Nu-i asa simplu cu ...amantele

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Dako da, sunt casatorita si am un baietel. Daca m-as indragosti cu siguranta, nu as mai fi fericita si multumita in cuplul pe care deja il formez, si da as divorta., As pleca cu iubirea mea. Asta nu inseamna sa renunt la copil. Asa mi s-ar parea corect fata de sotul meu, fata de intreaga familie. Sa ma complac in minciuna, sa fiu nemultumita acasa, copilul meu sa simta asta si sa fie afectat, nu mi se pare corect.
Daca iubesc, nu trebuie sa ii fac pe cei din jur nefericiti.

Mergi la inceput

Anisiap eu una pot dormi linistita!!!! Dar e ok sfatul:,,adelle i ati bilet pt romania si racoreste te un pic". Tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

nu am vizat pe nimeni anume nici nu asteptam vrun raspuns ......nu ca i tare sfatu meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralcat

Adelle, parere mea: iti bati joc de copii tai, iti bati joc de sotul tau, iti bati joc de tine. Lor le ascunzi ca de fapt stai din obligatie si nu din dragoste, si nu de judecata noastra ai tu a te teme, ci de judecata fetelor tale. Pe tine te chinui intr-o viata din care abia astepti sa evadezi.
Iar legat de numele copiilor: daca as fi in locul sotiei lui si daca m-as prinde, nu vrei sa stii ce ti-as face ca sigur as primi avertisment rosu. Dar sigur n-ai scapa, nici tu, nici fat frumos super orgasmic, mai ales el.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

legat de numele copiilor , daca ai fi in locul sotiei inselate de ce nu i.ai face lui, sotului, chestia aia pt care ai primi avertisment, de ce ei?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anisiap . sa vezi ce ti-o iei si tu acum.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

iar numele poate aparea ca o coincidenta oricand, de exemplu poti avea bine merci copiii , ii botezi cum iti suna mai frumos iar pe urma poate aparea amantul sau amanta care sa aibe acelasi nume

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Mey, da' ce de "Andrele" participa la discutii...

Mergi la inceput

Sunt doar 3 Andrele!!!!
Eu particip ca imi doarme copilul si e zi de sarbatore deci relas!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

ANDREEA11, doar observam ca "suntem" mai multe "Andrele"....sa-ti traiasca baietelul...

Mergi la inceput

Merci frumos. Sa traiasca la toata lumea.
Hai ca iesim din subiect.

Mergi la inceput