Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Va mai aduceti aminte de www.youtube.com/watch?v=ect3VoEUJn8&feature=related" target="_blank">asta

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Hai ca am luat-o rau pe aratura, va mai dau sa www.youtube.com/watch?v=zEzh10_xoqw&feature=related" target="_blank">ascultati ceva

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

hai ca www.youtube.com/watch?v=5P0_vIOrE&feature=related" target="_blank">asta e misto rau

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

si inca www.youtube.com/watch?v=Yt-KMPvgKPo&feature=related" target="_blank">una de pe vremea tineretii mele

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

asa, asa Silvanaaaaaaa azi avem de udat o asa ca ascultati www.youtube.com/watch?v=9sUmwfraH28" target="_blank">aici
special pentru familia turbooo by Katik

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

si multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaa, sar'na pt dedicatie! a picat la fix
bey, tot vroiam sa zic da' n-am apucat: a trebuit sa luam ce exista in stoc, la echiparea pe care am vrut-o(privilege lux) am avut de ales intre argintiu sau negru, ambele cu bej inauntru. daca imi configuram eu ce as fi vrut mai stateam vreo trei luni dupa aia si pierdeam si programul rabla(adica vreo 800 de euroi si ramineam si cu o rabla pe cap). deci, avem bej, asta este, noroc ca se curata relativ usor pielea, chiar daca e bej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Katik, sa inteleg ca Frumoasa pantera neagra e acasa?

Capitol inchis

Va astept aici

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput