre care spunea Ela, Comunicarea nonviolenta, ca ma reped la Raul din orice si nici cu restul lumii nu sunt prea dragutza...m-am acrit, ce mai, nu o sa mai lasati baietii sa faca (,) curte Giuliei, ca o sa aiba soacra rea!![]()
Sunt foarte gandita, nu stiu ce sa fac cu Giulia cu cresa, nu-mi place deloc ce le dau acolo de mancare...eu am multi pitici...le da margarina, mezeluri, pate, zahar, cacao
, incerc sa gasesc una particulara sa vad acolo cum e (in afara de foarte scump). Cele care aveti parinti care au grija de ei sunteti niste norocoaseeeee!!
A, sa nu uit : La multi ani Amma!!
![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
roxanici spune:
poze, uitati-va repede ca dispar
l-am tunsulit azi pe raresu, o plans de la inceput pana la sfarsit, da acu e frezat si mumos. I l-am indreptat si egalat, nu l-am tuns 0 si nici cu masina de tuns; si am fost la frizerie.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
florin-a spune:
Roxi frumoase, superbe poze!Da tare mult iti place sa te lasi rugata pana le arati.
.Ocaziile pe care unele dintre voi le au de a calatori in strainataturi poate unele din noi nu le vom avea niciodata si asa mai admiram si noi civilizatia din poze .
De laudat nu am chef sa laud pe nimeni ca ma capiat veveritza in seara asta.Cat p-aci sa cedez si sa ..nu stiu ma aruncam pe fereastra.
Noapte buna!
Mihael@ spune:
kitty, da, eu sunt cam huhureaza de cand a plecat sotul meu, nu ma culc mai devreme de 1-2 niciodata..noroc ca stefi doarme pana la 10-11, altfel n-as rezista
astazi am fost intr-o stare proasta tare, am repezit-o, n-am avut deloc rabdare si tare rau imi pare...de fiecare data zic ca nu se mai intampla, dar
roxana, da v-ati plimbat , nu gluma! rares ce parere a avut? sa-i fie de bine tunsoarea!
ela, se mai gasesc niste turtite din orez expandat pe la plafar, poate ii place sa le roada...sper sa scapati repede 
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
kmi78 spune:
LA MULTI ANI AMMA!!!!! CU SANATATE SI BUCURII DE LA TOTI CEI DRAGI TIE!!!
tocmai am citit ca maine, adica azi pleci , gata vacanta???si nu am reusit sa ne vedem
, imi pare tare rau, am crezut ca numai la sf lunii aug vei pleca, uf , probabil ai avut si tu multe pe cap si cu greu te-ai impartit si timpul asta parca a zburat;
drum bun si ramane pe data viitoare!
ce s-a blonzit Raresu , super pozele parca m-am simtit acolo cate am vazut!
sanatate multa Thea!!!