Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani fericiti, Amma draga!
Sa fii sanatoasa si sa il vezi pe Lucas crescand si ajungand OM!

Noi ne tot luptam. I-am dat lapte si l-a dat pe tot afara, deci nu ii mai dau lapte. A papat fix o felie paine prajita inmuiata in apa in care am fiert orez. I-am facut mere coapte si orez cu mar si banane la cuptor. Sa vedem ce succes oi avea. Cereale cu morcov si orez n-a vrut deloc. Nici n-o pot forta ca varsa. Ceai nu vrea, doar apa chioara. Ca daca simte ceva prin ea se pune pe plans. . Ei, e bine ca bea si apa.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

LA MULTI ANI, AMMA!

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Saluti!
Mihael@ eu am urmarit anatomia lui grey dar pe calculator....2 saptamani non stop ma uitam si am vazut toate sezoanele
Sanatate Theei!

La multi ani AMMA!!!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI AMMA!la multi ani amma sa fii sanatoasa si fericita!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

LA MULTI ANI AMMA!!!
Sanatate multa,bucurii si sa te poti bucura de puiul tau!!
Elpower imi pare rau pentru Maya,ne rugam sa se faca bine,tare rau e cand sunt bolnaviori,sanatate multa si sa treaca repede!!
Florina foarte curajoasa fetita in apa.
Madybulancea foarte frumoase costumele,ce a-ti facut?unde a-ti fost?iar Razvanel e de invidiat cum sta el linistit langa toate alea de pe dulap fara sa vrea sa le atinga....
Roxi te rog si eu sa ne arati poze cu Raresu!!Ti-am simtit lipsa!!
Kitty stai linistita ca asa ca si tine (robot casnic)ne simtim aproape toate!!
Despre adormit copii pe povesti,inca nu.Bogdan are o veioza care canta un cantec de leagan,ideea e ca adorm eu mai repede ca si el.
Lumi felicitari pentru slabit!!
Apropo m-am gandit si eu la Arissa si puiul Maia,ce mai fac?
Martutza ce mai face?
Va pup pe toate si va doresc sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Elena multumesc, dar chiar nu simt ca merit aprecierea ta. Ma simt atat de imbatranita, de acrita, de neinstare sa fac ceea ce trebuie in ultimul an, incat mi-am pus problema ca daca din mesajele mele reiese altceva inseamna ca "ma dau buna" in ele.

Chiar m-am pus pe cautat cartea despre care spunea Ela, Comunicarea nonviolenta, ca ma reped la Raul din orice si nici cu restul lumii nu sunt prea dragutza...m-am acrit, ce mai, nu o sa mai lasati baietii sa faca (,) curte Giuliei, ca o sa aiba soacra rea!

Sunt foarte gandita, nu stiu ce sa fac cu Giulia cu cresa, nu-mi place deloc ce le dau acolo de mancare...eu am multi pitici...le da margarina, mezeluri, pate, zahar, cacao , incerc sa gasesc una particulara sa vad acolo cum e (in afara de foarte scump). Cele care aveti parinti care au grija de ei sunteti niste norocoaseeeee!!

A, sa nu uit : La multi ani Amma!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

poze, uitati-va repede ca dispar

l-am tunsulit azi pe raresu, o plans de la inceput pana la sfarsit, da acu e frezat si mumos. I l-am indreptat si egalat, nu l-am tuns 0 si nici cu masina de tuns; si am fost la frizerie.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Roxi frumoase, superbe poze!Da tare mult iti place sa te lasi rugata pana le arati..Ocaziile pe care unele dintre voi le au de a calatori in strainataturi poate unele din noi nu le vom avea niciodata si asa mai admiram si noi civilizatia din poze .
De laudat nu am chef sa laud pe nimeni ca ma capiat veveritza in seara asta.Cat p-aci sa cedez si sa ..nu stiu ma aruncam pe fereastra.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

kitty, da, eu sunt cam huhureaza de cand a plecat sotul meu, nu ma culc mai devreme de 1-2 niciodata..noroc ca stefi doarme pana la 10-11, altfel n-as rezista

astazi am fost intr-o stare proasta tare, am repezit-o, n-am avut deloc rabdare si tare rau imi pare...de fiecare data zic ca nu se mai intampla, dar

roxana, da v-ati plimbat , nu gluma! rares ce parere a avut? sa-i fie de bine tunsoarea!

ela, se mai gasesc niste turtite din orez expandat pe la plafar, poate ii place sa le roada...sper sa scapati repede

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI AMMA!!!!! CU SANATATE SI BUCURII DE LA TOTI CEI DRAGI TIE!!!

tocmai am citit ca maine, adica azi pleci , gata vacanta???si nu am reusit sa ne vedem , imi pare tare rau, am crezut ca numai la sf lunii aug vei pleca, uf , probabil ai avut si tu multe pe cap si cu greu te-ai impartit si timpul asta parca a zburat;
drum bun si ramane pe data viitoare!

ce s-a blonzit Raresu , super pozele parca m-am simtit acolo cate am vazut!

sanatate multa Thea!!!

Mergi la inceput